Şuna bir bakın

Aykilil

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2017
582
419
33
35
Allah askina soyleyin ben mi abartiyorum. Kocamla ilgili tum sorunlari anlatmistim size. Su an uzaktayim ve henuz konusmadim kendisiyle. Biraz once aradi. Cocuk yapmayi denedigimizden bahsetmistim. Arkadaslariyla mi ne konusmus herneyse sperm testi yaptirmaya gitmis bugun. Bastan sona asamalari anlatti. Ustune bastira bastira ilgilenenlerin tamaminin kadin oldugunu soyledi ben sormadan. Hatta doktor da kadinmis. O kadar cok kadin deyince hii doktor da mi kadindi dedim. Evet daha iyi birsey bence dedi. Kendimi daha iyi hissettim dedi. Bende film koptu. Askerlik arkadasinmiyim ben senin karinin dedim. Kendi cinsiyetinde rahat eder insan karsi cinste degil dedim. Sen bu kafayla dikkat et dedi bana. Sonra ne neden aramiyorum diye sorma dedi kapatti telefonu.

Ay aklima eskiden flort ettigim biri geldi.Nerdeyse hergun yok su kadin sunu dedi yok bu kadin bi bakti ben utandim vs.Bende sadece guluyordum ve dalga geciyordum.En son ben kiskanmayinca sinir krizi gecircekti.Aklinca ben olmayan bi seye delirip kiskancaktim bunun da egosu tavan olacakti.Yarim akilliya tahammul edemedim sepetledim.

Yeni konu açacağınıza dün açtığınız konuya yazıp devam edebilirsiniz zaten problemler hep aynı, burdaki kadınların söyleyecekleri aynı yazıp yazıp cevaplar gelince de kırılıyorsunuz anlamıyorum.. bu yazdığınız meseleye de şaşırmadım zaten artık eşinizi tanıdık niye çocuk düşünüyorsunuz onu da anlamıyoruz.. Allah akıl fikir versin diyorum..

Bu adam için kendi ağzınızla "kızlara zaafı var" diyen kadın değil misiniz siz?
Utanmadan size anlatıyor, asılmıştır bu o doktora da. Dişi sinek görse asılır.
Lütfen, lütfen şu adamdan çocuk yapmayı aklınızdan geçirmeyin. Size üzülmüyorum ama o doğacak masuma çok üzülürüm.

Allah askina soyleyin ben mi abartiyorum. Kocamla ilgili tum sorunlari anlatmistim size. Su an uzaktayim ve henuz konusmadim kendisiyle. Biraz once aradi. Cocuk yapmayi denedigimizden bahsetmistim. Arkadaslariyla mi ne konusmus herneyse sperm testi yaptirmaya gitmis bugun. Bastan sona asamalari anlatti. Ustune bastira bastira ilgilenenlerin tamaminin kadin oldugunu soyledi ben sormadan. Hatta doktor da kadinmis. O kadar cok kadin deyince hii doktor da mi kadindi dedim. Evet daha iyi birsey bence dedi. Kendimi daha iyi hissettim dedi. Bende film koptu. Askerlik arkadasinmiyim ben senin karinin dedim. Kendi cinsiyetinde rahat eder insan karsi cinste degil dedim. Sen bu kafayla dikkat et dedi bana. Sonra ne neden aramiyorum diye sorma dedi kapatti telefonu.
Eşinizin niyetini bilmem ama düşünceniz tuhaf geldi doktor doktortur yani kadın erkek farketmez.

peki bizden ne istiyosunuz? yani ne tavsiye verelim size?

sonuçta bdv’e açılan konularda bi soru sorulur. siz bize ne soruyosunuz?

Soru su. Ben cok doluyum diye mi garip geldi bana havadan nem mi kapiyorum yoksa sizin esiniz boyle siylese size tepkiniz benimki gibi olur muydu.

Soru yok yahu, boşanacağı yok böyle gelip iki paylaşıp rahatlıyorlar.
Kaç kez denk geldim çözümü söylüyorsun dinleyen yok bir bakıyorsun gene aynı tarzda konular açıyorlar filan.
Hayır uyarıyorsun bu kaçıncı konun oldu diye sonra okuma, yorum yazma filan diyorlar değişik :işsiz:

Soru yok yahu, boşanacağı yok böyle gelip iki paylaşıp rahatlıyorlar.
Kaç kez denk geldim çözümü söylüyorsun dinleyen yok bir bakıyorsun gene aynı tarzda konular açıyorlar filan.
Hayır uyarıyorsun bu kaçıncı konun oldu diye sonra okuma, yorum yazma filan diyorlar değişik :işsiz:
Konusahibi cuma akşamları 17.30 otobüsüyle eşinin yanına gidiyor tee o zaman bizi unutuyor,pazar akşamı atandığı yere geri dönmek için otobüse bindiğinde yine tüm karın şişini bize indiriyor,azcık sabır yarın cuma:deli::deli:

Sizce eşinizin sürekli sizi kıskandırmaya çabalamasının nedeni ne? Özgüvensiz falan mı?

Back
X