suni sancıyı fakülte hastanesinde reddedip sezeryan isteme hakkına sahip miyim

Keşke böyle yazsaydınız.
Bebekte gelişme problemi var. Strese girmemesi için doktor sezaryen kararı verebilir.
Eğer normal olacaksa da kendini doktoruna emanet et.
Merak etme açılma olmaz, Doğum uzayacak gibi olursa zaten sezaryen olacak.
Bence bu durumdan dolayı da seni çok zorlamayacaklar
Suni sancı da anlatıldıgı kadar kötü bir şey değil. Doğum hikayelerini okuyup moralini bozma.
bazen hatta çoğu zaman kendimi tutamıyorum çünnkü çok net bir soru karşısında net cevap alamayınca sinir krizi geçiriyorum öbür tarafta detay yazıyoruz ayy çok uzatmışsınız gibi tepkiler valla kimse kimseyi beğenmiyor ben napim.
hastane prosedürlerine göre sezeryana itici sebep ellerinde yok doğuramadı sezeryana aldık dicekler çünkü gelişme geriliğinde suni sancı yasal, onun dışında öyle bir hastalığım varki ne yazıkki doktorlar bile bilgi sahibi değil yasayarak görüyoruz her şeyi bunu da dikkate alamıyorlar.

Cok sagol, atlatiyor insan tabiki.. Cocuklar buyugunce farkli seylere odaklaniyorsun.

Ikinci dogumda belirli saten sonra ilkisi gibi uzun surecek endişesiyle "beni sezeryana alin" diye söylendim.. Valla acimadilar.. Sezeryanda hem suni sanciyla, agrı kesiciyi bir arada verdiler.. Suni sanciyi veriyorlar ama agrisini hisetmiyorsun.. Ikinci dogumdada aynisi yapmislardi,ama fazla agri kesici vermediler. Sade bir kac saatline dinlenmek icin agri kesici verdiler.. Agri kesicigide sırtan veriyorlardi, anestazi mi diyorlar herhalde tam da hatirliyamiyorum.

Aslinda dusundugun gibi bazen gitmiyor.. Ikincide de sezeryan dusunurken , normal dogum oldu.. Bakarsin dogumun cok kolay gecer..
sezeryan sonrası normal doğum olması zaten benim ilk defa sizden duydugum bir şey ve ilgimi çekti şu an kaç yaş var aralarında

Özel durumdan dolayı sezeryan yapablrler belki.
Bu tür vakalar da oluyor ama sıkıntı yoksa suni verirler.
Dua edin tevekkül edin kuzenim suni alıp iki saate doğum yaptı bense normal sancımla saatlerce bekledm..s
Sonucu muahhah yazın bu arada hangi hast
eskişehir osmangazi hastanesi tıp fakültesi haftaya doğum çarşamba günü , cevabı yazıcam mutlaka hatta konu açacağım ki durumumda olan varsa belki bi yol olur

eskişehir osmangazi hastanesi tıp fakültesi haftaya doğum çarşamba günü , cevabı yazıcam mutlaka hatta konu açacağım ki durumumda olan varsa belki bi yol olur

Bir avaz da kucagına alırsın İnşallah.
İnşallah kolayca güzel bir normal doğum yaparsın. Senden bşy rica edicem benim içinde dua eder misin doğum anında evliliğimle eşimle ilgili inşallah herşey güzel olsun dua edermsn

Aklımdan çok şey geçiyor da neyseki yazmayacağım...

Devlet hastanelerinde mecbur kalınmadıkça keyfi sezeryan yapılmıyor. Doktor insiyatifine kalmış birşey bu en azından doktorunla konuşursan belki yardımcı olur ama buradaki sergilediğin uslupla konuşma olur mu? Zira kabul etmeyi geçtim doğumuna dahi girmeyebilir!.
Doktorlar beni çok seviyor hastane beni çok seviyor çünkü onlar soru sorduğunda abuk subuk değil net cevaplar veriyorum yormuuyorum insanları anlicagin benim sorularım da net olduğu için inanılmaz bir uyum içindeyiz doktor secmememe rağmen perinatoloji uzmanı beni görünce normal USG ye bile girer konuşur bebeğe bakar çıkar o derece düşün artık diğerlerini. Cevabınız için de çok teşekkür ederim geç oldu bu cevap ama olsun benden sonrakilere yarar inşallah işte anında bildiklerinizi yazsanız aslında genel olarak iletişim sorunu ortadan kalkardı.cidden teşekkürler cevap için . Sezeryan kararı çıktı doktorlardan. Bı de

suni sancı istemiyorum direk sezeryan istiyorum deme hakkına sahip miyim.
fakülte hastanelerini bilirsiniz insanlar üzerinde bir şeyler denemeye bayılıyorlar
özele gidemem doktorum da yok fakültede asistan doktorlar bakıyor hangisi o gün denk gelirse.. bunu söylyorm siteye 3 . soruşum ve durumuma cevap alamıyorum alamadığım gibi başka doktora git deniyor sanki ben düşünmedim mi para yok nereye gideyim. suni sancıyı nasıl reddedip sezeryan olurum.
Böyle bir imkanım yokmuş merak edenlere fikir olsun . Çatı muayenesinde darlık çıktığı için sezeryan kararı verildi.

Back
X