- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #65.961
Alkali diyet.ilişki öncesi eşe sert kahve.ovulasyon testinde iki çizgi Eşit olduktan sonra testi 4 saat arayla tekrarla.t c Den daha koyu iken LH pik yapmiş oluyor.ortalama 10 saat içinde yumurta çatlıyor.t silikleştiği ilk an yumurta çatlamış oluyor.o zaman 12 saatin var.sonraki 12 saatte yaparsan Kız ihtimalin çok yüksek..ingender çok güzel bir site.tavsiye ederim..Benim de tutmamış bu ay ama bidaki ay ovulasyon testiyle yapcam en azından rastgele olmasın.. Şimdi erkek için bana yapmam gerekenleri söyleyin kızlar:) testte nasıl oluyo bikaç tane mi alıp hergün bakıyomuyum hiçbişey bilmiyorum da:)
Alkali diyet.ilişki öncesi eşe sert kahve.ovulasyon testinde iki çizgi Eşit olduktan sonra testi 4 saat arayla tekrarla.t c Den daha koyu iken LH pik yapmiş oluyor.ortalama 10 saat içinde yumurta çatlıyor.t silikleştiği ilk an yumurta çatlamış oluyor.o zaman 12 saatin var.sonraki 12 saatte yaparsan Kız ihtimalin çok yüksek..ingender çok güzel bir site.tavsiye ederim..
Sudafed i kim içicek canım bizmi eşlermiKuru incir yumurta oluşumunu arttırıyormuş.ikizle ilgili bişey okumadım.sudafed şurubu 1 ölçek ilişkiden 2-3 saat önce diye yazıyor.kızılcık düzenli iç.mg ve ca tablet al.ingender diye bir site var.kadınların yaptıklarını okusanız şok olursunuz
Adet Süren ne kadar.Clearblue çift hormon göstergeli sanki kız için daha uygun bir test.laboquıck ovulasyon testi 50 li internetten alabilirsin.adet sürene göre başlayıp yapabilirsin.mesela ben 25 günde bir oluyorum.5.gün başlıyorum.genelde 7,8 gün ovulasyon oluyor.Çok teşekkür ederim ya.. Peki kaçıncı gün başlıyım ben teste? Bide bu testlerin içinde 5 tane oluyomuş galiba 1kutusu yeterli geliyo mu? Ayrıca çatladıktan sonra tekrar kız ihtimalinin arttığını hiç bilmiyodum baya aydınlanıyorum sağolun:)
Sudafedi ingenderda kız için almışlar.yumurtlama öncesi Vücudu asitleştirmek için.o Yüzden bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.çünkü döllenmiş yumurta 5 günde rahme geliyor..Aklıma takıldı bu sudafed bi ilaç sonuçta ben gecen ay deneme yaparken cok öksürüyordum korkudan bisey olur diye hic ilac almadim buda öksürük surubu galiba her iliskiden once icicez zarari olmazmi
bizim içmemiz Lazım.ha ben içtim mihayır.çünkü olsun da nasıl olursa olsun modundayım..insan unutuyor bi de.tutmazsa bu ay bi daha ki ay kesin alıcam..Sudafed i kim içicek canım bizmi eşlermi
İnşallah allah sizede bir erkek evlad nasip eder :)sevgili super anneler ekibi hepinizi görmesem de yaşadıklarınıza ben de ortak oldum. kimi zaman dualarla, kimi zaman müjdeli bir habere sevinirken, kimi zamanda teselli ederken. 2.5 yaşında bir kızım var. yuvamıza bir bebiş daha gelsin istiyoruz ama hala öncelikle yapsak mı yapmasak mı diye de düşünmüyor değilim. çünkü çalışan biri olarak kolay olmayabilir. kaldıramayabilirim. ama gel gör ki o evlat kokusu insanı resmen sürüklüyor. velhasıl araştırmalara göre tek çocuklu anne 2 ya da daha fazla çocuğa sahip olan annelere göre daha mutluymuş. çünkii tek çocuk hiç çocuk demek. içten içten erkek evlat istemek ayrı derdim. ailemizde kız sürüsü aldı başını gidiyor. pipili çocuk görmeyeli kaç nesil oldu bilmiyorum. aralıkda deneme yapacağız. artık Allah ne nasip kısmet ederse.....diyete başladık. YA NASİP:))
Anladım canım ben bugun calcium sandoz aldim eczanedenB
bizim içmemiz Lazım.ha ben içtim mihayır.çünkü olsun da nasıl olursa olsun modundayım..insan unutuyor bi de.tutmazsa bu ay bi daha ki ay kesin alıcam..
Çok teşekkür ederim ya.. Peki kaçıncı gün başlıyım ben teste? Bide bu testlerin içinde 5 tane oluyomuş galiba 1kutusu yeterli geliyo mu? Ayrıca çatladıktan sonra tekrar kız ihtimalinin arttığını hiç bilmiyodum baya aydınlanıyorum sağolun:)
Anladım canım ben bugun calcium sandoz aldim eczaneden
Kuru incir yumurta oluşumunu arttırıyormuş.ikizle ilgili bişey okumadım.sudafed şurubu 1 ölçek ilişkiden 2-3 saat önce diye yazıyor.kızılcık düzenli iç.mg ve ca tablet al.ingender diye bir site var.kadınların yaptıklarını okusanız şok olursunuz
Kız ihtimalinin artmasının sebebi vajen ph ının en düşük seviyeye gelmesiymiş..yani asidik bi ortam oluyormuş..
Cnm senin bebisin cinsiyeti ne bellimi
Belli deil canım 10+4 deyiz ...önümüzde ki haftaya belki bi tahmin yapar dr
Hayirlisi olsun cnm ilk cocugunmu
Kız annesi olarak varmı bize bir tavsiyeniz nasıl tutturucaz bu kızı:)Bir kızım var..senin varmı çocuğun yada gebeliğin
Kız annesi olarak varmı bize bir tavsiyeniz nasıl tutturucaz bu kızı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?