Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
SünnetSünnet yaptıracaz evde hazırlık gerekirmi fikir istiyorum
Merhaba hanımlar oğlumu sünnet yaptırmaya karar verdik eve gelen giden olur acaba siz bi hazırlık yaptınız mı süs falan ne yaptırabilirim fikrinizi alayım
Merhaba hanımlar oğlumu sünnet yaptırmaya karar verdik eve gelen giden olur acaba siz bi hazırlık yaptınız mı süs falan ne yaptırabilirim fikrinizi alayım
Merhabalar şimdiden hayırlı olsun sünnet sonrasına Mevlüt yapacaksanız yada eğlence orada karar sizin mesajla ben kokulu taşdan hediyelikler yapıyorum mesela gecen bir müşterim sünnet yatağına pike yaptık takı yastığı hediyelik kokulu tas ve kokulu tasları dağıtmak için şik bır sepet sizde düşünebilirsiniz arzu edersenız sayfamı inceleyin resimlerini girmediğim diğer ürünlerimizde yakında burada olacak şimdiden sevgiler Allah kolaylık versin