Süper Anneler - 2011

selam kızlar nasılsınız?
geç oldu biliyorum ama GELİNCİK ÇOKKK SEVİNDİM ALLAH NE BÜYÜK kardeşim görüyorsun.:16:
2-3 gündür pc bozuktu yeni geldi uçmuş yine sayfalar oku oku başım döndü.:37:
çok halsiz hissediyorum kendimi....

ayyy ciciş hamişimiz gelmişşşşşşş
halsiz hissetmen normaldir canımcım
Allahım diğer ay ben de böyle mesajlar yazaım
nasip et Allahımmmmmm

selam kızlar nasılsınız?
geç oldu biliyorum ama GELİNCİK ÇOKKK SEVİNDİM ALLAH NE BÜYÜK kardeşim görüyorsun.:16:
2-3 gündür pc bozuktu yeni geldi uçmuş yine sayfalar oku oku başım döndü.:37:
çok halsiz hissediyorum kendimi....

a.s canım iyiyiz çok şükür :kkk:
çok tesekkür ederim evet rabbım büyük çok şükürler olsun fakat kesın değil işte bi 10 14 gün sonra falan tekrar giderim emın olunca rahatlarım artık.o halsızlık bendede var canım ya kansızlıktan sanırım uyuşuk uyuşuk dolaşıyorum.sende dıkkat et
masallak topiğimiz çok aktif heran sayfalar gidiyor :16:

orkişim napıon?

iyiyim kuzum napiimmm regl sancilarim var hafiften gun yaklasiyoo streste var

hersey yolunda desene oo çok şükür hadı buayın sonunda haberını duyarız inşşş :nazar:

insallahh cnmm insallahh

hadi bakalım hayırlara vesile olsun bu ay sende hamiş kalırsın işallah şubat ayında bana erkek günü yok siklus 35 -34 gün sürerse 33 günde var ....35-34 33- gün süreler verdim tabloları pirint ettim şu an onları inceliyorum 1 gün bile ne çok değiştiriyor erkek günlerini bir de yorumcuyu iyi yorumlayan bir arkadaştan yardım istiyorum mesal 24 ünü yumurtlama günü vermiş o gün ve bir öncesi kız 21 ve 22 günleere erkek diyor ne diyorsunuz değerlendirelim mi?yoksa yumurtlama günü veya önü arkası erkek olan günlerimi baz alayım.

canim cokta takilma boolca dua et yinede icin rahat etsin denk getirmeye calis

kımse anlamıyo burdan başka bacım.ınşallh senınde saglıklı bı oglun olur.

MIMOZAA çok sevındım.kız ıkız ogluşun olur ınaşllh ne guzel yaa.bı taşla ıkı kuş.vallah merak ettım neler olacak.

TERAVET bacım ben kocana ne yedırıyon şimdi onu merak etmıştım.senın kocandakı sorun sanırım benım kocadada var.ne yapacaksın merak edıyom.tekrar sperm testı verdımı teoş ne dedı doktor?

henüz vermedi ama bu aralar verecek.
eşim solgarın e vitamini, çinko, picnojenol kullanıyo şu an.
keçi bonuzu bi kaç gün yaptım sonra kestim. son 1 hafta 10 gün tekrar yapmaya başlıcam. bunlar etkili oluyomu bilemem tabi :43:

ALINTI!!!!

Ben bir sürü erkek doğurganlığı takviyeleri ile ilgili sorular ve işe ya da değerli olup olmadığını elde edilmiştir.

Şu anda piyasada çok farklı formülasyonları bulunmasına rağmen, bunların çoğu için ortak anahtar madde L-karnitin bazı şeklidir. Birçok çalışma, asetil-L-karnitin sperm hareketliliğini, bazı gösterisi de sayısı ve hacmi bir artış (1) (2) (3) (4) geliştirir göstermek için yayınlandı. Dr. Andrea Lenzi liderliğindeki Roma Üniversitesi'nden araştırmacılar plasebo L-carnitine/acetyl-L-carnitine sperm motilitesi iyileştirmede etkili olduğunu kontrollü, çift-kör bir çalışmada gösterilmiştir (5) Bu çalışmada, L aldı erkekler -karnitin ve Asetil L-karnitin sperm konsantrasyonu artar, ileri hareketi ve toplam hareket vardı. Yazarlar, L-karnitin ve, asetil l-karnitin ile "kombine tedavi sonucuna ... "(hareketli sperm), özellikle daha düşük bazal seviyeleri ile gruplar halinde, sperm motilitesi arttırarak etkili oldu. Metabolizma çalışmaları, asetil-L-karnitin (ALCAR olarak anılacaktır), L-karnitin veya L-karnitin fumarat daha iyi emilir ve böylece potansiyel olarak ağırlıkça kadar 17x daha etkili olduğunu ima eder. L-karnitin etkisi ise tam mekanizması kesin olarak bilmiyor. Motilite etkisi gelişmiş mitokondriyal fonksiyon nedeniyle spekülasyon var. Mitchondria hücrelerin enerji üreten organellerin. L-karnitin, testosteron reseptör sinyal iletimi artırır dair bazı kanıtlar da vardır.

(7) ek bir çalışma olduğunu, çinko ve folik asit sperm motilitesi geliştirmek ve hem fertil ve infertil erkeklerin sayısı göstermektedir. (6) Çinko sperm üretimini ve testosteron aktivitesini rolü iyi tarif edilmiştir.

Çeşitli çalışmalar, E ve C vitaminleri gibi antioksidanların yanı sıra önemli bir rol normal sperm üretimi, işlev ve genetik bütünlüğü bazı B vitaminleri de işaret etmektedir. (8) (9)

Yani, IVF / ICSI / PGT hazırlık için iyi bir erkek takviyesi neden söylüyorlar. İdeal olarak bu 80-90 gün başlamış olmalı ve tedaviden önce 6 ay kadar alınabilir. Daha kısa süreli kurslar da faydalı olabilir.

kizlarr herkesin hemen hemen gun yaklasti ama bisey buldum okuyun yorumlarinizi bekliyorumm

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...rkek-bebek-sahibi-olunur-duyan-bilen-var.html

ph'ı yüksek su içmek erkek bebek için avantaj olabilir. y'ler yüksek ph'ta yarışı daha rahat kazanacaklardır. Yalnız bunun için o cihazdan almaktansa son 1-1,5 ay ph yüksek su marketten almak daha mantıklı bence. saka su veya pınar akçaağaç gibi.
ama ovulasyon günü ilişki bence en önemli faktör..

bacılar bugün saat 15.00 civarında adet oldum. geri sayım başladı.yumurtlama 4 şubat ile 6 şubat arası. :18:
acı bize yarabbimmmmmm

teravettttttt bende 12 civarinda oldummmmmmm

benim iliski zamanida senle olacakk demekkiiiiiiii

adet dongun kaccc

psci gnc firmasının arginmax isimli bi ürünü var. ginseng+folic asit+arginin+e vitamini+çinko hepsini birleştirmişler. çok iyi bir ürün bence.

1 aralik sbah saat 10; 2011
28 Aralik saat sabah10 11 civari
25 ocak saat ogle 12

teravett regl tarihlerim bunlar yorumun ne bacimmm

ayyy ciciş hamişimiz gelmişşşşşşş
halsiz hissetmen normaldir canımcım
Allahım diğer ay ben de böyle mesajlar yazaım
nasip et Allahımmmmmm

ne kadar hoşsun bebeim ya :9: sana da çok dua ediyorum tatlım inşallah seninde haberini duycaz burdan. hatta istediğin gibi önce tosuncuk sonra prenses :16: inşallah

Back
X