Sünnet Sünnet

301114

Hukabo
Kayıtlı Üye
8 Mart 2015
430
511
23
35
Iyi akşamlar hanımlar bi sorum olacaktı devlet hastanesinde bebeğini sünnet ettiren var mı acaba 10 aylik oğlum
Daha doğrusu sünnet ettirmek için bi yaş sınırı var mıdır
Özel hastane bugün gelin gerekli tahlilleri alır hemen yaparız dedi ücret 700
Devlet hastanesini aradım randevu alıp doktorla görüşün dedi bende pazartesiye aldım
Bebeğini devlet hastanesinde sunnet ettiren var mı acaba ???????

Ben almamyada yasiyorum burda hastanedeki doktora sordum 6 aylik olunca yapabilirsiniz dedi bizim kendi cocuk doktorumuz 1 yaşindan önce olmaz dedi cünki narkozlar ufak beden icin iyi degil. Asla devlet hastanesinde yaptirma özele git.

Çocuğu kucağından alıp ameliyathaneye sokmasınlar. Narkoz verilene kadar yanında dur. Bu şartı hangisi sağlıyorsa ona git bence.

Dünyanın her yerinde bebekleri doğduğunda sünnet ediyolar. bi tek türkiyede 7-8 yaşına kadar bekliyolar 'hatırlasınlar' diye. mantığı neyse. ben doğumdan sonra sünnet ettiricem eğer erkek olursa.

bence özelde yaptırın ne olur ne olmaz. eskiden bunları yapan özel klinikler vardı, artık kalmadı mı, belki daha uygun olur.

Benimde yigenimin birini 3 4 aylikken ettirdiler ust komsumuzda 10 aylik bebisini ettiricek Allahin izniyle

ben oğlumu 4, 5 aylıkken sünnet ettirdim canım. daha dönmeye baslamamisti. o nedenle rahat oldu. Ama anestezi istemediğimiz için plastik Klips yöntemiyle dikissiz yaptirdik. Özel muayenehane de 900 tl Ye yaptirdik haziran ayında. 700 devlet hastanesi için cok değil mi?
birde doktorlar ya ilk 6 ay ya da 7 yaşından sonra öneriyorlar bildiğim kadarıyla

700 neymis ya cok pahalı bence bide 10 aylik kucuk degilmi daha
Evet 700 banada cok pahali geldi oyüzden devlet istiyorum
Bana kalsa kırk
Özel klinik var onu da buldum fiyatida uygun 200 300 e yakın biseydi onada eşimim gönlü razı değil çocuğa bişey olursa allah gostermesin müdahele edilmez hastane ortamı olsun istiyo

kuzenlerimi hep oralarda sünnet ettiler daha bişey olduğunu hiç görüp duymadım ama eşiniz de haklı. 1 kere yapılıyo sonuçta boşverin özel hastanede ne kadarsa yaptırın. ama özel klinikler devlet hastanesinden daha iyidir devlete gitmeyin bence.

Ben oğlumu 6.5 aylikken lokal anestezi ile bir genel cerraha sunnet ettirdim. Sonra bir seyler eksik mi unutuldu,yoksa olacagi mi vardi bilemiyorum, darlık gelişti ve sunnet revizyonu olmak zorunda kaldi. Bunu da 8.5 aylikken genel anestezi ile cocuk cerrahi profesorune yaptirdik. Istanbulda bu işi yapan en en en ehil insanlardan biri. Benim tavsiyem muhakkak cocuk cerrahina gidin. Zaten o sizi yaş hususunda yönlendirir muhakkak.

Bir yaş altı için muhakkak hastanede yapılmalı sünnet diye okumuştum.
Daha büyük çocuklar için geleneksel sünnetçiler de uygun olabilir.

Benim oğlum üç buçuk aylıkken lokal anesteziyle çocuk cerrahı tarafından yapıldı. Önce bir krem sürdüler uyuştu sonra iğne yaptılar . Doktor emzirmemi söyledi . Emzirdim uyudu. Sünnet yapıldı.İlk çişini yaparken ağladı . Sonrasında hiç sıkıntı yaşamadık. Bence ne kadar erken o kadar iyi. Fiyatta 550tl idi.

Sevgili Anneler ... Biricik oğullarımızın sünnet zamanı geldiğinde derin bir heyecan kaplar benliğimizi...Sünnet operasyonu nerede yapsak ? Biricik oğlumuzun erkekliğe ilk adımını atacak elit yer neresi ? Pasta , İçecekler , Video , Davetiyeler , Müzik , Taht ve bir çok istediğiniz harikulede şeyleri ayrı ayrı yapmak , araştırmak ne kadar zor değil mi?

Sünnet Masal Diyarı ekibi bu organizasyonu yepyeni bir farklılıkla uygun fiyatlarla sunuyor. Şöyle ki ; Biricik oğlunuzun sünnet operasyonunu tam teşekküllü hastanede Çocuk Cerrahı Uzmanına yaptırıyor... Hotel Boursier 'deki salonlarında sünnet düğününü, kınasını gerçekleştiriyor.. Salon süslemelerini de yapıp , misafirlerinize pasta ve içecekleri de sunuyor. Bu yazdıklarımı da sadece 2000 TL gibi bir tutara gerçekleştiriyor. Profesyonel ekip ; davetiyeleri istediğiniz gibi yaptırıp , video çekimini , Dj 'ini , Fotoğraf çekimini , Yeniçeri , Sünnet tahtını da hizmetlerinde ayrıca yapabilmekte...

Sünnet düğünü, kınası yemekli olsun diyorsanız ; çok ekonomik fiyatlarla da muhteşem yemekleri sizlere ve konuklarınıza sunuyor..

Biricik oğlunuzun , sizlerin , konuklarınızın ve oğlunuzun arkadaşlarıyla masal tadında yaşatacaklarından şüpheniz olmasın.. (tavsiye)

Salon Mecidiyeköy'de , Açık-Kapalı Otoparkları da mevcut... Kaliteyi rüya tadında yaşamak ve yaşatmak için iletişime geçip bilgi almanızda fayda var derim ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…