sülüman bana şiir okudu

çooook tatlısın yaa maşşallah size...
bence eşin seni seviyor ,sevmeli de ,seni ben bile sevdim tee burdan

anemmmmm bende bende seni seviyorummmm hahah bayılıyorum sevmelere öpüyorum yanaktan

pıtır pıtır mavi çoraplar

hahah aklıma komsumuz geldı hergece apartmanın onunde bı cocuk bu sarkıyı çığırırdı geldi gene derdik meğer kızaymış kaçtılar sonra

Ay çook güzelll ya sabah sabah neşem yerine geldi çok tatlısınız allah mutluluğunuzu bozmasııınnn :)

Çok güldüm
Neyse ki kendi ilişkimden daha odun bir ilişkinin varlığını bilmek beni rahatlattı.
Yatağımız camın kenarında tül azıcık aralık eşimin kolunda yatıyorum ay nasıl güzel falan dedi, böyle tam romantikleşiyoduk ki bana dediki bugün 5. kata bi çuval patates çıkarttım Döndüm yattım, eşim beni seviyormuş

Son konumu okuyun luyfen aramiz biraz bozuktu duzeldi sonra bende bana siir oki dedim okudu...

Evde tabak bardak kalmadi
Komsulr dedikoduyu abartti
benim kari kafayi bana sardi
birakip gidecektim ammaa ah o gozleri beni yakti

Son konumu okuyun luyfen aramiz biraz bozuktu duzeldi sonra bende bana siir oki dedim okudu...

Evde tabak bardak kalmadi
Komsulr dedikoduyu abartti
benim kari kafayi bana sardi
birakip gidecektim ammaa ah o gozleri beni yakti

ah o gözleri beni yaktı kısmı bence kurtarıyor

Siir istiyorum dedim . Eşimin bana yazdığı şiir :

Al beni
Öp beni
Sev beni........
Bu ne dedim benden bu kadar oluyor dedi.......

Bencede bu adam seni cook seviyormus. Cook tatlisiniz allah bozmasin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hahahah kizlar hepinizin siiri bence çok romatik çünkü sadece size özel yazılmış. Cook tatlisiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ne bu?
dalga mı geciyonuz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…