• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sünnet Sünnet sonrasi gömük penis

Ben sırf bunlar için çoçuğumu sünnet ettirmemeye karar verdim ne istiyoruz el kadar bebelerin pipisinden. Hiç bir zaman sünnet ettirmeyeceğim çok araştırdım islamiyete yahudilikten bulaşmış gereksiz bir uygulama kuranda yer almıyor el alem ne der diye çoçuğumun canını acıtamam.
maşallah din ve sağlık otoritesi konuşuyor
öncelikle farz değil ama sünnet. dini hassasiyetiniz olduğunu varsayarak yazayım. peygamberimiz Yahudilerde, Perslerde ve Rumlarda olan geleneklerden insan için faydalı olanını uygulamış ve tavsiye etmiştir. yazı da sümerlerden kalma???
çocuğun 7. gün sünnet olması sanırım sünnet olandı. biz 40 günlükken yaptırdık, ona rağmen anestezi olmadan yapıldı ve operasyon boyunca çocuğun ruhu duymadı, acı bunun neresinde?
ayrıca bunlarla uğrasamam canini acitamam demissiniz de açın okuyun sünnetin faydalarını. erkek çocuklarında sık idrar yolu enfeksiyonuna sünnet öneriliyor, diğer enfeksiyonları azaltıyor, penise daha eril bir şekil veriyor. hiç olmadı sünnetli ve sünnetsiz erkeklerde penis kanseri istatistiklerine bir bakın, sonra gevelersiniz.

efendim ben yaptırmamayi tercih ediyorum deyip gecseniz pek ala, ama sanki hem buna cevaz verip hem de çocuğunuzun iyiliğini düşünüyor gibi davranmanız gülünç.

şunu da ekleyeyim. birleşik devletlerde sünnetli erkek orani %76-92 olduğu düşünülüyor.

Ben sırf bunlar için çoçuğumu sünnet ettirmemeye karar verdim ne istiyoruz el kadar bebelerin pipisinden. Hiç bir zaman sünnet ettirmeyeceğim çok araştırdım islamiyete yahudilikten bulaşmış gereksiz bir uygulama kuranda yer almıyor el alem ne der diye çoçuğumun canını acıtamam.
Buyuyunce kendi istiyosa kendi olsun 🥲 saglik acisindan iyi biseymis ama muslumanliga girersek cikamayiz kim 4/4 luk yapiyo ki olmadi gereken. Kurallari

Merhaba, oglum su an 17 aylik ama hala icerde pipisi. Doktora tekrar gösterdik gelisimine bagli mutlaka cikar disari dedi illa su yasta cikcak diye birsey yok dedi. Benimkinin kilosu var hala ve o bolgesi yagli o yuzden iceri kaciyor. Birde sunnet oldugu icin yapisiklik oluyor orayı gecen gittigimiz de doktor açtı. Surec bu sekilde bakalim insallah en kisa zamanda çıkar dışarı.
merhaba, doktor nasıl açtı? uyuşturdu mu? bebek nasıl tepki verdi, artık anlamaya başlıyor ya travma olur diye korkuyorum . Tekrar yapıştı mı? açmasa düzelir dedi mi?

merhaba, benim minyon oğlumun da içine kaçıyor, 3 yaşında, o bölgesi yağlı normal dedi cerrah. arada sırada açılması temizlenmesi penis başının altının alt shafta yapışmasını engelliyor. oğlumun oldu bir kere, başı belirgin durmuyor, doktor 2 saniyede açıyor önemli bir şey değil hiç açmasak da ergenlikte kendiliğinden düzelir dedi. ben yine de ara ara açıp yikiyorum idrar artığı birikmesin diye ama çok gıdıklaniyor
doktor nasıl aştı? uyuşturdu mu? acımıştır. Kaç aylıkken yaptı? bizim de aynı durum var doktor düzelir düzelmese de işlevsel sorun olmaz görüntü sadece ileride estetik olabilir dedi ama bilemedim. ya etkiliyorsa rahat büyüyemez erekte olamaz ise çekiniyorum

