sünnet sonrası çatlaklar

tuba0707

Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2017
18
7
6
36
Merhaba arkadaşlar benim 6 yaşında oğlum var 2 önce yıl sünnet oldu. Sünnet olduktan sonra penis başında ciddi derecede çatlaklar oluştu. Doktora götürdüm bir sprey verdi işe yaramadı. Acaba tavsiye edeceğiniz sağlık açısından bir krem ya da öneri varmı?

öncelikle çok geçmiş olsun baska uzman dr göstermebiz oğlun için çok önemli:) bi.durummmmm bence

Saolasın ihmal etmeden başka bir doktora gitmeyi düşünüyoruz artık doğacak bebişiniz ve sizin için sağlıklı ve mutlu dolu yıllar dilerim. :))
sağol cnm Allah razı olsunnn amin en kısa zamanda sizde derdinize çagre bulursunuz..

Teşekkür ederim canım benim hayırlı doğumlar sanada.Bir sıkıntın olursa 2 çocuk sahibi birisi olarak yardımcı olmaya çalışırım.

Teşekkür ederim canım benim hayırlı doğumlar sanada.Bir sıkıntın olursa 2 çocuk sahibi birisi olarak yardımcı olmaya çalışırım.
sağolll cnmmm benimde bi kızım var bu ikinci havalar çok sıcak hamişlik agırlaştıkta daha sıcak oluyor kızım 2.5 yaşındaa:)

sağol cnmmm teş.edeeim Allah senin evladınıda sana bağışlasın inşlh okusum yazıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…