Sünnet Sünneti ne zaman yaptirmali?

haNzade_

(:my little prince:)
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
695
633
23
Kizlar merhabaa nasipse gelecek ay dogumum olacak oglusumu bekliyoruz. Dogum yapacagim hastanede sunnetini de 10 gunlukken falan yaptiralim diyorum sanirim cani daha az aciyormus ve daha cabuk toparliyormus tecrubelerinizi paylaşırsanız sevinirim ne zaman yaptirmali? Ve sunnet hakkinda daha baska onerileriniz olursa da seve seve dinlerim:)

Merhaba arkaşdalar benim tavsiyem 40 çıkmadan yaptırın geçikirsenizde 2 ayı doldurmadan hem çok çabuk iyileşiyor hemde çocuklar etkilenmiyorlar.
Ben hata yaptım yaptıramadım 6 yaşında oğlum 2 ay önce sünnet oldu bizde çok şükür sorun yaşamadık uf bile demedik ama genel anestezi ile yaptırmak zorunda kaldık ilk 6 aypılınca lokal yapıyorlar. Geciktirmeden yaptırın.

Merhaba arkaşdalar benim tavsiyem 40 çıkmadan yaptırın geçikirsenizde 2 ayı doldurmadan hem çok çabuk iyileşiyor hemde çocuklar etkilenmiyorlar.
Ben hata yaptım yaptıramadım 6 yaşında oğlum 2 ay önce sünnet oldu bizde çok şükür sorun yaşamadık uf bile demedik ama genel anestezi ile yaptırmak zorunda kaldık ilk 6 aypılınca lokal yapıyorlar. Geciktirmeden yaptırın.
Cok tesekkur ederiz kucuk erkege de cok gecmis olsun:KK68:

Canım doğum yaptın mı bilemedim konuyu yeni gördüm öncelikle Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah ben oğlumu 35 günlükken sünnet ettirdim çok kolay iyileşti şiddetle tavsiye ediyorum 40 ı çıkmadan yaptır. Hem bebeğin sağlığı için en uygun vakit çok memnun kalacaksın

Back
X