Şundan kurtulmanın yolu yok mu ? "Allah aşkına yeter"

o zaten msn e gırmıo ona gelenlerıde ben okuorum anlatamıorum galıbaa aaa

guzelim biz seni anliyoruz da sen bizi anlamiyorsun galiba..bak herkes ayni seyi yazmis , yeni adres acin ve kizi eklemeyin..hatta eski adresten de silin ve engelleyin.. valla sen fikrimizi sordun bizim kafamiz ancak bu kadar calisiyor kusura bakma..

cidden yani 4 yıldır ne diye sinir oluyosunuz alt tarafı yeni msn açıcaksınız ne diye laf yetiştiriyosunuz ki kıza 4 yıldır yeni adres alın kökten bitsin olay

Hazal bence hata sende olma kızla muhattap ekleme kabul etme.. madem sevgliine güveniyorsun neden kurana el bastırıyorsun onuda anlamış değilimlmaz:.. seviyorsan güveniyorsan neden sorun yapıyorsun'ki zaten sevgilinin şifrelerini biliyorsun değiştirmişsin, Bence ya yeni msn adresi alıcaksınız ikinizde yada kızı kaale alıp cevap vermiceksiniz..Hee kaşınıyorsa yolla bana özelden msn adresini kaşim onu:mymeka: zati şu sıralar feci kaşınıyor ellerim iyi gider valla atarım stresimi sinirimi hazalcım zemuszemus

cidden yani 4 yıldır ne diye sinir oluyosunuz alt tarafı yeni msn açıcaksınız ne diye laf yetiştiriyosunuz ki kıza 4 yıldır yeni adres alın kökten bitsin olay

vereliniortak
Hiç ama di mi?
Sanki kız kapıya gelip söyleyip kaçıyor...

eğer bu mail adresinizi çok seviyorsanı mail ayarlarınıza girip kızın adresini bloklayın.. attığı hiçbir mail size gelmez böylece...

ee kız dıo hıc bı maılıme cewap wermıo dıe sordum hangı maılıne atıosun dıe benım bıldgımı soledı olsa dıerlerınıde solerdı heralde kız.

belki de söylemezdi. ama %100 eminsen erkek arkadaşından, daha önce 100 arkadaşında söylediği gibi en kolay yöntem hotmail den o kızın mailini yasakla. Eğer başka maillerden atarsa mail adresini değiştir.

bu çözüm yollarını kendinden düşünebilirdin sanırım. Dert paylaşmak için yazmış olabilirsin ama ne bilim neyse....

ya bu dert gıbı gelmeyebılır sıze ama ınanın bısure sonra ınsanın butun sınırlerını zıplatıor.
maıl acmak cok basıt bır ıs bunu dusunemıcek kadar ufak zekalı deılım dedıgım gıbı
ugura guwendıgım halde supe duymaya basladım cunku bunu 4 yıldır bıkmadan yapan bı
kısı normal deıldır.kaldı kı sorun sadece net deıl bızım oturdugumuz yerde akrabaları
warmıs yanı kız sureklı ıstanbula gıdıp gelıor.

belınay ewt haklısın buzamana kadar onu adam yerıne koyup her maılıne cewap werdık
oda ııce kendının onemsendıgını sandı kene gıbı yapıstı.sadece net uzerınde olsa okey
ama sureklı ıstanbulda we ugurun arkadaslarıylada gorusuomus.ugurda bunu ogrenınce
o arkadaslarıyla muhattabı kestı ama ne fayda kız ogrenmıs ugurun takıldıgı kafeyı.
dusun yazın oraya bıle gıtmıs.

yani bütün mesajlarına karşılık vermişseniz kız yüz bulmuş demek ki, belki psikolojik sorunları da olabilir. mesajlarında rahatsız edici kelimeler içeriyorsa savcılığa suç duyurusunda bulunmakla tehdit edebilirsin canım.

istersen engeleyebilirsin onu hotmailden seceneklere giriyorsun orada Güvenli ve engellenen gönderenler buna tikla sonra engellenen gönderenleri tikliyorsun o kisinin yada mail almak istemedigin kisinin adresini yaziyorsun listeye ekle diyorsn o kisi sana yollarsada otomatik olarak siliniyor yani icin rahat eder okumazsin istersen

Bu ne karmasıklık yahu:)

ne var ki bunu bu hale getirecek? acın bi mail adresi,sen de sifresni alirsin yine..bakarsın..hayır yani güveniyorum diyorsun, o zaman neden sifreni alıyorsun ya da su kurana el bastırma meselesi falan bilemiyorum ama cok absurd geldi..ben sevgilime böle bisey yapsam, sen bana güvenmiyosun diye biterdi bu olay..4 yllık iliskiye hic yakısmamıs olaylar olmus..

esvgılınız belkı baska maılle konusuyodur..
bı kız durduk yerde bu sekılde davranmaz..
sıfrelerı almakla elınıze ne gecıcek?..
sız guvenmıyomusunuz sevgılınıze ve herseyı gectım ama sevgılınızın yerınde ben olsaydım boyle bı olayla kımse ıcın kurana el basmazdım..hayatta bu sekılde seyler ıcın degerlı bı kıtapı alet etmezdım..

4 yıllık ılıskıye yakısıp yakısmadıgını sormak ıcın yazmadım bu yazıyı okey.

sewgılım konussa kız bana konustuk der kız bana cewap wermıo dıo sız ılk sayfayı okuyup yorum yazmıssınız sanırım deıger sayfalarda bunun acıklaması war.sewgılımede
guwenım cok ama ınsan ıster ıstemez supeye dusuor.bızde heralde her olayda kurana el
bastırmıoruz ama bu o kadar uzadı kı sankı baska carem kalmadı.eger sewgılımde benden
ıstese bende yaparım.fakat suan tartısılcak konu yazıkkı bu deıl

tesekkur ederım canım denıcem

OKAY. onun İngilizcesi bu bir.

İkincisi cidden yakışmıyor, bu da benim yorumum.

Üçüncüsü Allah kolaylık versin.

bırıncısı ıngılızcem gayet ııdır senden ogrenıcek deılım.
ıkıncısı yorumun ıcın saol mumkunse artık rahatsız etme.
ucuncusu amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…