Süper Anneler - 2011

arkadaşım kalinor tehlikeli bir ilaç kalbe yük olabilir ve kalp krizine neden olabilirmiş ben bizzat kardiyoloji uzmanına sordum sakın sakın kullanma dedi.riskilidir dedi.

bunu bende duydumm ama herseye ragmen almistim

zaten yaziyor kalbi olanlar bobrek yetmezligi olanlar alamaz diye sanirim vazgececem
kızlar şu labo ile başlayan yumoş testini bir açıklığa kavuşturmak istiyorum. adetin 10. günü başlıyorum.sabah akşam iki kere yapıyorum. 2.çizgi çok koyu çıktıktan sonra 24 saat sonra mı yoksa 36 saat sonra mı yoksa 48 saat sonra mı yapıcam erkek bebek için şunu bilen birisi anlatsın lütfen yaaa teravet bacım ya da orkdm bacım siz bilirsiniz. geçen ay resmen acemilik yaşadım bu konuda ve sonuç negatif. bugün adet olmam gerekiyordu. olmadım daha. stresten midir nedir anlamadım yaaa:((((

labo ne kiz anlamadim benn ama iki cizgii tam koyulukta olunca basla iliskiye canim siliklesmeyi bekleme

kızlar bugün sabah bir akrabamız geldi sabah kahvesine. kendisinin 2 kızı 2 oğlu var. laf arasında erkek bebek istediğimi anlattım. bana yusuf suresini okuyalım hemen dedi. ben oğlanlarda yusuf suresini kızlarda da meryem suresini okutturdum ve okudum dedi. gittik hemen abdest aldık. açtı kuranı bana bitene kadar elini karnına koy dinle sakın konuşma ben her yusuf dediğimde yusuf de içinden dedi. dediklerini yaptım. sonra fatiha okuduk. karnıma üfledi elini sürdü. Allahım lütfen dualarımızı kabul et yarabbim amin...

allah razi olsun cnm netten acsak dinlesek olurmu acabaa
Merhaba kızlar,ben potasyum glokonat ve calinor efervasan tablet kullanmıştım.Tecrübeyle sabit,normal de 13-14 gün yumurtlayan ben 26 gün adet aralığımda tam 19.gün yumurtladım,yani geç yumurtlama kız bebek için iyi derler aklınızda bulunsun onun için yazdım.

geciktirdi demekkk saol egemcim yaa
kızlaaarrr bana bişey söyleyin.
akıntımın rengi pembemsi oldu. normalde elde belli olmuyor ama peçetede baya bi rengi farklı yerleşme kanaması falan olabilir mi ya...
yüreğim ağzıma geldi....

korkma canim yaa yerlesmedir ama ihmal etma git mutlaka

Son düzenleme:
orkdm merhaba canım,
sen bu aralar strese bağladın bacım. haklısın zaman daraldıkça insan stres olabilir ama işlerin yolunda gitmesi için rahat, huzurlu olman çok öenemli. Allah'a sığınıp herşeyin hayırlısı olacak inşallah diye rahatlat kendini:nazar::nazar:

kız EGEADA bu yusuf suresını hamıle kalırkalmaszmı okumusacep yoksa gec olabılırmı yanı ben okumus ve okutturmus ve suyunu ıcmıs ve ustumde tasımıstımda eger gecte olabılırse yapayım bende yawww son bı umıttttt:18:

Foliküler faz
Ovulasyon (Yumurtlama)
Luteal faz

dönemlerini içerir.

Foliküler faz kadından kadına adet döneminin uzunluğuna bağlı olarak değişmekle birlikte
luteal faz genellikle sabit olup yaklaşık 14 gündür. Bu nedenle kadınların yumurtlama tarihi adet periyodunun süresinden 14 gün çıkartılarak kabaca hesaplanabilir.

