Suni sancı mı ? Sezeryan mı?

Merhaba. Allah kolay bir dogum ve saglikli sihatli bebisinizi kucaginiza almayi nasip etsin insallah benim oglum da gecikti ve suni sanci ile dogum yapmak uzere sabahin korunde hastaneye yatisim yapilmisti. Seeumu vermeye basladilar fakat henuz bir kasilma hissedememisken oglumun kalp atislari anormallesmeye basladi. Hemen karnima mudahale ettiler ve serumu kestiler. Zoraki bi sekilde sezeryana donuldu. Normal dogum cok istemistim ve kendimi cok hazirlamistim. Her yonden sagliklisi bu tabiki herhangi bir engel yoksa. Oyuzden suni sanciyi denemenizi oneririm. Ama cekilen aciyla ilgili hic bir bilgim yok, o asamaya malesef gelemedim. Sezeryana gelirsek korkulucak birsey yok. Ben agri sizi yasamadim fakat bir hafta kadar tam uzanmakta zorlandim. Ordaki dikisler gerilip kopucak gb bir hissim vardi eglimekte biraz zorlandim canim yandi. Ama cabuk toparladim. Uzerinden 6 yil gecti nerdeyse iz falan kalmadi kesi yapilan bolgede o konuda da rahat olabilirsiniz. Hep sezeryan gobeginden bahsederler fakat ben 4.ayimda eski kiloma donmustum karin bolgem de akabinde toparlandi. Zayifim eskiden de karnim duzeu, eski haline geri dondu. Tabi tum bunlara gerek kalmaz umarim bebisiniz gununden once gelmeye karar verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…