Süper Anneler - 2011

gunaydin cnm
hayirli ve guzel haberlerini bekliyoruz

benim için dua yok mu

kızlar size bir sorum var. adet süresini uzatmak için ne yapılır sizce.
bio benim her yumurtlamada erkeğe yatkın.ondan bir 7-8 gün sonrası hep erkek.
fikri olan yazssın lütfen

canım hayırlı olsun.allah kucağına almayı nasip etsin.
inşallah Allahım gönlüne göre verir.

9 aylik surec: ilk basta acaba hamileyim mi? sonra acaba kalbini duyariz mi? kalbi duyduktan sonra acaba cinsiyeti ne ki? cinsiyet belli olunca acaba ne zaman dogacak? dogduktan sonra yeme problemleri dis problemleri derken boyle akip gidecek hayat

bi sitede yeşil yapraklı sebzelerin yüksek miktarda alkali oluşturduğu yazıyor

hepsi degil canim mesela beckham ciftii bool maydonoz pirasa ispanak yiyerek kiz bebek sahibi oldular
bize normal marulda yasak icinde yuklu miktarda kalsiyum var maydonozda potasyum deposu ama bir okadarda kalsiyum var

oyy bitanem saolasin rabbim senin yuzunu guldursun insallahh valla sevincimiz yarida kalmasin rabbimm bu mubarek gunler hurmetine mulbeerry ve sendende guzel haberler alirizz
ben en cok duanin gucune inaniyorumm insallahhh
hepinize duaciyimm
bekletme bizii hemen yaz

aynen sakın sakın yıkamayın hem biz uzun süre bekletecez 2 hafta yıkanınca yumurta vaktinden önce bozuluyor.....

9 aylik surec: ilk basta acaba hamileyim mi? sonra acaba kalbini duyariz mi? kalbi duyduktan sonra acaba cinsiyeti ne ki? cinsiyet belli olunca acaba ne zaman dogacak? dogduktan sonra yeme problemleri dis problemleri derken boyle akip gidecek hayat

eee ne demislerr hepsi yalan birazda sen oyalan
bu yaptiklarimizin hepsini ahiret icin yapabilsek birde keske ne varr esas hayat orada

şiddetli ağrıdan dra gittim.
coraspin progestan verdi...kesenin biri küçük haftasından dedi...birinde yolk kesesini gördü diğeri için 2 haftayı beklycem.inşallah iki hafta sonra hem bebekleri hemde keseleri görürüm.alttan bakmadı.bende bak demedim.baksa görürmüki.ama cihaz çok güzeldi.bayağı net görüntü var.bana yat dinlen iki hafta sonra gel dedi...of ya nasıl geçecek bu iki hafta

kızlar size bir sorum var. adet süresini uzatmak için ne yapılır sizce.
bio benim her yumurtlamada erkeğe yatkın.ondan bir 7-8 gün sonrası hep erkek.
fikri olan yazssın lütfen

hap kullanabilirsin dk hapi

bilmem ki baskada antibiyotik falan diyolar ama herkeste yapiomuki

amin insallah canim hepimize dua ediyorum bende benimde 3;5 yasinda kizim var bakalim hayirlisi artik......

keske baktirsaydin mimoza gercek ikizmi
yoksa kaybolan ikiz sendromumu vajinal kontrolle daha iyi anlasiliyormus

yat dinlen isin ne birak isi gucuu sen cok aradin bebeginii iki haftada kurt dusmez evine merak etme zorlama kendini canom

orkiş bana sadece büyük kesede alt tarfata bişey var o ne dedim.yolk kesesi dedi.diğerinde yokmu dedim.o kese henüz çok küçük.sen bunlara takılma iki hafta sonra gel bakalım dedi.coraspinide kan sulandırıcı işte günde bi tane başla dedi.progestan gündeiki defa..ay iki hafta diyo ya.ben başka dra kaçamak yaparım rahat duramam heraldebebeğin 6.haftası bitsin 7.haftaya girsin giderim.iki hafta çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…