sulu gozluluk

Bende böyleyim , sağlık çalışanıyım, bazen hastalara ağlamamak için tavana bakıyorum, hele çocuklara hiç kıyamıyorum, bir dönem çocuk Hematolojide çalıştım, mecbur ayrıldım çok psikolojim çok bozulmuştu
üzüldüğüm şeyi birine anlatırken ağlıyorum. Şehit haberi her seyredişimde ağlıyorum, artık haber seyretmiyorum, insanlar kötü bişey anlatacaklarsa engel oluyorum , çünkü etkisinden kurtulamıyorum. etrafa bakıyorum kimse ben gibi değil , yaşımda az değil , balık burcuyum ona bağladım artık :(

Ayy bende boyleyim yaa televizyonda sehit haberlerini izlerken cok agliyorum kucagima bebek alinca agliyorum. Vatanim sensin dizisine agliyoru.birisi derdini anlatsa agliyorum.6 sene oldu babamin ölümünu anlatirken hala agliyorum. Topraga solucan girse bile agliyorum.ben onceden boyle degildim ne oldu bana yaa ?? Konuyu takipteyim cozum bulunursa uygulucam

Sinitlenince değil ama en ufak bir sey olsun gozlerim dolar.
Şöyle yapabilirsin o an konuyu anlatirken kendini cok kaptirma.
Kafanda tekrarla bu bir iş geregi diye.
En azindan belki isini yaparken engellemis olursun.

Olur olmadık zamanlarda, en güçlü en ciddi olmam gereken zamanlarda bir anda gözlerim doluyor, sesim titremeye başlıyor. Bazen bir haber izlerken, bazen bir dizide acıklı bir sahnede, bazen yolda izde. Hadi bunları geçtim, müvekkilim dert anlatıyor mağduriyetine uzuluyorum gözüm doluyor. Profesyonel anlamda olmaması gereken bir şey. Aynı olayı meslektaşıma patronuma anlatırken yine aynı sey. Sesim olması gerekenden bir perde yukarı çıkınca, bağırınca ağlamaklı bir hal alıyorum. Aslına üzgün degilim, sinirliyim ama niye aglıyorum?

Hayatımda bir problem sıkıntı da yok hani birikmişlik desem o da degil. Cok uzun zamandır böyleyim ve rahatsızım bu durumdan.

Ben bunu nasıl engellicem? Biraz duygusuz olmak istiyorum. En azından duygularımı içimde yaşayayım cocuk gibi zırlamayayım istiyorum. Tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim.
ben de sizin gbıyım malesef
üzücü bır olayı bırıne anlatırken bıle aglıyorum
arac kullanırken aklıma üzücü seyler geldıgınde hemen gozumden yaslar akıverıyor
bu huyumdan nefret edıyorum ama ben hıc cozum bulamadım
katı ınsanlara, duygularını bellı etmeyen ınsanlara cok ozenıyorum ama bu yapısal birsey

bir de balık burcu olmanın negatif yönü:) benım için

Ben de aynıyım.
Geçen gün işten çıktım, eve girerken kapının önünde mermerde kedi vardı. Üşümüş belli...
Ben kapıyı açmaya çalışırken kaçtı gitti diğer tarafa. Mermer zaten buz gibidir, az önce ısıtmıştır orayı benim yüzümden kaçtı soğuk yere gitti diye kendime kızmaya başladım. Sonra baktım bildiğin salya sümük ağlıyorum.
O gün ben çok üzülünce eşim dayanamadı salam aldık kedilere verdik en azından karınları doysun diye.
Ama o günden beri hep aklıma kedicikler. Karda ne yapacaklar diye düşünüyorum :KK43:
kedilere mama alıp sokkata dagıtabılırsınız
ekmeklerı ıslatıp çöp kenarına kapı onlerıne koyabılırsınız
bazı kuytu yerlere eskı kazak hırka vs koyarsanız onlar uzerıne yatarlar
makarna haslayıp çöp kenarlarına bırakabılırsınız
yazın da sokaklara su koyabılırsınız kaplarla

konu ıle alakalı deıl ama yazmak ıstedım.

Aynı kendim :) bir bakmışım gözler buğulanmış ses titremiş... çaresini bulmak dileğiyle

kedilere mama alıp sokkata dagıtabılırsınız
ekmeklerı ıslatıp çöp kenarına kapı onlerıne koyabılırsınız
bazı kuytu yerlere eskı kazak hırka vs koyarsanız onlar uzerıne yatarlar
makarna haslayıp çöp kenarlarına bırakabılırsınız
yazın da sokaklara su koyabılırsınız kaplarla

konu ıle alakalı deıl ama yazmak ıstedım.
Su ve mama konusunda sıkıntı yok.
Üst kat komşumla biz o konuda elimizden geleni yapıyoruz da üşümelerine dayanamıyorum

Back
X