- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 77
- 358
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #10.721
arkadaşım kalinor tehlikeli bir ilaç kalbe yük olabilir ve kalp krizine neden olabilirmiş ben bizzat kardiyoloji uzmanına sordum sakın sakın kullanma dedi.riskilidir dedi.
bunu bende duydumm ama herseye ragmen almistim
zaten yaziyor kalbi olanlar bobrek yetmezligi olanlar alamaz diye sanirim vazgececem
kızlar şu labo ile başlayan yumoş testini bir açıklığa kavuşturmak istiyorum. adetin 10. günü başlıyorum.sabah akşam iki kere yapıyorum. 2.çizgi çok koyu çıktıktan sonra 24 saat sonra mı yoksa 36 saat sonra mı yoksa 48 saat sonra mı yapıcam erkek bebek için şunu bilen birisi anlatsın lütfen yaaa teravet bacım ya da orkdm bacım siz bilirsiniz. geçen ay resmen acemilik yaşadım bu konuda ve sonuç negatif. bugün adet olmam gerekiyordu. olmadım daha. stresten midir nedir anlamadım yaaa(((
labo ne kiz anlamadim benn ama iki cizgii tam koyulukta olunca basla iliskiye canim siliklesmeyi bekleme
kızlar bugün sabah bir akrabamız geldi sabah kahvesine. kendisinin 2 kızı 2 oğlu var. laf arasında erkek bebek istediğimi anlattım. bana yusuf suresini okuyalım hemen dedi. ben oğlanlarda yusuf suresini kızlarda da meryem suresini okutturdum ve okudum dedi. gittik hemen abdest aldık. açtı kuranı bana bitene kadar elini karnına koy dinle sakın konuşma ben her yusuf dediğimde yusuf de içinden dedi. dediklerini yaptım. sonra fatiha okuduk. karnıma üfledi elini sürdü. Allahım lütfen dualarımızı kabul et yarabbim amin...
allah razi olsun cnm netten acsak dinlesek olurmu acabaa
Merhaba kızlar,ben potasyum glokonat ve calinor efervasan tablet kullanmıştım.Tecrübeyle sabit,normal de 13-14 gün yumurtlayan ben 26 gün adet aralığımda tam 19.gün yumurtladım,yani geç yumurtlama kız bebek için iyi derler aklınızda bulunsun onun için yazdım.
geciktirdi demekkk saol egemcim yaa
kızlaaarrr bana bişey söyleyin.
akıntımın rengi pembemsi oldu. normalde elde belli olmuyor ama peçetede baya bi rengi farklı yerleşme kanaması falan olabilir mi ya...
yüreğim ağzıma geldi....
korkma canim yaa yerlesmedir ama ihmal etma git mutlaka
Son düzenleme: