Suni sancı ile doğum

Sancın yada ağrın varmı açılman olduğunu muayenede mi öğrendin beni alttan muayene etmedi var mı yok mu bilmiyorum ara ara sanki adet olmamıza yakın ufak sancılar olurya öyle var 2 gündür 1 kerede rahmin girişine bıçak saplanır gibi oldu bu arada karnım söndü gibi eski dışarı fırlamışlığı yok benim kızım olacak Allah bağışlarsa iyi duaların için sağol âmin canım

Ben 2 dogumuda suni sanciyla yaptim.benim dr.normalcidir,bana/randevu verip normal dogum yaptırdi .kizim 20 gunluk oldu bile ,hic korkmayin..benim 3 cm acilmam vardı,gittim suni sancı verdiler,sadece biraz uzun suruyor beklemesi,5-6 saat surdu,sonra epidural oldum,15-20 dk.ikınıp bebisimi dogurdum.cokrahat oldu,sonrasinda hic yatmadim,ağrım oladı Allaha sükur.ins. senindogumunda kolay geçer.

Açılmanı hissettin mi bendede varmıdır şuan bilmiyorum şuanda da ağrım sızım yok benim kızımın rahatı yerinde galiba hiç oralı değil :) ben epidural olmak istemiyorum hemde korkuyorum bakalım Allah yar ve yardımcımız olsun

Hastane yolunu tuttum gidiyorum lütfen dualarınızı esirgemeyin 1 fatiha okuyun bana şimdiden Allah razı olsun Rabbim herşeyi gönlünüze ve kalbinize göre nasip etsin öpüyorum kızlar sizi çok korkuyorum halaaaa

Ben doğurmamicam galiba açıklık yok sancı minik minik arada gelio rahatlatmıştım kendimi gelen telefonlar beni ve eşimi çileden çıkarmaya yettio kocama bir haller oldu ilk defa doğur artık dedi onun beni sakinleştirmesi lazımken ben sakinleştiriyorum. Benim gîbi olan varmı nasıl atlattınız bu süreci

ahhh ahh 39+2 olduk bende de daha tık yok canım... herkes arayıp duruyo bi de kız bebek erken doğar doğurdun mu diye.. sanki illa erken doğması lazım.. dun dr.um 41e kadar bekliycez dedi... eşim de sabırsızlanıyor ben de sabırsızlanıyorum.. ama bebiş cok sabırlı cıktı hala bekliyo kanala yaklaşmamış bile... ama dr.um hiç belli olmaz 41i doldurabilir ama bu gece de gelebilir hiç belli olmaz dedi.. normal doğum sabır işi gerçekten..
suni sancıyla doğumu başlatmalarından korkuyorum ama.. rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin sonuçta bizim de elimizde olan bişey değil... erken doğsa tutamadın derler gec doğsa doğuramadın alemin ağzını kapatmanın da imkanı yok takma boşver bebeklerimize konsantre olalım :)

aynı durumdayız 39*2 ama hiç bir belirti yok bebekte kilolu imiş dr salı çağırdı büyük ihtimal suni sancı ile başlatacak beklersek iyice kilo alır doğum yapman zorlaşır dedi ne yapacağım bilmiyorum

canım durumunu okuyunca kendimi gördüm... bence kendi sancılarını bekle normal dogumu çok istiyorsan... bende 40 hafta doldu bebek ilerlemez 3900 daha kılo alır falan dedi doktor. keşke 1 hafta daha bekleseydim diye çok yanıyorum. hazır olmayınca oglum gelmeye stress girdi kalp atışları azaldı diye sezeryan oldum. şuan çok pişmanım. ukde kaldı içimde. millet 4 kilo üstünü sezeryandan sonra normal dogururken..ilk dogumda boşa sezeryan oldum gibi geliyor.. gerçi dogum kısmet işi dogdu dogacakken serzeryan olanlarda var... hakkında hayırlısı... saglıkla kavuşasın yavruna....

Düşünmedim degil beklemeyi ama yinede gelmezse bu sefer hem suni sancı hem kilolu bebek yani 2 risk olacak benim icin. 42.haftasinda olup yinede suni sanci ile doğum yapanları duyunca hiç riske girmiyim diyorum. Yinede kararsızım Allahtan hayırlısını istiyorum

Merhaba. ben de 41. haftada suni sancı ile doğum yaptım.bebeğimin doğmaya hiççç niyeti yoktu. herkes hergün arıyor bizden haber bekliyordu millete laf anlatmaktan çok sıkılmıştım.aynen benim de doktorum yatış yapıcaz suni sancı,olmazsa sezryan dedi. her arayan herşeye karıştı ayy sezeryan yaptırma ay yok suni sancıyı sakın kabul etme...sanki herkes doktor..
neyse sonunda suni sancı aldım ve toplam 7,5 saatte bebeğim doğdu. sancıyı çekerkenki süreç evet zor,ama sonra bebeğin yüzünü görünce eser kalmıyo,öyle dayanılmayacak bişey değil. tek bir sorun var,o da saatlerce sancı çekip de bebeğin sancıya cevap vermemesi ve sonunda sezeryana alınman.işte o zaman o sancıyı boşa çekmiş olursun böyle olcağını bilsem direk sezeryana giderdim dersin ama bence denemeye değer. ben denedim ve pişman olmadım. çünkü normal doğumdan sonra iyileşme süreci çok hızlı oluyo. sezeryanın sonrası zor. benim kızım şimdi 1 aylık,ikimiz de gayet iyiyiz

Ne kadar açılman vardı vallahi şanslıymışsın canım gözün Aydın allahım iyi etsin hepinizi bakalım yarın kontrolum var nediyecek doktor evt onca sancıdan sonra sezeryan olmak kötü tabiki yorulup bitkin düşüyorsun üstenede narkoz dikiş vs Rabbim hakkımızda hayırlısını versin

Açılman yoksa suni sancıyı ve sezeryanı kabul etme bak ben onun için bekliyorum doktorlar beni nasıl korkuttular bilsen kilo sorun değil zaten kilosu az olsa bile kesi atıyorlar 3-4 tane dişik fazla olur doğal sancını bekle derim benim 41.haftam doluyor yarın onlar geleceği günü ve zamanı biliyorlar doğal akışı bozmak istemiyorum tabi bebeğim ve ben iyiyim herhangi bir durum teşkil etmezse böyle devam edicem Allah'ın izniyle

peki korkmuyormusun günü geçince dışkısını filan yapar yer diye. Ve ne zamana kadar bekleyeceksin. Bende istemiyorum suni sanci ama en sonunda yine ona mecbur kalirsam bosuna beklemis olcam

peki korkmuyormusun günü geçince dışkısını filan yapar yer diye. Ve ne zamana kadar bekleyeceksin. Bende istemiyorum suni sanci ama en sonunda yine ona mecbur kalirsam bosuna beklemis olcam

Allah'ın dediği olur o ol derse kim durabilir tabi tedbirimi aldım takdiri Allah'tan artık dışkı olayını araştırdım sadece dışkı dışında bebekte sıkıntı yoksa sorun olmuyormuş zaten yaptığı dışkı hijyenik bende 42 hafta doğurmuşum kardeşlerimde sanırsam anneme çektim :) ben evde doğmuşum hemde boynuma 2 defa kordon dolanmış şekilde Allah'a emanet napalım boşuna bekleme olarak görme bence denemeye değer he yarın doktorum hemen seni sezeryana Yada suni sancı vermemiz lazım derse tatbiki ne bebeğimi nede kendimi riske atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…