GÜNAYDIN HANIMLAR...
ÖĞLEN OLDU, BEN AYILAMADIM DAHA.
Haftasonu izmite gittik, kızımın d.günü aktivitesi için.. annemler de geldiler izmite, kalabalık kalabalık... güzel oldu.
gece 12'yi geçiyordu döndüğümüzde. redbul, kahve derken.. saat oldu 2 :)
aktivite falan filan... sabahın 4'ünde uyumaya niyet edebildik.
bugün de temizlik günüm, sabahın 8'inde zil sesine uyandım. kızımı uyandırdım okula götürdüm... güne başladık işte.
anca ayılıyorum valla..
bu ay, eşimin yöntemlerini deniyoruz biz malum...
-kafaya takmama,
-gün mün takip etmeme
-kafaya göre takılma
-her gün ilişki..
suyum çıktı valla billa.
1 haftadır her gün ilişki... 1 hafta da her gün olacakmış.
bu da eşimin yöntemiymiş. en iyisiymiş.. saçma sapan işlerle uğraştırmışım aylardır... falan filan.
bugün 12. günüm... ne alemdeyim, yumyumun durumu nedir.. nasıldır bilemiyorum. akıntı makıntı da kontrol edemiyorum. koca gün boyunca, gece içeri girenler, geri çıkıyor. akıntı gibi, ayırt edemiyorum. saldım ben de sanırım mevzuyu... allah kayıra artık :)
Babam öldüğü zaman kimse bize sahip çıkmadı günlerce aç yattık kardeşlerimle annem kahr olurdu komşularından dinlenirdibir parça eekmek bulabilmek için. Ama biz yinede çok mutluyduk çünkü annem vardı ona güveniyorduk her ne olursa olsun o bizi korurdu. Dedem ona çocuklarını bırak gel sana bakarım demişti ama annem bizi bırakmadı. Kaynı ile evlenmek zorunda kaldı yinede bırakmadı ki onlar babamla severek evlenmişlee. Ben annem gibi olamasam olurmu? Valla çok çaresizim helede sırf bir erkek çocuk için hayatımın en büyük bölümünün ona bağlı olması beni hepten bitiriyor.
gijnij, ben bu mevzuyu az evvel okudum, daha önce farkedememişim arkadaşım bu kadar zorda olduğunu.
zaten dua ediyorum hepimiz için, artık senin için kat kat fazla diliyorum erkek evlat.
ben geçtim o işlerden, hamile kalıyım yeter bana, sağlıkla huzurla doğurayım... kız-erkek farketmez.
benim erkek bebek hakkım varsa, senin olsun.
annesin sen, hiç haketmiyorsun bu üzüntüleri. rabbim yanında yardımcın olsun.
Kıbrıs'ı söyleyecektim, zaten bahsi geçmiş epeyce.
Kizlar simdi geldik saatlerdir bekledik mahvolduk dr durmadan doguma girdi 16 kisi bukadar saat bekledi dr isyan etti artik 13deki hasta 5 bucukta muayene oldu dusunun... cinsiyet ayni degisim yok dedi biz hic sormadik herseyi gayet normal 16+5 haftalik...boy 16cm 163 gr... bebek gostermedi acmadi dedi ama gormedigin icinmi kiz diyosun dedim gormedigim seyi soylemem dedi kesin yani... erkek muhabbeti de burda kapanmis oluyor... kizim bize okey isareti yapti yumrugunu acti kapadi bas parmak acik.. yeter dedi yani :)) bizden bukadar arkadaslarim... bide dun aksam ruyamda elimde kocaman bicak gordum... psikolojik degil cunku gidecegimizi bilmiyodum... bide kizim kardesin ne diye soruldugunda kiz derdi... simdi erkek demeye basladi bismillahhh....herseyin hayirlisi.... rabbim bana kiz nasip etmis...dr diyoki eger spastik olsaydi parmaklarini acamazdi dedi daha neler neler... sukurler olsunki saglikli... optum sizi bacilar...
ohh sağlıklı bi prenses geliyor topiğimize.. ne güzel.
mutlu ol annesi, prensesin sende, tutunmuş anasına maşallah... kocaman bebe olmuş bile.. allah kucağında göstersin arkadaşım.
zeynebim aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
amin bacım aminnn ama bu ay olmazsa da çok takmıyorum,saldım artık ne zaman istiyosa o zaman gelsin beyaaaaa
10.gün hafif göbüşümde sancı vardıya o gün son deneme oldu bizim,bugün 12. gün ama ben 2 gündür kuruyum,çatladımı acaba diyorum ama hiç o günde akıntı falan uygun değildi...dur bakalım eğer daha çatlamadıysa yakındır bekliycem 1-2 gün...bi de hani ben yazmıştım ya klomenden sonra dr 4 gün dinlenme veriyomuş diye,10.gün olan denemde feci canım yandı kasıklarım ağrıdı,acaba diyorum beklemek gerçekten şart mıydı?
1-2 güne belli olur herşey
ya apranax, günlerimiz aynı...
yöntemlerimiz benziyor, saldık çayıra... mevlam kayıra..
ben, kociş yöntemleriyle devam ediyorum bu ay. her gece ilişki... sıtkım sıyrıldı, uykusuzum, yorgunum... of.. kolay gelsin şekercim :)
Canım benim bize spermler ayıklanmıyor rast gele dölleniyor dediler şansınıza ne çıkarsa diye ben kaç tane merkezi aradım aynı şeyi dediler hatta çoğunun numarası var nette sayfalarında bile aynı şeyi yazmışlar. Canım sen görümcene gizliden birdaha sorsana hangi merkeze gitmişler spermler gerçekten ayıklanmışmı benim durumumu anlat belki söyler
gijnij, yanlış bilgi edinmişsin arkadaşım.
gitmek gibi bi düşüncen ve imkanın varsa... git.
kıbrısta cinsiyet belirlemek hala kanunen mümkün. uygulamaları da var.
bizzat çok yakın bir tanıdığım yaptırdı. şimdi çocukları 2 yaşında.
çocukları olmuyordu.. burda denediler tüp, tutmadı.
madem 2. tüp denemesi yapıcaz, o zaman kıbrısa gidelim, orda kız-erkek belirleyelim dediler. 1 kız 1 erkek belirlettiler, tuttu hamdolsun. doğdular, 2 yaşındalar.
nerde yaptırdılar bilemiyorum, bi görüşürsek yakında, sorucam muhakkak. ama arayıp bunu soramam açıkçası.. yakında görüşürsek, sorucam.
ama sen de biraz daha araştır, doktorun söylediklerine takılma.
telefonda doğru cevap vermiyor olabilirler, giden birileri varsa etrafta, bizzat gidip görüşsünler
tüp bebek merkezleri ile. sen gidebiliyorsan git görüş.
durum ciddi gördüğüm kadarı ile, evlatlarının hatırına, geleceğinizi kurtarmak adına... bi gün yüzü görmek adına.... azıcık uğraşacaksın ama, kıbrısta bu mevzu mümkün arkadaşım.