Suni Sancı Alanlar

Özelde mi dogum yapacaksınız? Ben devlette yaptım ve devlet hastanesi maalesef zorunlu bir durum olmadıkça 41 haftadan önce dogum kendiliğinden baslamadiysa baslatmiyor bu sebeple 41+1 e kadar bekledik
Ben de devletteyim ve doktorum 40ı tamamlayınca suni sancı deneyecek kesinlikle 41 görmek istemiyor. Bence dr insiyatifi devreye giriyor

Ben de devletteyim ve doktorum 40ı tamamlayınca suni sancı deneyecek kesinlikle 41 görmek istemiyor. Bence dr insiyatifi devreye giriyor
Olabilir bana kalsa 39 dan sonra doğurmak istiyordum doktorlar kesinlikle yanasmadi 41+1 de artık mecburlardi yatırdılar

Ben 39+6 da suni sancı aldım. Sancım gelmeden yatışım yapıldı. Açıkcası ben tavsiye etmiyorum. Ben de hiç açılma olmadı. Ben çektiğim acıyla kaldım. Doğum hikayem çok kötü mlsf. Aşırı yoruldum. Ve sürekli nst de oluyorsunuz yatarak sancı çektim. En son artık beni nstye bağlamayın dedim. Ve sürekli açıklık var mı diye kontrol ediyorlar hepsi çok kötüydü benim için. En sonunda 7 saatin sonunda sezeryana alındım. Bu kdr kolay mıydı dedim. Dünya varmış. Tabi sonrasında 1 hafta boyunca şiddetli baş ağrılarımı saymazsak bence normal doğum düşünüyorsanız kesinlikle kendi sancınızı bekleyin. Yok sezeryan düşünüyorsanız da Hiç öncesinde suni sancı ile denemeyin. Ben sancı gelmeden doğum yapanı hiç duymadım.

`