- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #10.541
gunaydin canlarim...bugun tam 9 haftalik hamileyim...ve ilk kontrolumuz bugun....ayy cok heyecanliyim ya...insallah saglikli bir bebis goruruz.....ben yurtdisindayim oyle her istediginde ultrasona felan giremiyosun....9 ay boyunca 2 defa hakkin var sigortanin karsiladigi..ne cimri bir devlet ya.. neyse....dun arkadasim aradi bir oglu var simdi de hamile ve kizi olacak.Allahim ne mutluydu ya ucuyordu...insallah Allahim hepimizin gonlune gore versin...... orkm seni cok merak ediyorum ve senin icin dua ediyorum....hepinizi opuyorum......
gunaydin canlarim...bugun tam 9 haftalik hamileyim...ve ilk kontrolumuz bugun....ayy cok heyecanliyim ya...insallah saglikli bir bebis goruruz.....ben yurtdisindayim oyle her istediginde ultrasona felan giremiyosun....9 ay boyunca 2 defa hakkin var sigortanin karsiladigi..ne cimri bir devlet ya.. neyse....dun arkadasim aradi bir oglu var simdi de hamile ve kizi olacak.Allahim ne mutluydu ya ucuyordu...insallah Allahim hepimizin gonlune gore versin...... orkm seni cok merak ediyorum ve senin icin dua ediyorum....hepinizi opuyorum......
canım hayırlı olsun.allah kucağına almayı nasip etsin.
inşallah Allahım gönlüne göre verir.
benim için dua yok mu
mart 21 geldinmi cnm
nasil haberler,
canım hayırlı olsun.allah kucağına almayı nasip etsin.
inşallah Allahım gönlüne göre verir.
yok canim gitmedim daha oglen 15;30 da randevu...cok heyecanliyim:18::18::18::18::18:
bi sitede yeşil yapraklı sebzelerin yüksek miktarda alkali oluşturduğu yazıyor
bebisini gorunce heyecan yatisir rahatlarsin inssssssssssssssssss
aksam bakarim o zaman nete
optum
hayır hayır hayırrrr
sakın yumurtayı yıkayarak dolaba koymayın sakın
çıkarttıktan sonra yıkayıp kullanırsınız
duru suyla yıkayıp koymakta sakınca yok
ama sabunlu suyla yıkandığında sabun kalıntıları kabuktan içeri geçio ve tehlikeli olabilio
dolaptan çıkınca hemen sabunla yıkayıp öyle kullanmak gerek
şiddetle böyle düşünüyorum..
sadece akı konuluyo demi şeklinde bir embesillik yapabilir miyim
9 aylik surec: ilk basta acaba hamileyim mi? sonra acaba kalbini duyariz mi? kalbi duyduktan sonra acaba cinsiyeti ne ki? cinsiyet belli olunca acaba ne zaman dogacak? dogduktan sonra yeme problemleri dis problemleri derken boyle akip gidecek hayat
kızlar size bir sorum var. adet süresini uzatmak için ne yapılır sizce.
bio benim her yumurtlamada erkeğe yatkın.ondan bir 7-8 gün sonrası hep erkek.
fikri olan yazssın lütfen
hepsi degil canim mesela beckham ciftii bool maydonoz pirasa ispanak yiyerek kiz bebek sahibi oldular
bize normal marulda yasak icinde yuklu miktarda kalsiyum var maydonozda potasyum deposu ama bir okadarda kalsiyum var
oyy bitanem saolasin rabbim senin yuzunu guldursun insallahh valla sevincimiz yarida kalmasin rabbimm bu mubarek gunler hurmetine mulbeerry ve sendende guzel haberler alirizz
ben en cok duanin gucune inaniyorumm insallahhh
hepinize duaciyimm
bekletme bizii hemen yaz
şiddetli ağrıdan dra gittim.
coraspin progestan verdi...kesenin biri küçük haftasından dedi...birinde yolk kesesini gördü diğeri için 2 haftayı beklycem.inşallah iki hafta sonra hem bebekleri hemde keseleri görürüm.alttan bakmadı.bende bak demedim.baksa görürmüki.ama cihaz çok güzeldi.bayağı net görüntü var.bana yat dinlen iki hafta sonra gel dedi...of ya nasıl geçecek bu iki hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?