• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sünnet Düğünü

lilakelebek

Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2015
130
67
18
37
Merhaba kızlar. Oğlum 6 yaşında. Sünnet oldu. Sünnet düğünü yapsak mı yapmasak mı kararsız kaldık. Gerekli bişey mi sizce? 400 kişi, yemekli, açık hava bir sünnet düğünü 20 bin liraya mal olacak. 400 kişi için yemekli 20 bin liradan asagı fiyat veren bulamadık. Bu konu hakkında ki düşüncelerinizi merak ediyorum. Yapmasak ilerde pişman olur muyuz sizce? Yapsak iyiki yapmışız der miyiz? Kafamız karışık bu konuda. Fikirlerinizi bekliyorum, teşekkürler..

Küçük bi mekan tut.Yakın akrabalar ile bir eglencel düzenlenen yemek yerine kuru pasta,meyve suyu,en fazla cerez bitti gitti.20 bin lirayı çocuğun adına hesap açıp yatırsan Üniversite de rahat eder.

bana sorarsanız o kadar büyük bir düğün yapmayın.70-80 kşilik bir aile ve yakın akraba yemeği olabilir.
iş 20 ooo tl yla bitmiyor çünkü.siz ona 25 000 diyin.o, 20 000 tl yle eğitimi için yatırım yapın bence.
e küçük çocuk zaten düğünden bir şey anlamıyor.haliyle büyüklere yapılmış bir şey oluyor.

bu arada,allah damatlığını da göstersin,küçüğe de çok geçmiş olsun.

Oğlum olsa ben yapardım.Zamanında yapmadığı için sonradan pişman olan tanıdıklarım oldu.Hem çocuk içinde bir anı.Sınırları zorlamadan gücünüz yettiği kadar yapın.Bu da mürvettir.Aile büyükleri görmüş olurlar.Ilerde büyüyünce düğünlerini karı koca istedikleri gibi yapcaklar.Karisamayizki o zaman.Bunu gönlünüzce yaşayın bence.

kadınların ilk regl gunundede kutlama yapalım bence.bu ne yaa .buna özel salon tutcaz bırde ya sabr . oglumuz sünnet oldu erkek oldu bakın amcalar teyzeler .hadi eglenelım .:) bence bızlere haksızlık yapıyorlar bır bu agrıyı acyı her ay yasayalım regl sancısnı.ped alırken utanalım ama oglan cocukları 1 defa sunnet olunca okdr mafraf yapalım salon tutalım.halay cekelım.hımm mantıklı cdden @

Bence durumun varsa senin çok zorlamayacaksa mutlaka yap çünkü bu da bir anı ona bakarsan düğün de 3 saatlik bir organizasyon ve aylar öncesi hazırlanıp bir sürü masraf yapılıyor bir defa olan şeyler özeldir ve yapılmalıdır ben olsam yaparım

Bir Mevlüt bir pilav üstü tavuk yeterlidir bence... Öyle mekan kapatmaya gerek yok. Evinizde genişse çok rahat ağırlarsınız.

Yapmadım hiçte pişman olmadım. Evliliğinde yaparız inşallah

Back
X