sultangazi medigold tıp merkezi

kızlar bende hala karar veremedim.. hamile kalmadan önce bi kere hadiye hnma gittim bi sıkıntı olmadı. ama medicalin yoğun bakım ünitesi olmadığını hiç sanmamaıştım. çünkü bu çevredeki en donanımlı hastanelerden. bahat bana hep itici geliyor sebebini bilmiyorum.. medigold de zehra hnm ve eşinin yüzü nie geldin der gibi.. offff bilemiyorum.. bu arada bahatın yenidoğan için yoğun bakı ünitesi var mı? odalar tek mi?

Ben de Hadiye Hanima gidiyorum ve cok memnunum ama iste dogumu baska yerde dusunuyorum. aysen hanim coo iyi bahatta ama bana da itici geliyor. Ne yapacagim bilemiyorum.

cevabın için teşekkrler cnm .. bende yakın zamanda hadiye hnm a bi gidicem bakalım.
bu çevrede bildiğin yenidoğan ünitesi olan hastane var mı?

kizlaar bn de sultangazide oturuyorum ama burdaki yukarda bahseettiginiz dr lari biliyrm bn yogun bakim unitesi olan bi yer olsun istedgmden bagcilar medipole gidiyrm kndi arabamizla 15 dk da hastanedeiz eger ozel aracla gidebilck gbiyseniz tawsiye ediyrm hastane tertemuz dr lar ck ilgili.. medikalde hadiye hanimi beklerkn paranla rezil oluyosun. bahat dediginiz gbi cok cok pis bi hastane medigoldda remzi bey we esi eweg donanimli ama hastane ck kucuk hatta orasi sanki tipmerkezi ya yanlis mi hayrliyrm bilemedim smdi. neyse neticede odalari ck kucuk we sezeryandan bile hmn sora ewe sepetlemenin derdindeler. aysin hanimi gece zaten bulamayiz aacil bise olsa. bnm tawsiyem bagcilar medipol muayene ucreti uzman 45 yar doc 60

Canım ben de orayı düşünüyorum ama doğum fiyetları galiba çok pahallı bu dopru mu?

kızlar bahatta hamza beyden memnun kalındığını duydum bence bahat da medipol de amatör hastahane bakımından bende hamile kalmadan jinekoloğa görünmeyi düşünüyorum ama bu semt de doktor bulmak sıkıntı

özel hastahane denilince ilk akla gelen hastahanenin temiz , dr ların fazlasıyla ilgili we bilgili , sizi her türlü her konu da rahatlatmaları , dr ile heran irtibata geçeceğiniz , doğumhanelere özel foto we kamera çekiminde hemşire ws bulundurmaları , doğumhaneler de bütün aletlerin,küwezlerin ws bulundurmaları gibi gibi... gerekli diye düşünüorum insan sağlığı we bebişlerimizin sağlığı için çok önemli... ama maalesef ne bahat da ne de medipolde bu tarz şeyler bulmak zor...

Aaa cok iyimis. O zaman dusunebilirim. Ben 2000 civari diye duymustum. Sen kime gidiyorsun? Hangi doktoru tavsiye ediyorsun?

Merhaba kizlar, ben de o hastaneyi ve doktoru arastiriyorum. Sizin tecrubenizinmerak ettim. Nereye gidiyorsunuz dogumu nerde yapmaya karar verdiniz?
merhabalar cnm.. doğum yaptın mı? ben bahat ta mustafa beye devam ettim takiplerimde memnundum ama doğum için doktorda bi sıkıntı yokta hastane içime sinmiyor.. sen ne durumdasın?

merhabalar cnm.. doğum yaptın mı? ben bahat ta mustafa beye devam ettim takiplerimde memnundum ama doğum için doktorda bi sıkıntı yokta hastane içime sinmiyor.. sen ne durumdasın?
Ben de bahata ayaen hanıma gidiyorum. Seninle aynı düşüncesindeyim ama son kararım doktorlardan yana oldu. Medigold her anlamda kötü medikalparktaki doktorlar içime sinmedi hastahane güzel olsa da bahatta ise kime denk gelirsen gel hepsi düGün doktorların. Bu yüzden oraya gidiyorum.

bu arada iyi bayramlar.. hayırlısı olsun hakkımızda.. senin baya az kalmış.. şartları öğrenmişsindir... tekli oda seçeneği var mı?doğum ücretleri? yeni doğan ilk tetkik ücretleri? yoğun bakımı var mı yenidoğan için? ben bi daha ay başında gidicem o zaman konuşacam şimdiden merak sardı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…