ben 8 aylık doğum yaptım.
sabah çok az akıntı olmuştu. drumu aradım daha var doğuma dedi. bizimkiler korktular başka dra gittik sancın var dedi ben yok dedim o var var bir de muayene edeyim dedi. alttan muayene 1cm de açılma var dedi.
sancım olmadığı için önce eve gittik banyomu yaptım. hazırlandım saat 13.30 gibi evden hastaneye gittik laylay lom şeklindeyim sancım yok ya.
hooop sancı odasına alındım. orada da bir alttan muayene 3cm olmuş ama ben de sancı yok. akşam 6.40 a kadar sancım olmadı açılma 5 cm olmuş yine ben de sancı yok ama oda daki herkes son gaz bağırıyor sancı içinde sonra seruma birşey yaptılar suni sancı için miş. bir sancı geldi offffff dedim içimden. korkumdan hemen ıkındım suyum patladı. doğum yapıyorum ebe hanııım diye bağırdım o da şaşırdı. beni hemen doğum odasına aldılar 2. sancı gelirken ebeler alttan brişeyler yaptılar _kesiymiş--
Allahım kurtar beni ben daha fazla sancıya dayanamam dedim bir daha ıkındım kızımın başının çıktığını hissettim. ebeler hadi bir daha ıkın sancıyı falan bekleme dediler gücümü topladım bir daha ıkındım. kızım bacaklarımın arasında .
2 kez sancım oldu ama ben dikiş atılırken acı çektim. baş hemşire ebelere kızdı yine iğne yapın düzgün dikin diye. ben bırakın dikmeyin diye bağırırken kızımı giydirip kucağıma koydular.
hakikaten kolay doğum yaptım Allahım herkese benimki gibi kolay doğum nasip etsin. belki kızım 2.500gr doğduğu için acıçekmedim bilmiyorum ama ben sadece kesiye dikiş atılırken sorun yaşadım.
şuan 2. ye hamileyim ne sancıdan korkuyorum ne de doğumdan. tek korkum yine kesi yaparlarsa dikiş acısını çekmek.
ve bu dikiş korkusu her gün aklımda ben de bu kokruyu yenemiyorum.