Sünnet olan erkek çocuğa düğünler kınalar vs ne saçmalıkk

Ben de onu diyorum iste birakin kendi kararlarini verebilecek yasa gelince kendi istegiyle yapsin, cocuklarin bedenine boyle kalici mudahalelerde bulunmayin, ama capraz saldiriya ugradim, kokunden kestirin desem bu kadar kizmazlardi:KK20: :KK70: cok tatli bu kk kadinlari, ille o pipiyi bebekken kestirecekler :KK70:
teşekkür ederim yorumların için canım farklı pencerelerden bakışlara her zaman dinlerim ve anlamaya çalışırım

bu arada Kakao ve Ben Kakao ve Ben

az çok biliyorum seni yemekteyiz bölümünden yarışmalardan başka konulardan ama şurda verdiğin olumlu olumsuz her yoruma o kadar olumlu ve içten cevaplar verdin ki

bazen olumsuz olan arkadaşlara konu sahibi çemkirir gidin konumdan der mahkemeden bahseder falan ama gerçekten kutluyorum seni

ve o pozitif oluşun inanki yansıyor sonuçta konunu dağıtmadın ve hala herkese aynı şekilde yaklaşıyorsun gerçekten

tebrik ederim:KK28::KK28:

Hadi bende bir konu açayım..Şu sıralar hayatımda olan bir sıkıntı oğlum 5 yaşın içinde ve 8 aylıkken sünnet ettirdik onu babasıyla birliktee.Şu andada babaannesi dedesi,halası,bu yaz düğününü yapalım diyorlar ..düğün dediğim akşamında kınası(eğlenceli) ertesi günündede mevlid okutalım diyorlar...Ve ben bu tür olayların bana saçma geldiğini, ve istemediğimi söylüyorumm..nedenide şu arkadaşlar bana oldum olası bu sünnet düğünleri saçma gelmiştir..bir erkek sünnet olduğunda neden kutlanmak istenir.neden bangır bangır aa bakın oğlumuz pipisini kestirdi erkek oldu eğlenceler..düğünler.. teyteytey.bu ne yahu..ben oldum olası bu ayrımcılığı sevmedim kız çocuklarına ise cozz hiç bişe yok..iyi o zaman diyorum kızım olsaydı adet gördüğünde alkış tutup kızım ergenliğe adım attı kadın olma yoluna doğru ilerliyor deyip eğlence isteseydim izin verilirmiydi ..tabi herkes şaşkın şaşkın böyle saçma bişi olurmu diyorlar.. bende lafı otudduruyorum.o zaman erkek çocuğuna bu özen niye.. Arkadaşlar şu anda sıkıntılı sözler yaşıyorum nasıl kırmadan kimseyi halledeceğim bilmiyorumm. İstemiyorum Abii istemiyorum ben bu ayrımcılığı istemiyorumm ayy düşüncesi bile saçma ..eee eğlence var oynuyoruz göbek atıyoruz neden bu eğlence şey kem küm oğlumun pipisi kesildide işte o yüzdenn..
:rolleyes: Yemin ediyorum kendimle aynı fikirde ve aynı cümlelerle fikirlerini açıklayan birini daha bulmak çok hoşuma gitti.Eşin de eğer ailesiyle aynı fikirde değilse yapmayın ve ortak kararınız olarak açıklayın.Pipi kesildi diye göbek mi atılır yahu :KK48:

teşekkür ederim yorumların için canım farklı pencerelerden bakışlara her zaman dinlerim ve anlamaya çalışırım

Medeni olmak da bunu gerektirir, hepimiz her seye ayni pencereden baksaydik dunya ne kadar düz ve sıkıcı olurdu değil mi :KK66:
Ben sadece gorus belirttim, oglum olsa karari ona birakirdim, sen yaptirmissin zaten, ama dugun yaptirma bence, benim gibi altin toplamak icin dugun yapti diyen cok olur :KK22:
Hani cocuk yeni sunnet olmus olsa neyse de... bu arada bizim oralarda da adet oyledir, cocuk ufakken sunnet edilir, ilkokul caginda dugun yapilir. Cok gereksiz bence.

Bu arada Sünnet'i küçükken yaptırım diyorlar ya nedeni pipideki sinir hücreleri gelişmemiş olduğu için daha az acı duyar ve daha çabuk iyileşir diye.bizimki 5 günde iyileşti ve Sünnet olduğu gün o koltuktan o koltuğa atlıyordu canavar.umrunda diildi yani.sünnet ettirmek isteyen annelere söylüyorum bunu
aynenn 6 ay ile 8 ay en iyisiymiş doktorumuz çocuğunu geliştirir demişti allah inandırsın kızlar maşallahı var oğlumun cidden geliştirdi.. ve kızkardeşimin oğlunun pipisi o kadar küçük doğdukiine üzülmüştü annesi oğlu adına doktora getirdiler doktor 8 ay olsun getirin bana çocuğu dedi gittiler sünnet oldu şu ande 2 yaşında maşllahh öyle gelişmişki sünnetin faydası saymakla bitmezz.. arkadaşlarr.

Medeni olmak da bunu gerektirir, hepimiz her seye ayni pencereden baksaydik dunya ne kadar düz ve sıkıcı olurdu değil mi :KK66:
Ben sadece gorus belirttim, oglum olsa karari ona birakirdim, sen yaptirmissin zaten, ama dugun yaptirma bence, benim gibi altin toplamak icin dugun yapti diyen cok olur :KK22:
Hani cocuk yeni sunnet olmus olsa neyse de... bu arada bizim oralarda da adet oyledir, cocuk ufakken sunnet edilir, ilkokul caginda dugun yapilir. Cok gereksiz bence.
teşekkür ederim çok güzel fikirler aldım sizlerden ..

erkekler hakkındaki tek olumlu konumuz bu olduğu için heralde çok eğledik valla...kesiyoruz ya biyerlerini..sebebii ne olursa olsun,,kendilerinin en önem verdikleri "şey" ya,o da kadınların elinde neticede :KK69::KK69:

Back
X