Evet 700 banada cok pahali geldi oyüzden devlet istiyorum700 neymis ya cok pahalı bence bide 10 aylik kucuk degilmi daha
Özel klinik var onu da buldum fiyatida uygun 200 300 e yakın biseydi onada eşimim gönlü razı değil çocuğa bişey olursa allah gostermesin müdahele edilmez hastane ortamı olsun istiyoDünyanın her yerinde bebekleri doğduğunda sünnet ediyolar. bi tek türkiyede 7-8 yaşına kadar bekliyolar 'hatırlasınlar' diye. mantığı neyse. ben doğumdan sonra sünnet ettiricem eğer erkek olursa.
bence özelde yaptırın ne olur ne olmaz. eskiden bunları yapan özel klinikler vardı, artık kalmadı mı, belki daha uygun olur.
kuzenlerimi hep oralarda sünnet ettiler daha bişey olduğunu hiç görüp duymadım ama eşiniz de haklı. 1 kere yapılıyo sonuçta boşverin özel hastanede ne kadarsa yaptırın. ama özel klinikler devlet hastanesinden daha iyidir devlete gitmeyin bence.Evet 700 banada cok pahali geldi oyüzden devlet istiyorum
Bana kalsa kırk
Özel klinik var onu da buldum fiyatida uygun 200 300 e yakın biseydi onada eşimim gönlü razı değil çocuğa bişey olursa allah gostermesin müdahele edilmez hastane ortamı olsun istiyo
Evet 700 banada cok pahali geldi oyüzden devlet istiyorum
Bana kalsa kırk
Özel klinik var onu da buldum fiyatida uygun 200 300 e yakın biseydi onada eşimim gönlü razı değil çocuğa bişey olursa allah gostermesin müdahele edilmez hastane ortamı olsun istiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?