- Konu Sahibi nagihan_14
-
mrh aslında yapman gerekenleri yapmşsın ilişkiye girmek rahmin açılmasına neden oluyo ama ne kadar sağlıklı son dönemde bilmiyorum
iliski bir de gogus simulasyonu cok etkili, ben ertesi gun dogurdum
canim ayni durumda bi arkadasim vardi gunde 2-3 saat tempolu bir sekilde yurudu ve sicak su ile dus aldi 3-4 kere hergun..
bu cocuk bugun dogacak dedi dedi o cocuk o gun dogdu
insaallah sende de yarar 1 saatten fazla yuru Allah kolaylik versin
bende normal dogurdum ama bunun için özellikle yaptıgım bişey yoktu ALLAH yardimciniz olsun
O nasıl yapılıyor aydınlatırmısın canım
39+5 günlüktü ve sizde hiç açilma olmazsa ki inşallah olur suni sanci açilmadan veriliyormuymuş ki
bebek emzirmek gibi işte
Çok ağır olanlar hariç ev işi yapabilirsiniz , Aşağı yukarı yapılabilecekleri yapmışsınız. Gerisini oluruna bırakın , hayırlısı olsun.
Allah kolay doğum nasip etsin inşallah.
Bende aynı durumdayım doktor salı günü çağırdı eğer açılma yoksa suni sancı verecek sanırım. Ben epidural normal düşünüyorum ama kısmet korkmuyorda değilim.rabbim yardımcımız olsun
Bende aynı durumdayım doktor salı günü çağırdı eğer açılma yoksa suni sancı verecek sanırım. Ben epidural normal düşünüyorum ama kısmet korkmuyorda değilim.rabbim yardımcımız olsun
Âmin canım epidural riskleride var herşeyi bilmek ne kötü ya inş doğal doğum olur kendi sancın geldiğinde beyin ara ara dinlenmen ve ıkınmanın kolay bir hormon salgılıyor Rabbim dağına göre kar verir sancıdan korkmuyorum sezeryan ve suni sancıdan korkuyorumbakalım Rabbim hayırlı doğumlar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?