- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
- Konu Sahibi Kakao ve Ben
evet olayın birde bu yönü varr tabii..Ya konu sahibi, siz "Sünnet annesi saçı" adlı güzide(!) modeli icat eden yüce Türk kuaförlerini işsiz mı bırakmak istiyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet olayın birde bu yönü varr tabii..Ya konu sahibi, siz "Sünnet annesi saçı" adlı güzide(!) modeli icat eden yüce Türk kuaförlerini işsiz mı bırakmak istiyorsunuz?
Canım ben bu konu hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum.Diyorum ya.Bakış açısı.Açının genişliği darlığı önemli.Ben ne anlatıyorum sizler hala bir yerde kalmış aynı laf üzerinde dönüp dolanıyorsunuz.boşuna bir öfke bu şekerimm.. yaptığınız yorum çok hoşuma gitti eskiden tıp ileride değldi ustura ile kesildiği için o acı ört bas edilsin diye yapılırdı yazmıştınız. ve çok güzel bir bakış açısı dedimm..ama günümüze kadar gelen bu adet benim gözümde farklılaştı sünnet olacak elbet ama bunu davullu zurnayla kutlamanın bir alemi varmıdır. süslenmeler püslenmeler..şöyle bir geriden durup o şekil eğlenen insanları bir gözünüzün önüne getirin ve kenarda pipisi kesilen çocuk ben bu görüntüye karşıyım canım dinimde sünnete tamam eyvallah,, inananlardanım sağlık için kesilmeye eyvallah ,ama bu insanlar bunun gururunu niye yaşarlar oğlum sünnet oldu deyip niye gururlanıp eğlence düzenlerlerki mevlüd de okunsa aynıdır benim içinn..kii bir evde kuran okunmasın demiyorum yanlış anlama
Ya pipisi kestirildi diye değil de güzel bir gün olsun cocuğun hoşuna gitsin anı kalsın diye yazabilirsinizevet olayın birde bu yönü varr tabii..
ben sizinle konuşurum hem de tüm iyi niyetimle isterseniz özelde her yerde. hava falan atmadım ingilizce için eğer öyle algılandıysa çok özür dilerrim.
benim demek istediğim şey sadece şu Peygamber efendimiz herhalde asla ve asla Kuran'a aykırı konuşmamıştr değil mi? o zaman hadisler de kuran'a aykırı olamaz değil mi? Kuran'da peygambere sen sadece bir uyarıcısın deniliyor. o zaman hadisler de tavsiye /uyarı vs. niteliği taşıyordur. ama Haram/helal yetkisini Rab hiç resulune verir mi? onlar da bizim gibi hesaba çekilecek? üstelik yine Kuran'da ibrahime uyun deniliyor. o zaman Hz. ibrahimin hadisleri nerede?
ben hadisler kötü demedim ama Kuran' a uyuyorsa yaşayalım diyorum. hadislerde ne bileyim 5 kertenkelenin sevabı da yazıyor. sence bu doğru olabilir mi? rabbim bütün her şeyi bin bir güzellikte yaratmış hepsi birer ayet/delil neden bir kertenkeleye acı çektirsin ki durup dururken üstelik sevap için?
kesinlikl e haklisinçok haklısın diyor bunu bir adım ileri taşıyorum. :) çocuğun pipisini rızası olmadan kestirmemek gerektiğini savunuyorum.
bu ve bunun gibi kutlamalar erkek çocuğunu hep paşa hissetiriyo gibi gelmiştir bana..Askerlik doğum günü gibi yani bence de saçma sadece bi mevlüt okutun adet yerini bulsun bari düğün cidden sacma ya bosuna masrafHadi bende bir konu açayım..Şu sıralar hayatımda olan bir sıkıntı oğlum 5 yaşın içinde ve 8 aylıkken sünnet ettirdik onu babasıyla birliktee.Şu andada babaannesi dedesi,halası,bu yaz düğününü yapalım diyorlar ..düğün dediğim akşamında kınası(eğlenceli) ertesi günündede mevlid okutalım diyorlar...Ve ben bu tür olayların bana saçma geldiğini, ve istemediğimi söylüyorumm..nedenide şu arkadaşlar bana oldum olası bu sünnet düğünleri saçma gelmiştir..bir erkek sünnet olduğunda neden kutlanmak istenir.neden bangır bangır aa bakın oğlumuz pipisini kestirdi erkek oldu eğlenceler..düğünler.. teyteytey.bu ne yahu..ben oldum olası bu ayrımcılığı sevmedim kız çocuklarına ise cozz hiç bişe yok..iyi o zaman diyorum kızım olsaydı adet gördüğünde alkış tutup kızım ergenliğe adım attı kadın olma yoluna doğru ilerliyor deyip eğlence isteseydim izin verilirmiydi ..tabi herkes şaşkın şaşkın böyle saçma bişi olurmu diyorlar.. bende lafı otudduruyorum.o zaman erkek çocuğuna bu özen niye.. Arkadaşlar şu anda sıkıntılı sözler yaşıyorum nasıl kırmadan kimseyi halledeceğim bilmiyorumm. İstemiyorum Abii istemiyorum ben bu ayrımcılığı istemiyorumm ayy düşüncesi bile saçma ..eee eğlence var oynuyoruz göbek atıyoruz neden bu eğlence şey kem küm oğlumun pipisi kesildide işte o yüzdenn..
Hadi bende bir konu açayım..Şu sıralar hayatımda olan bir sıkıntı oğlum 5 yaşın içinde ve 8 aylıkken sünnet ettirdik onu babasıyla birliktee.Şu andada babaannesi dedesi,halası,bu yaz düğününü yapalım diyorlar ..düğün dediğim akşamında kınası(eğlenceli) ertesi günündede mevlid okutalım diyorlar...Ve ben bu tür olayların bana saçma geldiğini, ve istemediğimi söylüyorumm..nedenide şu arkadaşlar bana oldum olası bu sünnet düğünleri saçma gelmiştir..bir erkek sünnet olduğunda neden kutlanmak istenir.neden bangır bangır aa bakın oğlumuz pipisini kestirdi erkek oldu eğlenceler..düğünler.. teyteytey.bu ne yahu..ben oldum olası bu ayrımcılığı sevmedim kız çocuklarına ise cozz hiç bişe yok..iyi o zaman diyorum kızım olsaydı adet gördüğünde alkış tutup kızım ergenliğe adım attı kadın olma yoluna doğru ilerliyor deyip eğlence isteseydim izin verilirmiydi ..tabi herkes şaşkın şaşkın böyle saçma bişi olurmu diyorlar.. bende lafı otudduruyorum.o zaman erkek çocuğuna bu özen niye.. Arkadaşlar şu anda sıkıntılı sözler yaşıyorum nasıl kırmadan kimseyi halledeceğim bilmiyorumm. İstemiyorum Abii istemiyorum ben bu ayrımcılığı istemiyorumm ayy düşüncesi bile saçma ..eee eğlence var oynuyoruz göbek atıyoruz neden bu eğlence şey kem küm oğlumun pipisi kesildide işte o yüzdenn..
Ya konu sahibi, siz "Sünnet annesi saçı" adlı güzide(!) modeli icat eden yüce Türk kuaförlerini işsiz mı bırakmak istiyorsunuz?