- 7 Haziran 2023
- 979
- 367
- 33
- 32
- Konu Sahibi Bebik olsun
Evet cnm yaptım yani yumurtlama ve çatlamada ilişki oldu ama regl oldumTerazi Burcu sen bu ay ovülasyon yapmış mıydın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cnm yaptım yani yumurtlama ve çatlamada ilişki oldu ama regl oldumTerazi Burcu sen bu ay ovülasyon yapmış mıydın
Ben aslında bi kere hamile kaldım birbuçuk yıl sonra olmuştu ama sağlıksız bir gebelik olduğu için zorunlu kürtaj oldumNe zamandır istiyorsunuz
İşte belkide sebeblere vermememizi istiyordur cenabı hakEvet cnm yaptım yani yumurtlama ve çatlamada ilişki oldu ama regl oldum
Oo o zaman olursun en yakın zamanda inşallah arkadaşım sağlıklı sıhhatli bir şekildeBen aslında bi kere hamile kaldım birbuçuk yıl sonra olmuştu ama sağlıksız bir gebelik olduğu için zorunlu kürtaj oldumşimdi 2 yol oldu tam evliliğimiz kürtajdan da 4 ay geçti
Bende bugun oldumKızlar regl oldum bugün![]()
Aynen öyle çok haklısın Rabbim ol derse olur o yüzden olmadıysa da bir hayır vardır ben sabırla bekliyorum bi zamanı var demek kiİşte belkide sebeblere vermememizi istiyordur cenabı hak
Yani sadece ondan bilmeliyiz bu çocuk mevzusunu, düşünsene bir su damlasından bir bebek bir insan düşünen akleden şuurlu bir insan oluyor nasıl tesadüf olabilir,
Tamamen onun izni ve kudretiyle oluyor demekki
Belki de bu tevekkülü göstermemiz gerekiyor
Aynen öyle çok haklısın Rabbim ol derse olur o yüzden olmadıysa da bir hayır vardır ben sabırla bekliyorum bi zamanı var demek ki
Amin cnm inşallah hamile kaldığım ay hiçbişey yapmamıştım bu arada ne ovülasyon ne başka bişey hiç düşünmeyince oluyo gerçekten kafadan atmak lazım çocuk için ilişki olayınıOo o zaman olursun en yakın zamanda inşallah arkadaşım sağlıklı sıhhatli bir şekilde![]()
Amin cnm benim her regl yeniden doğuş gibi zamanda o kadar hızlı geçiyor ki rabbim isteyenlere sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsinSabrın sonu selamettir, hiç ummadığımız yerden mutlu haberleri alacağız inşallah![]()
Aaaa cnm benim olsun hala zamanı var demek ki aynı gün olmuşuzBende bugun oldumRabbim hayırlısını versin bu seferde bebik olmadı kısmet
![]()
Adet oldunuz mu acabaÖncelikle merhabalar ben 2 inci bir çocuk istediğim için beklerkende buralara geldim 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim ve 3 aydırda hamile kalamadım Rabbim hayırlısını ve kolay olanı hepimize nasip etsin
BAT:5 Eylül (inşallah olmam)
Herhangi bi belirtimde yok sizlerin Bat ne zaman belirtiniz varmı ???
Benim yumurtlamanın 13.günüydü test yaptım negatif, 15.günü bekleyeceğim adet olmazsam tekrar yaparımAaaa cnm benim olsun hala zamanı var demek ki aynı gün olmuşuzTekrar denicez rabbim inşallah nasip eder bizede anne olmayı
![]()
Sıkma canını canım hayırlısı ve sağlıklı olsun diyelim. Sen daha önce doktorla görüştün mü yumutlamayla alakalı, düzenli yumutlamayı oluyor mu yumurtla yeterli büyüklüğe ulaşıyor mu, kaç aydır düzenli ovulasyon testi ile takip ediyorsunCnm yaaa hiç yapmasak keşke şunları ama bende yapmicam desemde yaparım yine biliyorum sonuçta korunmasız ilişki oluyo illa ki hamilemiyim acaba diye düşünüyoruz
Evet dün oldumAdet oldunuz mu acaba