Süper Anneler - 2011

selam kızlar nasılsınız bayagıdır yoktum sızlerı cok özledım.cınsıyetler bellı olmus suzanımın cok sukur.baska bellı olan varmı hamıle olan varmı kızlar.bırde umreye gıden gelen kubra arkadasımız vardı ondan haber varmı cevap yazın lutfen

s.a. arkadaşım.geçen haftayı hastanede geçirdim.sonra bayram falan derken siteye uzun zamandır giremedim.mide bulantısı kusma,bide hafif kanamayla düşük riskinden dolayı 3-4 gün hastanede yattım.bende kalp rahatsızlığıda varya :(( oda şimdiden zorlamaya başladı.2 doktorda yaşamakmı güzel çocuk doğurmakmıda kendini çocuk için zorladın,1 kızın varmış o yeterdi dediler:(((eşimede eğer kalbine ağır gelirse sonlandırmak zorunda kalabiliriz demişler:(( zaten hamileliğim çok zor geçiyo bide doktorlar ice moralimizi bozdu. buyüzden bırak bilgisayar başına geçmeyi yerimden kalkmak dahi istemiyorum arkadaşım.dün 12 hafta bitti.perşembeye tekrar randevum var.cinsiyeti falan unuttum artık.sonum bebğin sonu neolacak diye onu düşünüyorum sadece.dualarınıza ihtiyacım var:(((((((((

s.a. arkadaşım.geçen haftayı hastanede geçirdim.sonra bayram falan derken siteye uzun zamandır giremedim.mide bulantısı kusma,bide hafif kanamayla düşük riskinden dolayı 3-4 gün hastanede yattım.bende kalp rahatsızlığıda varya :(( oda şimdiden zorlamaya başladı.2 doktorda yaşamakmı güzel çocuk doğurmakmıda kendini çocuk için zorladın,1 kızın varmış o yeterdi dediler:(((eşimede eğer kalbine ağır gelirse sonlandırmak zorunda kalabiliriz demişler:(( zaten hamileliğim çok zor geçiyo bide doktorlar ice moralimizi bozdu. buyüzden bırak bilgisayar başına geçmeyi yerimden kalkmak dahi istemiyorum arkadaşım.dün 12 hafta bitti.perşembeye tekrar randevum var.cinsiyeti falan unuttum artık.sonum bebğin sonu neolacak diye onu düşünüyorum sadece.dualarınıza ihtiyacım var:(((((((((

işallah canım sağ sağlim alırsın bebeğini kucağına ...sen rahatsızlığına karşın tüm zorlukları göğüsleyip hamile kaldın Allah yardımcın olsun ...:nazar:

canım arkadaşım
umarım herşey yolunda gider dualarım seninle

Merhaba cnm,
Ben de ayni senin gbi dusunmustum o sebepten de ikinci cocuk fikrini ertelemistim bi sure nasilsa hemen oluck diye.Kizimda oyle olmustu cunk.Epey uzadi benim icin bu surec ,insan haliyle demoralize oluyor ama napalim.Senin yasin kac bilmiyorum da yas 30 u gecince 30 oncesindeki kadar hizli olmuyo bu isler sanirim:)Allah bizler icin en dogru en hayirli zamanda verecektir insallah bebislerimizi.

35 yaşındayım
sen kaç aydır uğraşıyorsun?
ben yumurta akını da yapmıştım acaba hamile kalmamı engellemiş olabilir mi?

arkadaşlar mrb bu kdr sayfa sonunda yöntemleri deneyipte istedigi cinsiyette çocugu olan varmı sayfaların hepsini okumak mümkün degil 120ye kdr okuyabildim kız çocuk istiyorum. kız çocuk ve erkek çocuk ayrıntıları yöntemleri biraaz karışmış gibi beni aydınlatacak varmı aranızda arkadaşlar

sen çok fazla arşatırmamışsın canım,aslında o kadar açık yazılmışki yöntemler...kız için ayrı erkek için ayrı...bulabilirsem kız için olanları ekliyeyim buraya ama bu işe gönül verdiysen gece gündüz okuyacaksın...ben pc de 5-6 sayfa açarak takip ettim topikleri..b, kaç topik daha var linklerini vereyim onları da oku...ayrıca senin bir oğlun var galiba,bize kendi yöntemini anlatırmısın? yumurtlama zamanı mı tek ilişki mi :34:

arkadaşlar hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum:16::16::16:

bugün akşam eve geldim ve ilk fırsatta sonucu sizinle paylaşmak istedim
malesef adet gördüm:2:
belirtiler olunca moralim çok bozuldu 2 gün sonrada tam kanadım zaten:14::14:

herşeyin hayırlısı
kızlarıma hemen hamile kalmıştım sanırım o yüzden adam ceketini atsa tutacak sanıyordum
tutmayınca 2 çocuğum olduğu halde üzüldüm
allah çocuk isteyipte olmayanlara sabır versin çok şükür ki önceki hamileliklerim çabuk olmuş

ah canım,hepimiz tek tek görüyoruz kırmızı kartı :43: ama yılmak yok çalışmalara aynen devam...benimde 2 kızım olmasına rağmen neden hamile kalamıyorum diye takıyorum gereksiz yere...biliyorum saçmalık ama insan hemen sonuç almak istiyor...rabbim çok aratmasın da hepimiz bi hamiş topiğinde toplanalım inşallah :16:

kübracım çok geçmiş olsun...çok üzüldüm inan...öncesinde kalp için kontrol yaptırmamışmıydın canım yaa :26: tabiki en önemlisi senin sağlığın,çünkü hayatta ve sana muhtaç olan bi yavrun var...ama yer gök dua ile duruyor canım,dua edelim hepimiz,bebeğini sağlıkla al kucağına...dua falan toplamak istersen ben varım canım,elimden geldiğince çevremede dağıtırım...burada birlik beraberlik için toplandık :34:

Amerika’da ve Avrupa ülkelerinde yaygın uygulanan bir yöntem ise Shettle metodudur.Çok kolay olan bu yöntemin uygulama prensibi adetin belirli günlerinde ilişkiye girilmesine dayanmaktadır Landrum Shettles adlı bir doktorun geliştirdiği basit ve ücretsiz olan bir yöntemdir. Dayandığı nokta X kromozomu taşıyan spermlerin Y kromozomu taşıyanlara göre daha yavaş yüzmesi ve daha dayanıklı olmasıdır. Yumurtlama dönemindeki yapılacak bir zamanlama ile seçmeye çalışılan cinsiyetteki spermlere avantaj sağlamaya çalışıyorsunuz. Buna göre erkek çocuk için yumurtlamaya en yakın zamanda cinsel birleşme yapılmalıdır. Böylece hızlı Y kromozomu taşıyan spermler yumurtaya daha çabuk ulaşabilmekteler. Kız çocuğu için ise yumurtlamadan 3 ila 5 gün önce cinsel birleşme yapılıyor ve sonra bir daha yapılmıyor. Böylece Y kromozomu taşıyan spermler ölüyor ve geriye X kromozomu taşıyan daha dayanıklı spermler kalıyor. Bu yöntemin uygulanması için yumurtlama gününün tespiti için bazal vücut ısısı takibini veya servikal mukus testlerini kullanmak gerekmektedir.

Özetle ;

- Bu teoriye göre yumurtlamadan 2 gün önce ilişkiye girilirse kız , yumurtlamadan sonra ilişkiye girilirse erkek olacağı iddia edilmektedir.

- Yine bu yönteme göre yüzeyel ilişki ile kız ,derin cinsel ilişki ile erkek olma ihtimali artmaktadır.

- Shettle yöntemine göre ilişki sırasında kadın orgazm olmaz ise kız ,orgazm olur ise erkek olma ihtimali yüksek olmaktadır.