Kızlar konu acacaktım ama aradım acılmıs zaten daha once. Benım oglum 8 yasında sunnet oldu. Sımdı 12 yasında.. Biz tuhaflıgı farkettık ama dedık normaldir buyudukce duzelir. Yanı bilemedik. Aslında hep konustukda aramızda neden boyle dıye.. Bukadar ciddi bir durum olacagı aklıma gelmedi offf🤦‍♀️goturecegım doktora ama buradaki kızlar yanı sizler de yasamis siniz ama kısa surede farketmısssınız... Napcaz biz bır fikir verin canım cok sıkıldı netten arastırınca :KK43:
Merhaba ne yaptınız? ne tuhaflığı? oğlum 17 aylık yapışıklık var ileride düzebilir diyorlar ama bilmiyorum. büyüme erekte sorunu olur mu diye çekiniyorum. siz ne yaptınız, doktorlar ne dedi

Gecen sene 6 aylik oglumu bende sunnet ettirsin her iki saatte bi masaj yap dedi ama dediğin gibi pipi içine kaçıyordu dr götürdük bitismis dedi bi haraketle bitişik kısmı tekrar açtı surekli masaj yapmalısın yoksa pipi tekrar bitisiyor oyle kaynıyor ama su an duzeldi 2 yasinda oglum pipisi normale döndü zamanla düzeliyor içini ferah tut yağlar erdidikce pipi ortaya cikiyor
merhaba açtırdığınız için düzeldi dimi? bizimki halen yapışık. kilolu değil uzun süre gerdirme yaptık yine de oldu. 12 aylıkken kontrole gittik sorun yaratmaz ileride büyüyünce de açılabilir dedi ama öyle bir örnek yok elimizde. operasyona ihtiyacı olacak mı diye araştırıyorum. büyüme erekte sorunu olmasın diye çözüm arıyorum. sizde süreç nasıl oldu? tekrar yapıştı mı? doktorunuz ne demişti?

Bu konu yüzünden benım çocuğum ıkı defa sünnet oldu lütfen ağlasada pipiyi sıvazlayıp o kremi sürün. Oğlumun pipi başı kapandı 2. Kez yaptırdık neler çektik neler. Ikı dakikalık bir olay lütfen dıkkat edin zor evet ama 2. Defa canı yanmasın.
merhaba ne zaman ikinci sünneti yaptırdınız? doktor bekleyin ileride düzelir dedi mi? süreç ne oldu?

Arkadaşlar merhaba
7 aylık oglumu bugun sunnet ettirdim. Kilosu yasitlarina gore fazla yaklaşık 12 kilo. Sunnetten sonra penisi iceri kacti tamamen gomuldu gibi. Doktor normal oldugunu ordaki yag bezeleri eridikce pipinin ortaya çıkacağını söyledi. Sünnet olan yere krem sürmemiz gerekiyor ama penis icerde oldugu icin dikislerine tam süremiyoruz. Surekli disari cikarma hareketi mi yapmaliyim bi de su an dikisli diye oraya cok dokunmqk istemiyorum amq dogru mu yapıyorum. Penisi disari cikartirken cocuk cok agliyor dayanamıyorum. Tecrubeli arkadaslar lutfen yardim edin
Siz üstten sürün o krem eriyip akıyor içeriye doğru. Benim oğlum hem sünnet hemde taş ameliyati oldu pipiden girip taş çıkardılar ona rağmen kremi üstten sürdüm aynı bizimkinde öyle içe gömük. Oğlum 16 aylık şuan bile 12 kilo değil ameliyat olduğunda 11 aylık falandı o kısmı bizde de biraz yağlı doktora götürdüm ayrıca yağ dokusu fazla dedi aslında kiloda önemli ama vücutlada alakalı işte kilolu olmadığı halde bizde de o sorun var maalesef. Ameliyat yarası biraz iyileştirkten sonra aynı şekilde pipisini dışarı çıkarmaya devam etmek lazım ara sıra bunu yapmak gerekiyor doktor bize öyle söyledi zaten zamanla düzeliyor eskiye göre daha iyi olur merak etmeyin

Back
X