Son düzenleme:
orkdm merhaba canım,
sen bu aralar strese bağladın bacım. haklısın zaman daraldıkça insan stres olabilir ama işlerin yolunda gitmesi için rahat, huzurlu olman çok öenemli. Allah'a sığınıp herşeyin hayırlısı olacak inşallah diye rahatlat kendini:nazar::nazar:

sorma cnm yaa yum gunuu ennn dikkatli bi sekilde nasil tahmin edebilirimm yavuzz imdaatt y:14:ardiimmmm

CANIM Ortalama Luteal Faz Periodunuz NE OLUYOR NASIL hesaplayacağız

siklus kizz :))

kız EGEADA bu yusuf suresını hamıle kalırkalmaszmı okumusacep yoksa gec olabılırmı yanı ben okumus ve okutturmus ve suyunu ıcmıs ve ustumde tasımıstımda eger gecte olabılırse yapayım bende yawww son bı umıttttt:18:

canim ya kiyamamm insallahh oglun sana bi surpriz yapar son ana kadarr umutlu bi sekilde dua et sen rabbim buyuk 9 ay kiz deyipte sokla cokianlari okudum ben bu sitede

egeemmm o degilmiss cnm pardon sanirimm yum sonraki tahminii gelecek regl donemi olsa gerek

Son düzenleme:
kizlar hareket icin bi arkadas bunu yazdi banaa

cnm bak yazdım ben yaptklarımı bunların hepsi ii harekete sayıya comviteks die bi hap varmş cnm bu çok iimş harekete bi tandgmza dr tavsye etmiş hareket için şimdi iki çockları var :nazar:

yok canım bi vakit yok. ben daha hamile bile değilim. hamile kaldığını öğrendiğin zaman 40 gün okuyacaksın hemen başla geç kalmadın daha cinsiyetin belli değil zaten.

evet inşallah kısmetse hamile kalırsam ben de ilk öğrendiğim gün başlıcam 40 gün okuyacam Allah hepimizin dualarını kabul eylesin amin... kızlar ben eşime de namaz kıldırmaya başladım. çok iyi oldu. kuzum benim hiç itiraz etmiyor çok istediğimi biliyor ya.

canım hamıleliğini ilk öğrendiğin zaman değil mesela ben ilişkiden hemen sonra basladım yanı yumurtlamama 5 gün kaladan itibaren 33 gün okudum meryem suresını aslında 41 gün okuyacaktım memlekete gidince aksadı 33de kaldı bence hamıle kalmadan baslamalısın derım sen bılırsınde çok etkısı var ben bizzat gördüm çok şükür bın şükür rabbıme

orkdm yumurtlamayı kesin tahmin etmek mümkün değil sanırım. varsada ben bilmiyorum. sana söyleyebileceğim yani yerinde olsam diyet, takviye, çay, vajinal duş, ilk pozitifi gördükten sonraki gün 3-4 günlük cinsel perhiz sonrası tek ilişki. dua vs. yaşın küçük ve sanırım sen üçüncüyüde düşünüyorsun. rahat ol. eğer buda tutmazsa üçüncüde doktor takibi yaptır. burada deneyecekler var. bende sanırım doktorda yumurtlama takibi yaptırıcam. bakarsın bizim sonuçlarada. haa bizde başarı olmazsa artık üçüncüyüde hiç bir şey yapmadan denersin :))))

kizlar hareket icin bi arkadas bunu yazdi banaa

cnm bak yazdım ben yaptklarımı bunların hepsi ii harekete sayıya comviteks die bi hap varmş cnm bu çok iimş harekete bi tandgmza dr tavsye etmiş hareket için şimdi iki çockları var :nazar:

Allah bagızlasın orkıs kızmı erkekmı acaba cocukları cnm ya malum bızım sevdamız bellı :emir_bebek::nazar::1:

selam arkadaşlar napıyosunuz 2 3 gündür giremedim misafirim vardı...

orkidem bir ultrason resmi yüklesem 14 haftalık bebeğin hangi kesede olduğunu ve ne olduğunu tahmin edebilirmisin yani yorumlarmısın .. diğer arkadaslarım sizde yorumlarınızı paylaşırmısınız

bu resimlerin 1 i 12 haftalık diğeri 14 hafatalık
$IMG_0002.webp $IMG_0001.webp

Eklentiler

• $IMG.webp
    $IMG.webp
    75,7 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
selam arkadaşlar napıyosunuz 2 3 gündür giremedim misafirim vardı...

orkidem bir ultrason resmi yüklesem 14 haftalık bebeğin hangi kesede olduğunu ve ne olduğunu tahmin edebilirmisin yani yorumlarmısın .. diğer arkadaslarım sizde yorumlarınızı paylaşırmısınız

bu resimlerin 1 i 12 haftalık diğeri 14 hafatalık
Eki Görüntüle 334773 Eki Görüntüle 334774

canım kese olayında 7 yada 8 haftalık resime bakılıyor.bana erkek gibi geldi bu bebek:44:

Back
X