Kiz Bebek

Beslenme Rejimi
Tuzlu yiyeceklerden uzak durun ve kalsiyum (sütlü yiyecekler,balık, badem, yumurta sarısı, pırasa) ve magnezyum (çikolata, ekmek, bal) açısından zengin yiyeceklere ağırlık verin.
Cinsel ilişki sayısı
Sık sık, haftada birden fazla olmalıdır.
Dölleyici cinsel ilişkinin zamanı
Ovülasyondan 2 ya da 5 gün önce cinsel birleşme.Daha yavaş hareket eden dişi sperm hücreleri (X) yumurtaya kadar ulaşacak zamanları olacaktır.
Sperm hücrelerinin yoğunluğu
Döllenmeden önceki günlerde erkeklerde boşalmanın sayısı ne kadar çok olursa, spermde cm³ başına düşen X hücrelerinin miktarı da o kadar artar.
Cinsel ilişkide konum
Penis çok içeri girmemeli,(yüzeyel ilşki) çünkü X hücreleri Y hücrelerine göre uzun yola daha dayanıklıdır.
Cinsel ilişkide orgazm
Kadında orgazmın olmaması sonucu X ve Y arasındaki şans eşit olacaktır.

ALINTI

bunların dışında benim topiklerde okuduklarım; kız bebek için ilişkiden yarım saat önce sirkeli su ile vajinal duş,ph ı düşürdüğü için...ama ph ın zaten düşükse gerek kalmayacaktır...kız bebek için vejen ph ı 4-4.5 civarı olmalı...ayrıca gebelik öncesi coraspin kullanmak phı düşürüyor...

bunların yanında birde bioritm var;onu da kopyalıyorum...
Arkadaşlar bio-ritim denilen şey fiziksel,duygusal,entellektüel(akıl) enerjilerinizi içeriyor.

Biorhythm Chart Form

BU linki iki defa açıyosunuz ,birine kendi doğum tarihinizi(doğru olmak zorunda,yaklaşık doğum tarihi olmaz),diğerine eşinizinkini girin.

Alt boşluğa hamile kaldığınız (geçmişe dönük bakmak için) yada planladığınız tarihi girin.

En alta bulunduğunuz zaman dilimini mutlaka doğru girin.Google a yazdığızda zaten hemen çıkıyor.

sonra tıladığınızda enerji grafiğiniz çıkacak.....şimdi bu grafiği nasıl yorumlayacağız:

*Kız = + Duygusal çizgi (+ yatay eksenin üstünde demek) ve - Fizksel çizgi (- yatay eksenin altında demek)

*Kıza yatkın = Hem duygusal hem fizksel enerji çizgisinin yatay eksenin altıda olması demek

* Erkek = + Fiziksel ve - Duygusal

*Erkeğe Yatkın=Hem Fiziksel hemDuygusal çizginin ytay eksenin üstünde olması demektir.

* Nötr= Fiziksel ve Duygusal çizginin kesiştiği günler nötr sayılıyor....

*En ideali hem erkek hem kadın için ikisininde erkek gününde ,kız bebek içinde ikisininde kız gününde olmasıdır.

Grafiğinizde ayın halleride çıkıyor.
ERKEK BEBEK için dolunaya yakın günler,ayın son çeyreğinden sonra
KIZ EBEK için yeni ay girdikten sonraki günler ionlardan dolayı şansımızı arttırır.

ah canım,hepimiz tek tek görüyoruz kırmızı kartı :43: ama yılmak yok çalışmalara aynen devam...benimde 2 kızım olmasına rağmen neden hamile kalamıyorum diye takıyorum gereksiz yere...biliyorum saçmalık ama insan hemen sonuç almak istiyor...rabbim çok aratmasın da hepimiz bi hamiş topiğinde toplanalım inşallah :16:

amin canım

sen çok fazla arşatırmamışsın canım,aslında o kadar açık yazılmışki yöntemler...kız için ayrı erkek için ayrı...bulabilirsem kız için olanları ekliyeyim buraya ama bu işe gönül verdiysen gece gündüz okuyacaksın...ben pc de 5-6 sayfa açarak takip ettim topikleri..b, kaç topik daha var linklerini vereyim onları da oku...ayrıca senin bir oğlun var galiba,bize kendi yöntemini anlatırmısın? yumurtlama zamanı mı tek ilişki mi :34:

