Sulu elektrik süpürgesi..

sulu süpürge olduğu için sürekli temiz bırakmanız gerekiyor lağım kokusu hissetmiyorum ben açıkcası.:66: :16:

Arzum sulusüpürgesinden uzak durum çekim gücüde berbat aynen lağım gibi kokuyor temizlesende aynı

kesinlikle arnica bora. "iyi ki almışım"dediğim ev aletlerinden birisi. kayınvalidem, arkadaşlarım da aldı. herkes çok memnun. süpürme bitince temizlenmeli mutlaka tabi. zaten temizlemeden kaldırmak mümkün değil; bi sürü pislik ve çamurlu su çıkıyor. aslına bakarsanız her temizlikten sonra bu duyu gömek nedensizce hoşuma bile gidiyor :D koltuklar, halılar.. süper temizliyor. ayrıca annen de hergün süpürge açacak değil sanırım, haftada bir kez de makinenin temizliğini yapmak zor değil bence. lağım kokusu falan almadım hiç, ama dediğim gibi hep temizleyip bırakıyorum.

sulu elektirik süpürgesini tavsiye etmiyorum çok uğraştırıcı:19::19::19::19::19::19::19::19:

2 ablamda da var biri titiz diğeri biraz pis çaktırmayın aramızda:60::60:pis olan
içindeki suyu her zaman dökmüyo içinde kalan suyun kokusunu duysanız 3 günlük yola çıkarsınız:60:
asla tavsiye etmiyorum çok zatmetli:19:

bende arçelikten aldım ama henüz kullanamadım umarım bi pişmanlık yaşamam yorumları okuduğumda içime bi sıkıntı düştü.yazık babacım o kadar para verdi aldı :1::1:

Arkadaşlar suyu dökmek zor geliyor olabilir, ama torbalı supurgenizi gözden uzağa koysanizda içinde çöp tutuyorsunuz.
Sulu sistemin mucidi rainbow un Ankara'da tanitimını görmek isteyenler ten randevu isteyebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X