çok çok geçmiş olsun, gerçekten ölüm dediğimiz şey an meselesi, zaten Türkiye d eyaşıyorsak tesadüfen yaşıyoruz gibi geliyor bana, herkeste herşeyde var bir ihmal ya da hile !! neyse ki ucuz atlatmışsınız, çevremden yaknnlarımdan o kadar beklemediğim kişleri keybettim ki, sanki ölümü ben de ensem de hissediyorum, Allah hepimizi korusun, evlatlarımıza bağışlasın, onları da bizlere, oğlun da çok korkmuştur, yavrum benim

(
evet eşin erkek isteyebilir ama neden kız diye de üzülmez sanırım, kız erkek hiç farketmiyor bence, evet ben de oğlum olsun istiyorum kızımdan sonra, değişiklik manasında ama kızım olursa da bir gram üzülemem, eşim de asla üzülmez, ama senin eşin gibi tabi içinde bir aslan yatacaktır, ama Rabbim hangiisin uygun gördüyse onu vercektir, onun hikmetinden sual olunmaz ki, Allah sağlıklı sıhhatli ve hayırlı evlat nasip etsin
bak biz 2 kız kardeş bir de erkek kardeşiz,2 kız kardeş olarak evlendik barklandık babamdan bir kuruş yardım beklemedik talep etmedik, ama bak erkek kardeşim şimdi evleneceğim diye babama ev aldırdı araba aldırdı,eşya aldırdı, yapacaksın mecbursun dedi, babam kızlarımdan böyle bir şey görmemiştim beni bu oğlan yedi deyip duruyor

Allah hayırlı evlat nasip etsin cinsiyetin bir önemi yok.