kübracım çok geçmiş olsun...çok üzüldüm inan...öncesinde kalp için kontrol yaptırmamışmıydın canım yaa :26: tabiki en önemlisi senin sağlığın,çünkü hayatta ve sana muhtaç olan bi yavrun var...ama yer gök dua ile duruyor canım,dua edelim hepimiz,bebeğini sağlıkla al kucağına...dua falan toplamak istersen ben varım canım,elimden geldiğince çevremede dağıtırım...burada birlik beraberlik için toplandık :34:

cnm inan bugün 280ninci sayfaya kdr geldim ben hamile kalmadan böyle şeylerin oldugunu bilmiyodum araştırmadımda ama bir kez olan ilişkiden oldu oglum eminim eşim şehir dışına giderdi. hatta 2 gün sonra adet olacaktım adet olacagım gün test yaptım hamileydim ama kırmızı eti bol yeriz ayranı hiç sevmem kahve ve çayı severiz benim kardeşlerimde kuzenlerde hiç kız yok 3kardeşiz ve 4 erkek var kızı olanlara içim gidiyo.oglumu dünyalara degişmem nazlı kuuzum ama gel gelelim bunca erkek içinde bu kız nasıl olacak

birde insanların dedigine sakın aldırmayın benim oglum var bana neler dendi. erkek evlat beş para etmez ne varsa kızdan var diyen de oldu gözüme baka baka kızını öpüp ne varsa kızdan var oh be diyende oldu oglu olanlar şanşsız diyende oldu neler neler insanları lafı bitmiyo kızın olsa tersini derler

apranax
bende senin gibi çok okudum topiklerden 1200 sayfa olmuştur diye düşünüyorum:32::32:
sen ne uyguluyorsun ya da uygulayacaksın paylaşır mısın

ben hiç bişey uygulamadım hala korunuyorum çünki sag tarafta 23mm kistim var doktor randevuyu haftaya salıya verdi ilk gidicem o sorun olurmu olmazmı bunlara baktırmadan olmaz salı günü ne diyecek dokktor ona göre ama kitap siparişi vermeyi düşünüyorum. kız mı erkekmi phılıps bakalım

apranax
bende senin gibi çok okudum topiklerden 1200 sayfa olmuştur diye düşünüyorum:32::32:
sen ne uyguluyorsun ya da uygulayacaksın paylaşır mısın

ahhh ahh :31: benim deneme oldu canım,bakalım hayılısıyla bekleme dönemindeyim...neler yaptın dersen,çok okudum ama hepsini yapamadım tabi...eşime keçiboynuzu kürü yaptım ama sadece 1 hafta,sonuncu bardağı içerken kusucam artık içimiycem dedi,gittim pekmezini aldım,onuda 1 kaşık içti beğenmedi :120: o hafta ben de soğansuyu içtim...peynir yoğurt süt tüketmemeye dikkat ettim ama çok başarılı olamadım...elimizden geldiğince et ağırlıklı beslendik...son hafta hergün soda içtik,ben yeşilçay içtim kuru incir,muz yedim...ovulasyon testiyle yumurtlamayı hesapladım,ph ımı ölçtüm,denemeden önce 7 civarındaydı bende karbonatlı duş yaptım...eşime sert kahve...klima açıktı,namaz ve dua...

35 yaşındayım
sen kaç aydır uğraşıyorsun?
ben yumurta akını da yapmıştım acaba hamile kalmamı engellemiş olabilir mi?

Benimki biraz uzun hikaye aslinda gecen yil nisan ayinda tup bebek yaptrdim cinsiyet icn tutmadi mayista bekledim mecburen haziranda da yumurta takibi tek iliski bu sekilde 5-6 ay denedik olmadi vazgectik ve 4-5 aydir da normal deniyoduk ki tuttu sonra dusuk yaptim simdi dusukten sonraki 3.ay.Dr.um bekle diyor ama ben klomen vs.denemek istiyorum sanki onu deneyince hemen olckmis gibi:(biseyler vesile olcak iste Ne zaman vakti gelmisse o zaman oluck insallah ya da...:((
Bu arada ben yumurta aki denemedim ama 3 ay karbonat yaptim Dr.cok zorlastrir belki birgun once olabilir demisti.

