sülüman bana şiir okudu

Larensa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2012
1.395
707
248
bır derdım var ı okudukça 2 gündür sapık sapık rüyalar görüyorum malum bu aralar konu trafiğimiz pek bi çarpık ilişkilerle doluydu:26: bende cok etkilenmiş olmalıyım ki rüyamda sürekli eşimin beni aldattığını görüyorum..bugün eşime sen beni seviyorsan süleyman gibi şiir oku dedim yattım gözümü kapadım...ve şiirimi naif bir ses tonuyla okuyan kocacığımdan dinledim.. buyrun sizde okuyunn

miskimm amberimm

saçların rengini hangi marka boyadan almış
öbür marka kıskanır bu rengi
eller sarımsak mı kokmuşş
kıymalı patlıcan oturtmam
bu azcık çıkan byıklar güzelliğini bozamamış
boşver dert değil sahanda yumurtam ...

acıktım be aşkım hadi yemek yiyelim

bence bu adam beni seviyor

sizde deneyin şiirinizi yazın

:) Cok hosmus akrostislerini efenime soyliim guzellemesini kosmasini falan da bekleriz

tamda bu gün aynı konu geçti aramızda

hamileliğimin son ayındayım ve çok şiştim hormonlarda malum eşime beni beğenmiyorsun dedim
oda beğeniyorum dedi
bende anlat dedim
şiir okudu oda
yumoşların baharda yumuşur (karnımı kastediyor)
karın göbek hep beraber doluşur
yumuk yumuk karın bacak
devamını getirmeden tokadı patlattım
ben ne yapıyım şimdi???

ay ilahı yaaaa buda ayrı bir komikmiş bence o da seni seviyor

Hahahahh benimkide yazar böyle romantiklerin haricinde bi an ikizi falan sandım çok tatlı yaaa

off koptum ya
çok tatlısınız
bu neşeniz hiç bozulmasın

bak şimdi ben de merak ettim benimki nasıl yazacak diye. çaktırmadan internete yazdı. görmedim sandı. kabul etmedim. sonra azıcık düşündü taşındı ve ağzından şunlar döküldü:

canımsın benim
canım karıcım
ince uzun boylusun
dalgalı saçların var
ayağında mavi çoraplar
pıtır pıtır dolaşırsın evin içinde

yani zaten aynaya baksam da görürdüm ben bunları şiire ne gerek var :))

realizimin dibine vurmuş
bunlardan bi shakespeare çıkmaz

Hahah bu da iyiymis :) Adamin belki siir degil tasvir e dolayisiyla da resim yetenegi vardir ordan vurun

Son düzenleme:

çooook tatlısın yaa maşşallah size...
bence eşin seni seviyor ,sevmeli de ,seni ben bile sevdim tee burdan

Haha guldum hep ben bunlara yaa :)
yumoslarin yumusar hee ahaha
Kafiyeliymis de

öyle böyle sizinki yine yazmış,benimki onu da yapmadı ama hakkını yemeyim adımı hergün dağlara yazar,evde bağıra bağıra o şarkıyı söyler.Arada msj atmıştır,adını dağlara yazdım,ardından bir msj daha çık dama bak :)))

Ben de iki gündür kocam aldatıyor gördüm hamilelik kafa yaptı diyordum iyi bari sorun kk ymış sağol bacım dur bende sülümanı dürteyim

Ya Settar

Allah iyiliginizi versin cok güldüm :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…