Süper Anneler - 2011

mullberryyyyy yavrumm ne zaman gidiyonn hadi nesemize nese katt sende insallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

ayyy inşallah canım yaaaa.ama benim ümidim yaok gibi...yorumcu ve bio kız benim.....
bu durumda işim allah a kalmış..allahım ne nasip edecek acep?

yarın gitçem ama cinsiyet konusunda ümitsizim.söylemez bence erekn..olmadı 2 hafta sonraaa

eski topikten ay takvimini buldum ama verilen linkte hiçbirşey yok açılan link bilen var mı bir de nasıl kullanacağımızı bilen tabiki...​

Biorhythm chart
şubat ve marttaki tüm erkek günlerini söyler misiniz bana arkadaşlar....bu benim biom yorumcu kızda lunar age ,bio erkekte.........ben aranıyorum haaaa.......

Son düzenleme:
bu arada arkadaşlar benim uyguladığım bi şeyden söz ediyim. sodyumun en yüksek olduğu gıdalardan biri türk kahvesiymiş. günde bir fincan içiyorum. yorumlarınız nedir?

evt cnmm,bende duymustummm:44:aslinda olabilir bak simdi dusundumde benimde bikactane arkadasim varr genelde gittigimde hep turk kahvesi yaparlar ,ben mesela neskafe:37:artik bende icim,ikisinide:27:

eski topikten ay takvimini buldum ama verilen linkte hiçbirşey yok açılan link bilen var mı bir de nasıl kullanacağımızı bilen tabiki...​

Moon Angle Calculator - Moon Sign Calendar
adresinde
saat dilimi olarak istanbulu seçiyosun
sonra hangi güne bakacaksan seçiyosun ay yıl ve günü
tıklıyosun
sonuçta + çıkarsa kız ok çıkarsa erkek anlamına geliyo bacısı

ayy bizee etmiyon muuuu yaaa bk zaten moralim bozukkk
hani mimos yazmisti adetin agrili ve ciksa kiz koyu ve agrisizissa o ay erkek olurmu diye yaa
benimm agrili ve acikkk

kafayi yedim yaaaaaa:43::43::43::43:

etmem mi haytım hepinizi gözümün önüne alıp dua ediyorum. şu dediğin şeyin hiç aslı yk teyzemin kızı ağrıdan bayılırdı ama 2 oğlu 1 kızı var.
vakit yaklaştıkça sen kendini hırpalamaya başladın sanrım.dikkat et meleğim. aman diyim...:50:

etmem mi haytım hepinizi gözümün önüne alıp dua ediyorum. şu dediğin şeyin hiç aslı yk teyzemin kızı ağrıdan bayılırdı ama 2 oğlu 1 kızı var.
vakit yaklaştıkça sen kendini hırpalamaya başladın sanrım.dikkat et meleğim. aman diyim...:50:

allah razi olsun canim benimm

Téravet evet rahim normande hep asidik diyet yapsanda girisi daima Asidik yumurta akinin pH si. Yum Gore deisiyor karbonatli su en fazla 7.5 diyorlar yum Aki ise tek seferde 9 yapiyor diyorlar amerikali ablalar

kizlar ben olctum herseyi:1:karbonatli su 8 cikti,normal aldigim su 7,5 cikti veeeee yimmirtaa aki 9 ciktiya bende tuttum yumurtayi kizlar karbonatli dus diyodum ama karar verdim yimirtali yapcamm benn:27:kizlar eskilerden karakedi vardi ,matematik falan onlarda yumurtali yapmamislarmiydi:28:

kizlar ben olctum herseyi:1:karbonatli su 8 cikti,normal aldigim su 7,5 cikti veeeee yimmirtaa aki 9 ciktiya bende tuttum yumurtayi kizlar karbonatli dus diyodum ama karar verdim yimirtali yapcamm benn:27:kizlar eskilerden karakedi vardi ,matematik falan onlarda yumurtali yapmamislarmiydi:28:

matematik yapti mycupcake dimla hep yaptilarr
bende tutuyorum insallahh rabbimin izniyle

