🌻Gelin BAT'ı birlikte bekleyelim çiçeklerim🌻

Evet cnm yaptım yani yumurtlama ve çatlamada ilişki oldu ama regl oldum
İşte belkide sebeblere vermememizi istiyordur cenabı hak
Yani sadece ondan bilmeliyiz bu çocuk mevzusunu, düşünsene bir su damlasından bir bebek bir insan düşünen akleden şuurlu bir insan oluyor nasıl tesadüf olabilir,
Tamamen onun izni ve kudretiyle oluyor demekki
Belki de bu tevekkülü göstermemiz gerekiyor

İşte belkide sebeblere vermememizi istiyordur cenabı hak
Yani sadece ondan bilmeliyiz bu çocuk mevzusunu, düşünsene bir su damlasından bir bebek bir insan düşünen akleden şuurlu bir insan oluyor nasıl tesadüf olabilir,
Tamamen onun izni ve kudretiyle oluyor demekki
Belki de bu tevekkülü göstermemiz gerekiyor
Aynen öyle çok haklısın Rabbim ol derse olur o yüzden olmadıysa da bir hayır vardır ben sabırla bekliyorum bi zamanı var demek ki

Oo o zaman olursun en yakın zamanda inşallah arkadaşım sağlıklı sıhhatli bir şekilde 🥰
Amin cnm inşallah hamile kaldığım ay hiçbişey yapmamıştım bu arada ne ovülasyon ne başka bişey hiç düşünmeyince oluyo gerçekten kafadan atmak lazım çocuk için ilişki olayını

Öncelikle merhabalar ben 2 inci bir çocuk istediğim için beklerkende buralara geldim 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim ve 3 aydırda hamile kalamadım Rabbim hayırlısını ve kolay olanı hepimize nasip etsin 🤲🏻💕
BAT:5 Eylül (inşallah olmam) 🩷
Herhangi bi belirtimde yok sizlerin Bat ne zaman belirtiniz varmı ???
Adet oldunuz mu acaba

Cnm yaaa hiç yapmasak keşke şunları ama bende yapmicam desemde yaparım yine biliyorum sonuçta korunmasız ilişki oluyo illa ki hamilemiyim acaba diye düşünüyoruz
Sıkma canını canım hayırlısı ve sağlıklı olsun diyelim. Sen daha önce doktorla görüştün mü yumutlamayla alakalı, düzenli yumutlamayı oluyor mu yumurtla yeterli büyüklüğe ulaşıyor mu, kaç aydır düzenli ovulasyon testi ile takip ediyorsun

Back
X