- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #4.221
günaydın kızlar bugün çok heyecanlıyım kaçgündür acaba acaba derken dedim ilk idrarımla sabah yapayım daha etkili oluyormuş öyle yazıyor testte yıne test yaptım basını bekledim ilk 5 dkdamı çıkıcak dıye evet yaa ilk 5 dkda yıne silik çizgi çıktı şuan karsımd durup durup bakıyorum şimdi diğer test bozuksa budamı bozuk demi ayyyyyy hayal kırıklığı olmasın ALLAHım ne olur yardım et.
geçen ay 26gün sürdü reglim buayda yıne 26 sürecek olmuş olsaydı yarın adetim olacak bakalım eğer 28 sürerse 3 gün falan var dıyelım halaa beklemedeyım çok heyecanlı bir bekleme bu yaaa
teravet şimdi bu nasıl olurki eğer hamıleysem kii daha emın olamam zaten rabbım bılır misal diyelım hamileyim adetten 2 bitti ertesi 2 gün ilişki oldu aradan 6gün geçti 7.gün çatladım ben ateşimide ölçüyorum hala spermler bu kadar dayanıklı olabılırmı acaba?
cnm ateş tablon nasıl ?