yaa diyolar ki hamileligi engelliyorr ph sina dikkat ederseniz 10 gecmezsse o preseed etkisi yapiyor

hangi suyu iciyosun ben musluk suyuna karbonat ekliyorum

karakedi karbonatla yapti sanirimm ama karbonatinda puf noktalari varr ama kismett yaaa odaklanmayalim yinede

terossssss:57: neren ciktii buuuuuuuuuuuuuu:57:

benim 7 si erkek 8 i kizz ya 8 nde yumrtlarsamm :57:

ben de şimdi baktım bu takvime ilişki tarihlerimzden yanlızca biri kız diğerleri hep erkek çıkıo...
bi de kameri çine baktım oda erkek çıkıo.
inşallah Rabbim ya.
sen takılma erkek diye geçir içinden öyle olcak ben inanıyorum. hele şu avatarındaki resimden sonra sanki daha bi çektin erkek bebişi :29:

bacım o tür takvimler işin teferruatı. ancak Allah bilir..
canım teferruat ama burada herkes takvimlere denk getirmeye çalışıyoooo ilişki günlerini :26::26:

bukadar önemli olduğunu bilsem bende beklerdim :43::43:
Allahım hakkımda hayırlı olanı nasip etsin...tabiki herşey Allahın takdiri...Allahım ....

canım biz de arginin kullanıyoruz kesinlikle çok faydalı
bi de sitede çinkoyu anlatmış
ardından e vitamini
yani bildiğimiz şeyler
havuş kürü zaten çok yoğun e vitamini içeriyor
doğru yoldasın yani :1:
hele senin eşin sigara içmio ki bu ekstra avantaj
gününde gelmesine çok sevindim
bu ay diğer ay harikaydı yorumcu :1:

yaaaa kizlarr arginini sizdemi aliyosunuz:44:bide havucu ben siksik salata gibi bol limonlu yapiyom,yiyoz:53:olmazmii:45:bide kizlarr benim esim yarin gidip kan verecekk ORKDM bizim deneme 20 21 gibi olucakk hayirlisiyla,gecmi oluyorrki kan icin:43:offyaaa inss kani yenilenirdee ii olurr oglusumuzz icin:34:

canım teferruat ama burada herkes takvimlere denk getirmeye çalışıyoooo ilişki günlerini :26::26:

bukadar önemli olduğunu bilsem bende beklerdim :43::43:
Allahım hakkımda hayırlı olanı nasip etsin...tabiki herşey Allahın takdiri...Allahım ....

bak gor mulberryy gelincik canimdan bezdirdiydii deli kizz

kiz dedikcee yok erkek kiz olmuycak diye uzuluyoduu:57:

bende en basindan sana soyle bir hislerim var
bize karsi inadina erkek olacak seninkisi hicbisey yapmamana ragmen bizede ders olacak sanirim
hislerim boyle bilmiyorum insallah olur
ama bizde hep rabbimize siginiyoruz heppp

mulberry ay takvimine baksana terosun verdigii
bide teros yuzdeligi ne bununnn

eylul gobek marul aliyon demi bacimm
kan icin gec deil endiselenmee

matematik yapti mycupcake dimla hep yaptilarr
bende tutuyorum insallahh rabbimin izniyle

yaa diyolar ki hamileligi engelliyorr ph sina dikkat ederseniz 10 gecmezsse o preseed etkisi yapiyor

hangi suyu iciyosun ben musluk suyuna karbonat ekliyorum

cnm auchan da baktim phi en yuksek su 7.8di aldim eau de source des pyrenees adi 5 lt olanindan aldim,cnm musluk suyunuda olctum 6 cikti,karbonat koymadim tabii,kizlar bide bugun yine kuru incir aldim vaalla esim iki uc tane yiyor gunde hurma,pestil,kome,pekmez vee polen aldim bugun balla sabahlari yiyim diyomm onuda cok duydumm ii oldugunu,ne dersinizzzzz:26:

Back
X