birde insanların dedigine sakın aldırmayın benim oglum var bana neler dendi. erkek evlat beş para etmez ne varsa kızdan var diyen de oldu gözüme baka baka kızını öpüp ne varsa kızdan var oh be diyende oldu oglu olanlar şanşsız diyende oldu neler neler insanları lafı bitmiyo kızın olsa tersini derler

aldırmamak gerek ama insan ister istemez etkileniyor :50::50:
bizde de hep kız var açıkçası ben kıza yatkın olduğumu düşünüyorum
ama birde oğlum olsun çok istiyorum
hakkımıza hayırlısı diyelim

Benimki biraz uzun hikaye aslinda gecen yil nisan ayinda tup bebek yaptrdim cinsiyet icn tutmadi mayista bekledim mecburen haziranda da yumurta takibi tek iliski bu sekilde 5-6 ay denedik olmadi vazgectik ve 4-5 aydir da normal deniyoduk ki tuttu sonra dusuk yaptim simdi dusukten sonraki 3.ay.Dr.um bekle diyor ama ben klomen vs.denemek istiyorum sanki onu deneyince hemen olckmis gibi:(biseyler vesile olcak iste Ne zaman vakti gelmisse o zaman oluck insallah ya da...:((
Bu arada ben yumurta aki denemedim ama 3 ay karbonat yaptim Dr.cok zorlastrir belki birgun once olabilir demisti.

tüp bebek zor bir süreç diye biliyorum
tutmamış olmasına çok üzüldüm
inşallah hayırlısıyla sağlıklı oğlunu kucağına alırsın
doktorun bekle diyorsa bence dinle yada en azından başka birine daha görün
vücudun hazır olmadan hamile kalırsan üzülmenden korktuğum için böyle söylüyorum yanlış anlama sakın

genelde topik takip edip uygulamaları inanarak yapanlar hep muradına erdi.tabi hiç bir zaman %100 olmadı bu oran.yumurta takibi,ph diyeti,çat iğnesi sonrası 36.saatte ilişki,kocaya kahve içirme gibi uygulamalar azimle yapıldı erkek bebek için.tabi namaz ve dua da.deneyecekler için ısrarla denemeye değer derim ben.

genelde topik takip edip uygulamaları inanarak yapanlar hep muradına erdi.tabi hiç bir zaman %100 olmadı bu oran.yumurta takibi,ph diyeti,çat iğnesi sonrası 36.saatte ilişki,kocaya kahve içirme gibi uygulamalar azimle yapıldı erkek bebek için.tabi namaz ve dua da.deneyecekler için ısrarla denemeye değer derim ben.

inşallah darısı başımıza

arkadaşlar
çatlatma iğnesini doğru zamanlama için yaptıklarını biliyorum

siz sıcak bakıyor musunuz :30: ben hem yaptırmak istiyorum hem de gerek var mı diye düşünüyorum:30::30::30:

çatlatma iğnesi hakkında ne düşündüğünüzü paylaşır mısınız:34:

maralcım ağzından bal damlıyo :46: çatlatma iğnesi hariç gerisini yaptım ve Allahın izniyle inanıyorum...ama hep dediğim gibi 3.kızım olsa üzülmeyeceğim,kızlar bambaşka oluyo ve Rabbim benim için hayırlısını verdi diyeceğim...hayırlı evlatlar versin Rabbim hepimize...

arkadaşlar
çatlatma iğnesini doğru zamanlama için yaptıklarını biliyorum

siz sıcak bakıyor musunuz :30: ben hem yaptırmak istiyorum hem de gerek var mı diye düşünüyorum:30::30::30:

çatlatma iğnesi hakkında ne düşündüğünüzü paylaşır mısınız:34:

eğer bu ay tutmazsa bende eylülde iğne olacağım...ama korktuğum şey çatlatma iğnesi yaptırınca ovulasyon testi yapamıyorsun,dr a güvenmek gerekiyor,açık açık söylemek lazım erkek bebek için diye,yoksa tahmini saat veriyorlar...iğneden sonra 24-36.saatler arasında oluyor çatlama...ya uykuda falan denk gelirse diye korkuyorum...

Back
X