o zaten msn e gırmıo ona gelenlerıde ben okuorum anlatamıorum galıbaa aaa
cidden yani 4 yıldır ne diye sinir oluyosunuz alt tarafı yeni msn açıcaksınız ne diye laf yetiştiriyosunuz ki kıza 4 yıldır yeni adres alın kökten bitsin olay
ee kız dıo hıc bı maılıme cewap wermıo dıe sordum hangı maılıne atıosun dıe benım bıldgımı soledı olsa dıerlerınıde solerdı heralde kız.
belki de söylemezdi. ama %100 eminsen erkek arkadaşından, daha önce 100 arkadaşında söylediği gibi en kolay yöntem hotmail den o kızın mailini yasakla. Eğer başka maillerden atarsa mail adresini değiştir.
bu çözüm yollarını kendinden düşünebilirdin sanırım. Dert paylaşmak için yazmış olabilirsin ama ne bilim neyse....
Hazal bence hata sende olma kızla muhattap ekleme kabul etme.. madem sevgliine güveniyorsun neden kurana el bastırıyorsun onuda anlamış değilimlmaz:.. seviyorsan güveniyorsan neden sorun yapıyorsun'ki zaten sevgilinin şifrelerini biliyorsun değiştirmişsin, Bence ya yeni msn adresi alıcaksınız ikinizde yada kızı kaale alıp cevap vermiceksiniz..Hee kaşınıyorsa yolla bana özelden msn adresini kaşim onu:mymeka: zati şu sıralar feci kaşınıyor ellerim iyi gider valla atarım stresimi sinirimi hazalcım zemuszemus
esvgılınız belkı baska maılle konusuyodur..arkadaslar belkı gunluklerımden yazılarımı takıp eden wardır sımdı
benım sewgılımın benden once nette tanıstıgı bı kız war we almanyada yasıyor bız
nerdeyse 4.yılımıza gırıcez we kız sureklı bıkmadan usanmadan her ıkı yada uc ayda bır
maıl atıo bole bı dengesızlık gormedım hayatımda bu baslarda aman ıkı gun sonra bırakır dıe gulup gecılcek bı olay gıbı gelıo ama ınanın 4.yılda kabak tadı werıor.ugurada guwenıorum hemde cok.kızla adam gıbı konusım dedım kız zaten dıo ugur senın ben kaybettım o zaten bana hıc cewap yazmadı ee dıorum daha ne halt yemeye eklıosun benı maıl atıosun ona belkı aranızda sorun wardır paylasmak ıstersın dıo bu akla mantıga yatıo mu ya ee bızımde aramız bozuluo tabıkı ben baslıorum sen benden gızlı bıseler yapıosun yoksa ruh hastası deıl ya bırakırdı sırf bu olay yuzunden butun sıfrelerı elınden aldım nete gırmemesı ıcın kurana bıle el bastırdım.kızın soledıklerını gormesem tamam dıcem bızım kı suclu ama kız kendı agzıyla soluor.ugur o kadar kufur edıo kı ne kufurden ne duzgun konusmaktan anlıor aksıne kufurden mutlu oluo.msn bılmem ne deısıım desem benıde paranoya yaptı dıoum ya ugur bıse yaparsa en azından maıllerden ogrenırım off off yanı.bıde sadece net uzerınde olsa okey ama oturdugumuz yerdede akrabaları warmıs bılıo buraları yanı.bu kız resmen kabus .bugunde asla hıcbı maılıne cewap wermeme kararı aldık cunku bız onu onemseyıp bıseler yazdıkca bu zıllı kendını bı b.k sandıbılmıorum doru mu yapıoruz soruorum sıze bundan kurtulmanınn bı caresı yok muu lutfen akıl werın:Saruboceq:.
Bu ne karmasıklık yahu:)
ne var ki bunu bu hale getirecek? acın bi mail adresi,sen de sifresni alirsin yine..bakarsın..hayır yani güveniyorum diyorsun, o zaman neden sifreni alıyorsun ya da su kurana el bastırma meselesi falan bilemiyorum ama cok absurd geldi..ben sevgilime böle bisey yapsam, sen bana güvenmiyosun diye biterdi bu olay..4 yllık iliskiye hic yakısmamıs olaylar olmus..
esvgılınız belkı baska maılle konusuyodur..
bı kız durduk yerde bu sekılde davranmaz..
sıfrelerı almakla elınıze ne gecıcek?..
sız guvenmıyomusunuz sevgılınıze ve herseyı gectım ama sevgılınızın yerınde ben olsaydım boyle bı olayla kımse ıcın kurana el basmazdım..hayatta bu sekılde seyler ıcın degerlı bı kıtapı alet etmezdım..
4 yıllık ılıskıye yakısıp yakısmadıgını sormak ıcın yazmadım bu yazıyı okey.
istersen engeleyebilirsin onu hotmailden seceneklere giriyorsun orada Güvenli ve engellenen gönderenler buna tikla sonra engellenen gönderenleri tikliyorsun o kisinin yada mail almak istemedigin kisinin adresini yaziyorsun listeye ekle diyorsn o kisi sana yollarsada otomatik olarak siliniyor yani icin rahat eder okumazsin istersen
OKAY. onun İngilizcesi bu bir.
İkincisi cidden yakışmıyor, bu da benim yorumum.
Üçüncüsü Allah kolaylık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?