- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 77
- 358
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.881
dr a bunu gonderdim boyleyken boyle dedim
saglik acisi ayri erkek bebek diyeti ayri dedi
mesela bazi asidik kgidalarin icinde bizim yiyebilecegimiz urunler var tam tersine alkali gidalarin icindede yiyemeyecegim urunler var
ete bakarsan her turlusu asidik ama yararlarida var dedi
kafa bulandirmasin cnm bu listeye gore harakeet edecek olursak et yasakkkk ama erke bebekte et varrr
orkide ben de sana bunu diyecektim. senin gönderdiğin liste alkali yiyecekler evet. ama ben bu sitede cinsiyet belirleme topiğinde bir yorum okumuştum. önemli olan alkali beslenmek değil, sodyum ve potasyum depolamak diye yazmıştı biri. bence de öyle. brokoli alkalidir ama kalsiyum deposudur ve erkek bebek için yasaktır mesela. et bol yenilmeli. postasyum ve sodyum zengini yiyecekleri listeledim istersen göndereyim. ama o liste bu senin gönderdiklerine göre yanlış oluyor.
merhaba ben de sessiz sedasız katıldım aranıza benim de 2 kızım var allah bağışlasın şimdi son bebeğimi erkek istiyorum ne yapabilirim diye araştırırken sizi buldum iyiki bulmuşum benim gibi hisseden başka kadınların da olması bana çok iyi geldi listeyi yayınlarsan çok sevinirim .önemli olanın sodyum potasyum depolama olmasına çok sevindim çünkü sürekli et yiyemeyenlerdenim ben de sık sık soda ve sodyum alırım himalaya tuzu diye bir şey var normal tuzun yaptığı hücre tahribatını yapmıyormuş bunu kullanmayı düşünüyorum siz ne dersiniz?
geçen ay kaç gün sürmüştü peki? başlangıç tarihlerini biliyorsan yazsana bi.
biliyorum 04.07.2011 persona 13+14 . gün gösterdi
31.07.2011 10+11 gün gösterdi
ve yedekte ovulasion testide kullandim ayni cikti. bu ay clearblue gülen yüz adem aldim, bugün 6. günüm, ve persembe kadin doktorunda terminim var baksin bi ne durumda, yumurtalarim.
canım arkadaşlarım hepinizin ramazan bayramını en samimi duygularımla kutlarım:)))yoğun işlerim dolayısıyla yazma fırsatım olmuyor ama okuyorum hepinizi..kendinize iyi bakın:)))
teros listeyi yollarsan sevinirim cnmm
kola yasak kahve serbest cnm
aslinda koladada kafein var ama o vucuda asidik yansiyormus
canım kafanı takma daha senin hormanlar düzene girmemiştir, hem diyorsun ilk 3 gün damla damla oldu adaçayı içince sökülmüş bence adaçayının etkisi olmuştur fazla içme.Yinede içinde kalmasın doktora görün bakalım ne diyecek , inşallah önemli bişey değildir
bende aldım beceremedim ama arkadaşım donna aldı onunla yum gününü buldu, diyet yaptı et ve tuzlu özellikle, babaychoice takvimi aldı ve sonuç oğluşu oldu inşalllahh sizinde olucak
kızlar ben yatağın sağ ada sol tarafına yatma olayına inanıyorum, ben kızıma hamile kaldığımda eşimin sağında yatıyordum, ama oğluma kaldığımda sol tarafında yatıyordum, taşındığımız için:))
ACE selenyum + the vert
zinco
larginin ( almadim daha ama lacarnite almiycam bi tek bu kafii tr yeden alicam bunu)
ginseng kore olanindan aldim in gender kore diyo siddettle
kalinor efervesan tablet( serhat sakiz bunu onermisti)
aldiklarim bunlar simdilik alacak olduklarimda var esime cok vermiycem keciboynuzu kurunu yeterli buluyorum
birde
kirkkilitotu(atkuyrugu)
cibanotu birlikte icildiginde kan hucrelerini yeniliyomus buda saracoglunun tavsiyesi erkek bebek uzerine eslere icirilicekk
Kromozom yöntemine, karşı çıkan uzmanlara göre:
Bazı uzmanlar ise, yukarıda anlatılan kromozom tekniklerinin tam aksi yönünde görüşe sahip. En son yapılan 5 araştırma teorisine göre X kromozomu taşıyan kız çocuk spermi, tam yumurtlama döneminde döllenir. Y kromozomu ise yumurtlama döneminden 4 ile 6 gün önce ya da 2 gün sonra döllenir. Bunun nedeni ise belirsizdir. Kromozom yöntemlerine karşı çıkan uzmanlar, kız çocuğa sahip olma şansını, yüzde 55-60 yükseltmek için yumurtlamanın ilk 24 saati içinde cinsel birleşme yaşanmasını öneriyor. Yumurtlama döneminizin 4 ile 6. günü arasında ilişkiye girmek ise, erkek çocuğa sahip olma oranını yüzde 60-65 oranında artırıyor. Bütün çiftler karbonatla duş yapmayı denemeli ve cinsel ilişkiden sonra kadın 20 dakika beklemelidir. Böylelikle spermlerin hayatta kalma ihtimali artar ve döllenme şansı yükselir. Kesinliği olmasa da "seçim ihtimali" olması, onların bu yöntemleri uygulamalarına neden oluyor.
hani tam yumurtlama anında erkek oluyordu şimdi de bunu gördüm iyice kafam karıştı.küçükinsan. com da okudum bu duruma göre yumurtladıktan iki gün sonra mı ilişki olacak erkek bebek için ....o zamanda yumurta ölmez mi _:44:
günlerdir uğraşıp kafa patlattım ben bu bioritmi çözemedim bana da yardımcı olur musunuz?
SAT:21.08.2011
DT:19.12.1975
EŞİMİN DT:23.10 1973 Bakacak zamanınız yoksa nasıl yorumluyorsunuz onu anlatabilir misiz?
çok teşekkürler
canım seninde rmzn byrmın kutlu olsun özelden yazışmak için 100 msj gerekiyormuş ben yeniyim olmadı ama doktor ankarada sana yaramıyo sanırım kib bye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?