• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sünnet Sünnet kıyafeti

sezence

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2009
36
0
96
Kırklareli
merhaba arkadaşlar,oğlum iltihaplanmadan dolayı acil sünnet oldu.Şimdi mevlütünü okutucaz.aslında düğün niyetim olmadığı için kıyafette düşünmüyodum ama oğlum illaki giymek istiyor haklı olarak.araştırdım en kötüsü 200tlden başlıyor.Açıkçası almak istemiyorum çünkü giyeceği en fazla iki saat.eğer elinde 5 yaş grubu mümkünse padişah modeli kıyafeti olan varsa uygun fiyata alabilirim de kiralayabilirim de.eğer yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.şimdiden teşekkürler.

canım bizde acil sünnet olduk ve bende aynı senin gibi bi mevlüt okuttum düğünü ilerde yapıcaz yaşımızda küçük oğluşum 2yaşında çünkü bende heves ettim ama dediğin gibi fiyatlar pahalı yalnız internette eminönü sünnet sarayı diye tıkla hem fiyatlar uygun hemde çok güzel sonuçta dedğin gibi en fazla 2 saat giyiyorlar o sitede online satışta var canım bi incele ben en uygun olanı almıştım çok ta güzel çok beğendik yardımcı olur inşş güzelim hayırlı olsun.....oğluşuna da çok geçmiş olsun...

canım dediğin yerden bende sipariş verdim 2 günde elime geçti ve inanılmaz memnun kaldım harika bir kıyafetti 75 tlye aldım ama ederi bence 275ti sana çooook teşekkür ederim bana tahmin edemeyeceğin kadar büyük bir yardımda bulundun sağol......

arkadaşlar bende baktım gerçekten çokda uygun geldi fiyatlar yarın nasipse gidip yerinde göreceğim heralde büyük ihtimalde alırım. bu arda bunu burda paylaşan arkadaşada çok teşekkür ederim.

bende aldım ama size çok sölemişler tüm takımı 55 verdim 2 tane alınca 100 düz yaptılar hemde tüm takım gimer magazasından almıştım agustosta

sünnet kıyafetinde en güzel renk sizce hangisi ben krem beğeniyorum.yada beyaz olmasını tercih ederim

olumunekankayizsmile
bende aldım ama size çok sölemişler tüm takımı 55 verdim 2 tane alınca 100 düz yaptılar hemde tüm takım gimer magazasından almıştım agustosta

canım bu mağaza tam nerede yardımcı olursan sewinirim padişah tarzı bakıcam ben onlar daha pahalıymış ama sen ondanmı yoksa pelerinli modeldenmi aldın:))

paylaşımınız için çok teşekkür ederim. oğlumu sünnet ettireceğim kyafet bakıyodum. eminönündeki mağazanın sitesine baktım hem çok güzeller hem uygun en yakn zamanda mağazaya gidip yakından bakıp almay düşünüyorum. beni büyük bir dertten kurtardınız. bide nerde sünnet ettireceğimi bulsam. ümraniyede oturuyorum o taraflarda iyi bir hastahane bileniniz varmı.

bizde internette araştırırken eminönü sünnet sarayı kıyafetlerini inceledik.Ama malum görmeden çocuğa denemeden cesaret edemiyorum.Alanlar gerçekten memnun kaldımı ?Kalitesi nasıl?

Benimde iki oğlum sünnet oldu. Düğünleri için alışverişe başladım. Eminönü sünnet sarayındaki kıyafetler çok güzel görünüyor. Acaba kalitesi göründüğü gibi mi? ıstanbulda oturmadığım için görmem mümkün değil. Alanlardan aciiil yardım rica ediyorum.

sünnet kıyafeti için değişik bir kıyafet tasarlamak istiyorum,ama nasıl? ne olabilir? fikri olan varsa paylaşabilirmi?

slm bayanlar 2 yaşındaki oğlum mecburi sünnet oldu düğününü ilerde yapıcaz şimdi mevlüt okutucam ve kiralık sünnet kıyafeti arıyorum bilginiz varmı veya siz vermek istermisiniz kiralık olarak sadece resim ve mevlütte giymesi için toplasan 2 saat falan giycek

canım bizde acil sünnet olduk ve bende aynı senin gibi bi mevlüt okuttum düğünü ilerde yapıcaz yaşımızda küçük oğluşum 2yaşında çünkü bende heves ettim ama dediğin gibi fiyatlar pahalı yalnız internette eminönü sünnet sarayı diye tıkla hem fiyatlar uygun hemde çok güzel sonuçta dedğin gibi en fazla 2 saat giyiyorlar o sitede online satışta var canım bi incele ben en uygun olanı almıştım çok ta güzel çok beğendik yardımcı olur inşş güzelim hayırlı olsun.....oğluşuna da çok geçmiş olsun...

Merhaba cnm. Baya zaman gecti ama ben de sana çok tşk etmek istiyorum. Bizde acil 7 aylık bebeğimizi sünnet ettireceğiz. Bügün senin verdiğin siteden sipariş ettim. Hem bebişe sünnet kıyafeti, hem kızıma abiye, hem süsleri. Sabırsızlıkla bekliyorum. Çok sagol cnm!!! :16: :16::16:

Merhaba cnm. Baya zaman gecti ama ben de sana çok tşk etmek istiyorum. Bizde acil 7 aylık bebeğimizi sünnet ettireceğiz. Bügün senin verdiğin siteden sipariş ettim. Hem bebişe sünnet kıyafeti, hem kızıma abiye, hem süsleri. Sabırsızlıkla bekliyorum. Çok sagol cnm!!! :16: :16::16:

rica ederim canım hayırlı olsun rabbim evlatlarının mürüvetinide göstersin öptümmm

Back
X