• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sümüksü kahve rengi akıntı

esmamgul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2025
19
3
1
35
Kizlar adetim 7 gün geçti dün doktora gittim rahimde kalınlaşma var hamilelik olacağı zman da böyle oluyor haftaya gel dedi istersen test yap dedi testi yaptrdim negatif çıktı bana adet söktürücü verdi ama ben almadım içmedim bu gün de böyle şeyler geldi devamı yok sizde bu hamilelik yerleşme olabilir mi yoksa yumurta mı çatlıyor ama adet 7 gün geçti kafam çok karışık yardım edin

Son düzenleme:
Ya cidden şu siteye vajinanızdan çıkan şeyleri neden atarsınız ki midesi kaldıran var kaldırmayan var. En azından başlığa uyarı bırakın. İğrenç

Kizlar adetim 7 gün geçti dün doktora gittim rahimde kalınlaşma var hamilelik olacağı zman da böyle oluyor haftaya gel dedi istersen test yap dedi testi yaptrdim negatif çıktı bana adet söktürücü verdi ama ben almadım içmedim bu gün de böyle şeyler geldi devamı yok sizde bu hamilelik yerleşme olabilir mi yoksa yumurta mı çatlıyor ama adet 7 gün geçti kafam çok karışık yardım edinEki Görüntüle 3686263 Eki Görüntüle 3686264
Bence görüntüyü kaldırın. Bu sümüksü akıntıyı ilk defa duyuyorum gecikmede. Ya yumurtlama yeni oluyor ya da farklı bir belirti olabilir. Kişiden kişiye değişir bence doktora gösterebilirsin. Belirtilerin var mı hamileliğe dair ?

Bence görüntüyü kaldırın. Bu sümüksü akıntıyı ilk defa duyuyorum gecikmede. Ya yumurtlama yeni oluyor ya da farklı bir belirti olabilir. Kişiden kişiye değişir bence doktora gösterebilirsin. Belirtilerin var mı hamileliğe dair ?
Göğüs ucu acıması var canım birde kasık bel ağrısı var artık kafayı yiycem netlesse rahatliycm

Cevap verebilirim belki belirtilere göre diye geldim ama sağolasın gece gece görmek zorundaydık çünkü bunu. Doktoruna sor, bu arada tekrardan gebelik testi yap. Gebeliğin çok yeniyse beta yükselmemis olabilir. Düzenin bozulduysa da ilaçtan, hava değişiminden, stresten adet sokulmemis olabilir. Görseli de kaldır yasak zaten, ban yiyeceksin.

Back
X