Şunum yok, bunum yok...

**SU**

çocukta yaparım kariyerde
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
643
9
96
49
Diğer
Yıllar ne de çabuk geçiyor,farkına varamadan.Bir hayal perdesine gizlenmiş anıların buğulu yüzü, bize gülmüyor artık.Geride bıraktığımız günleri nelerle doldurduğumuza baktığımızda görebildiklerimiz ya yüreğimize serin sular serpiyor ya da “eyvah,ben ne yapmışım!”dedirtiyor bizlere.
Ya ışıltılarla dolu bir hayatın büyüsüne kapılıp gidiyoruz ya da zehrediyoruz hayatı kendimize.Doğru bildiğimiz yanlışları anlayıp düzeltme şansımız olmuyor bazen.Bazen de sırf dünyalık zevklerimiz için bile bile peşinden gidiyoruz yanlışların.”Şunum yok,bunum yok” diye hayıflanıp duruyoruz. Dünyada bırakıp gideceğimiz mallar için kavgalar çıkarıyor,kalpler kırıyoruz. Ancak,yakınlarımızdan birini kaybettiğimiz zaman bu konuda biraz düşünüyor, “hayat boş” diyoruz. Aradan biraz zaman geçince de unutup,yine doyuramadığımız nefsimizin isteklerine boyun eğiyoruz. Oysa bütün bunların hepsi,kara toprağın bağrına girinceye kadar değil midir? Bir gün değil, ömür köprümüze duman çöktüğünde, bir tek saniye bile fazladan eğleşemiyoruz.Öyleyse,
her şeyin gelip geçici olduğu şu dünyada,yaşamımızı sürdürecek kadar bir keyfiyet yetmeli değil mi biz insanlara?

evet hayat sandığımız kadar uzun değil....:içelim:
değerini bilmek gerekir.kaydirigubbakcemile2

Kesinlikle bunu hiçbir zaman yapamayacağız..

İnsan bir yakınını kaybedince bi an durup herşeyi görebiliyor ama zaman öyle bir şey ki , bir süre sonra yine eskisigibi oluyo ..

Herkes farkında bu keyfiyetin burada kalacağının ama buradayken neden daha rahat olmayayım diyip bu hale geliyoruz işte...

Böyle de sürüp gidecek bence...

Güzeller güzeli Suyum!!!:1hug:
Nankörüz işte insanoğlu..
Elimizdeki nimetleri görmeyiz,maddi değerlerin peşinden koşup gideriz..:çok üzgünüm:
Ben dahil hemen hepimiz aman daha iyisi neden olmadı,şunu da alsaydım ya diye hayıflanıp dururuz,boşa geçen zamanın,yanımızda olan sevdiklerimizin kıymetini bilmeden... Birilerini kırarız, incitiriz sırf kendi lükslerimiz uğruna..Çok üzgünüm çoook
Ahh bir gün öğrenebilsek sadece var olanla mutlu olmayı..
Vakit çok geç olmadan..
Seni çok seviyorum arkadaşım ama çoooka.s.

sağlığın yerinde ve kendi başına mutlu olabiliyorsan olay bitmiştir..

Hersey bakis acisina bagli ...

Bende eskiden ah suyum olsa, bunum olsa, yani her seyim dört dörtlük olsun isterdim ...

Fakat zamanla olgunlastim, hayat sartlari beni olgunlastirdi, pisirdi .... bu tabi cok kolay olmadi ... olgunlasmak demek yeri gelince disinin gülüpde, icinin kan aglamasi demektir ...

Sonucta diyecegim suki, bu dünyadan hic bir beklentim yok, yani su olsun bu olsun, bunlarin hepsi bos imis, biz sadece kendimizi kandiriyormusuz ...

En önemli sey bu dünyada sevdiklerinin yaninda ve saglikli olmasi imis ... onlarin kiymetini bilirsen zaten, huzur dolu ömrün olur ...

yalan bir dünyada yasıyoruz herşey boş bir topragın altına gircez ama dünyada yaşarken sevdiklerimizin kıymetibilmeliyiz hiç ölmücek gibi bu dünyaya yarın ölecek gibide ahirete çalışmak lazım ama nefsimiz buna malesef izin vermi yakınımızdan biri ölün ce anlıyoruz ama hayat devam ediyo yasamak güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…