Suni Sancı nasıl bişey?

Bende normal doğum yaptım 8 cm lik açılmam vardı o ana kadar herşey çok güzeldi hiçbir sıkıntım yoktu ama doktoruma daha fazla beklemek zor geldi çünkü o gün pazar günü ve aynı zamanda babalar günüydü havada çok güzeldi onun için verdi suni sancıyı ondan sonrasını hatırlamak bile istemiyorum.

korkunç bışey sakın izin vermeyın ama tabıkı zorakıyse yapacak bışey yok :( ınsanın basından kaynar sular dökuluyor sankı...:30:

Benim günüm geçmişti suni sancı verdiler ama bana pek etki etmedi meğer bebeğime kordon dolanmiş nstde cıktı acil sezaryana aldılar cok şükür o sancıyı yaşamadım

cevap vermek isteyen yokmu

Ben kendi sancim ile doguyaptim allaha sukur cok rahatti. Ama yan odada bi bayan duni sanci çekiyordu hastaneyi inletti resmen.ben kendi acimi birakip ona fua ediyordum düşün. Seni korkutmak istemem ama yaşadığım böyleydi. Fakat suni sanci ile birlikte epidurak normal doğum yaparsan hic birs ey hissetmezsin.kuzenim öyle yaptii cok rahatti

Allahın bize verdiği sancı o sancının yanında çekirdek kalır yemin ederim öldüğümü zannettim bi ara kafayı yiyodum doğum sancısı suni sancıya göre daha hafif ve seyrek geliyomuş sıklaşmaya başlayınca kısa bi süre sonra doğuruyomuşsun bu lanet şey sn durmadı bende tam diniyo yine lanet ağrı ve doğum sancısının 6 katı diyebilirim akşama kadar bağırdım üstelik başta sancım vardı sabaha kadar çektim açılma olmadı akşama kadarda suni sancı. ve ıkınma hissi oluyomuş doğum sırasında bende olmadı akşama kadar bağırdığım içinde doğru düzgün ıkınamadım ve iki ebe 4 dirseğiyle bastırdığı halde vakumla doğdu bebeğim kafasıda upuzundu

Kişiden kişiye değişen bir durum anladığım kadarıyla...diye düşünmek istiyorum.yazılanları okumasam daha iyiydi:)hayırlısı olsun

41. haftaya girince doktor ısrarla sabah için çağırıp suni sancı vermek istedi mesai bitmeden sezeryan yapmak için
ben de kötü şeyler duyduğumdan istemedim bekledim gitmedim
41. haftanın son günü kendi sancımla normal doğum yaptım
ama ben evde onun doğum sancısı olduğunu bile anlamamıştım
sadece midem bulanıyor diye öyle kötü oldum sanmıştım
ve asıl zor olan hastanede geçen kısımdı :43:

valla en çok korktuğum şey herkes çok zor diyo acaba dayanılmazmı biri yerleri cırmaladım felan dedi iyice korktum acaba bende mi öle olacam....

Benim kendi sancılarım bebeği itmeye yetmeyince son birkaç dakika verdiler.iki kere sancı geldi bebek doğdu.bilmiyorum bana çok kötü gelmedi.kısa süre aldığım için olabilir ama iki arkadaşım tamamen suni sancıyla doğurdular hiç problem etmediler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Saatler geçtikçe ağrısı daha da artıyor. Dayanılmaz bir hal alıyor. Ama herkese aynı etkiyi yapmadığı kesin.

Son düzenleme:
git gide artan bi ağrı var her sancı gelişinde ne kadar çok ıkınırsan doğumun çabuk olur doğal olarak sancının dozu fazla artmadan doğum yapmış olursun....sana vereceğim tavsiye mutlaka dene başından beri hiçbir sancıyı es geçmeden nefesini tutarak var gücünle ıkın.....unutma ıkınmadığında canın daha çok yanıyo bunu bizzat yaşadım....
ben hAstaneye yattığımda sadece nişan gelmişti hiç sancı yoktu....12:00 da yatış yaptık bi yarım saat giriş işlemi odaya yerleşme pijama giyinme sürdü suni sancı verdiler saat 14:30 da doğum yaptım.....

Suni sancı yerine, kesinlikle epidural sezeryanı tercih edin. 41. haftayı geçince doktorum suni sancı ile normak doğum deneyelim demişti, denedik olmadı, bir de o kadar acı çekiyorsunuz boşu boşuna, işin ucunda yine sezeryan olmak ta var. Hiç tavsiye etmiyorum.

korkunç birşey. aklıma geldikçe beynim zonkluyor hala :KK43:
Benim de 40 haftam doldu ve ne agrım var nede suyum geldi dokdorum pazartesiye kadar agrım olmazsa suyum gelmezse pazartesi suni sancı vereceklerini söyledi korkmaya başladım şimdi kendi isteğimle sezeryan olma imkanım yok mu sizce

Benim de 40 haftam doldu ve ne agrım var nede suyum geldi dokdorum pazartesiye kadar agrım olmazsa suyum gelmezse pazartesi suni sancı vereceklerini söyledi korkmaya başladım şimdi kendi isteğimle sezeryan olma imkanım yok mu sizce

Canim ben 42. Haftami doldurmak uzereyken dogum yaptim suyumu bosalttliar sancim basladi suni sanciyi asla tavsiye etmem rabbim her seyi ölçüsünde vermis normal sanci haner vererek geliyo yavas yavas. Suni sancinin hoc insafi yok soyleyeyim ikisini de biliyorum aslaaa tavsiye etmem... hastanedekilerin, doktorun insafina kalmis gerekli oldugu icin mi veriyo yoksa senin basinda durup saatlerce beklememek icin mi bilemiyoruzki... ama normal dogumdan da normal sancidan da korkma maksimum cekecegin 12 saat sanci ( ben 12 saat cektim ) ama bebegin dogduktan sonra hic bi seyin kalmiyo... saglikla al kucagina inşallah. ..

Back
X