- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #48.961
Günaydın tekrar herkese...lütfen ph arttırma yöntemlerinizi benimle paylaşır mısınız??siz uzun zamandır deniyodunuz bilgilerinize beslenme şeklini tam olarak bilmeye ihtiyacım var...öptm hepinizi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın tekrar herkese...lütfen ph arttırma yöntemlerinizi benimle paylaşır mısınız??siz uzun zamandır deniyodunuz bilgilerinize beslenme şeklini tam olarak bilmeye ihtiyacım var...öptm hepinizi
Kizlar cok saskinim ne bileyim boyle hemen beklemiyordum dunden beri hesaplama yapiyorum insallah dogru gun zamanda tutmustur artik rabbim neyi kismet ettiyse....darisi heeeepiiiiinize olsun insallah
TŞKLER CNM...yuce rabbım hepınıze hayırlı paşalar nasip etsin...Inşallah Allah yardımcısı olsun Gönlündeki bebeği Allah nasip etsin ona ve sağlıklı olması en büyük temennim canım
çok tşk ederım sabah sabah ılk kötü haber geldı aşılamayı yapacak doktor ızne cıkmış başka doktor yapacak e be adam madem ızın yapacaktın neden kardeşimi aldın şimdi..kafayı yemek uzereyım umarım herşey ıı gıder aramaya korkuyorum beklıyorum o arasın...offff abla olmak cok zor yaaaa...Rabbim kardeşine en hayırlısından bir evlat versin inşallah bu mubarek günün hürmetine
Kizlar cok saskinim ne bileyim boyle hemen beklemiyordum dunden beri hesaplama yapiyorum insallah dogru gun zamanda tutmustur artik rabbim neyi kismet ettiyse....darisi heeeepiiiiinize olsun insallah
Amin kizlar umarim gonlumdeki nasip olmustur.buraya yaptiklarimi yazarim artik.tutmazsada bu tezi curutmus olacagim :)
TŞKLER CNM...yuce rabbım hepınıze hayırlı paşalar nasip etsin...
çok tşk ederım sabah sabah ılk kötü haber geldı aşılamayı yapacak doktor ızne cıkmış başka doktor yapacak e be adam madem ızın yapacaktın neden kardeşimi aldın şimdi..kafayı yemek uzereyım umarım herşey ıı gıder aramaya korkuyorum beklıyorum o arasın...offff abla olmak cok zor yaaaa...
amın cnm...dılediğin gibi olur...
Hayırlı uğurlu olsun allahım muradını versinKizlar cok saskinim ne bileyim boyle hemen beklemiyordum dunden beri hesaplama yapiyorum insallah dogru gun zamanda tutmustur artik rabbim neyi kismet ettiyse....darisi heeeepiiiiinize olsun insallah
Hoşbulduk kuzum..Bacım hoşgeldin. Ph yi kağıtlar var medikalcilerde oradan alabilirsin sarı renkli olanını onunla ölçüyoruz bulamazsan gg sayfasından sipariş verebilirsiniz. Ph artırma için ph yüksek su al ben saka kullanıyorum en yüksek o. Şişelerin üstünde yazar ph değeri diye. Birde karbonatlı su içiyorlar ben içemedim hiçbir şekilde birde kızılay marka limonlu soda yada sade içine bol limon sık. Limonlu bol su iç. İnşallah faydası olur bana olmadı. Ayrıyetten sende eşinde hergün bir muz kayısı hurma patates çiğ badem çiğ fıstık çiğ kaju bunları tüketin. Bunlarda potasyum açısından bizim için gerekliymiş. Diğer arkadaşlada eksikleri yanlışları düzeltsinler. Rabbim gönlüne göre versin
Hayırlı uğurlu olsun allahım muradını versin)
Hoşbulduk kuzum..
Fıstık asidik diye biliyorum??saka suyu alıcam en kısa zamanda.. Alkalıfe da olabilir...allahım dileğimizi hayırlı bi şekilde kabul eder inşaallah...amiiiinn
Galenik kullanan varmı nasıl kullanılıyor bilen yazsın tam net olarak
Galenik Ovulasyon testinimi diyorsun ben kullandım hiç bozuk çıkmadı pikleri güzel gösteriyor 2 saat sıvı almayın diyor geçen ay çok ıyi tam günümü gösterdi 14.gün du ama bu ay 3 gün pozitif gösterdi tavsiye ederim arama motorunda doktorların tavsiye ettikleri markalar var
Geçen ay pik yaptı deneme yapmadım siliklesmesi gerekir dediler ertesi gün biraz siliklesti tek deneme yaptım tutmadı bu ay ki durumumu biliyorsunuzdur 15.gün pik yaptı 3 gece deneme yaptım 14. 15.16. Gunler orası muamma biraz
Evet öyle ama pikten sonra denemek daha mantıklı spermlerin gitme saati 12 saati buluyormuş olmadi sen adet olunca bir ay testle deneme yap ne gösterecek sonraki ayı ona gore yorumlarsin
Spermler 12 saat değil 4-5 saatte varıyormuş yumurtaya birde pik yAptığı gibi akıntı oluyorum varsa ph sini ölçmek lazım birde kasıkta yum ağrısı varmı bunlarada bakmak lazım