Süper Anneler - 2011

orkiş siklusunu 29 girdim ovülasyonu 9 u gösterio yaaa :50:
neyse tablon çok feci :1:
bak da şevke gel

$orkiş.webp

Altı üstü 2 gün giremedim
bu kadar yazılır mı el insan kızlar yaaaa:57::57::9:

oku oku gözlerim ağrıdı ...zaten yorgunum temizlik yazpıyorum kollarım çok fena :37:

Mimozaaaaaaaaaaaa:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

hakkına hayırlısı olsun çok şaşırdım ama Sağlıkla hayırla gelsinler

ve inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh iki tosuncuk yola çıkmıştır inşallahhhhhhh

Orkişşşşşşşş

Teroşşşşşşş

hadi mübarek ola ....hayırlı ola

hayırlısında sağlıklı birer oğluşlarınız ola inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
canı gönülden diliyorum hergün bunu hepiniz için

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bir ikiz haberinide Gurbet bacımızdan duymayı nasip eyle hayırlısıylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

3 gunluk lekelenmden sonra hic birsey cikmadi ama bugun elime et parcasi geldi bembeyaz suda yikadim kaybolmadi sanrim yine kimyasal gebelik yasadim cunku adete dair hic belirti olmadi ne zaman ki 3 gunluk lekelenme bitti bir gun ara verdi ertesi gunu basladi oda bas agrisi ile illaki bacaklarimda agrirdi agrimadi bu ikinci olacak hakkimizda hayirlisi olsun diyorum bu sefer bakalim dr ne diycek ins hersey guzel olurrr

ALLAH HAYIRLI YAZILAR YAZSIN INSALLAH

allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bir ikiz haberinide gurbet bacımızdan duymayı nasip eyle hayırlısıylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

agzını yıyem senın emıııııı bernurrr Allahım nasıp etsın ınsallah hayırlısından saglıklısından artık kız oglan hangısı olursa her ıkısıde basım gozum ustune
yeterkı bebebgım olsun kızım ıcın ıstuıyorum artık

Son düzenleme:
yumurta akı olayı çok iğrenç ya kızlarrrr

ama başa gelen çekilir hesabı eğer ki faydası varsa yapın içinizde kalmasın

su filtresi dedikleri arıtma cihazları mı?
eğer öyleyse ben aldım 1 ay önce
normal çeşme suyu ph 8
arıtmayı ölçtüm 5-6 arası değişkenlik gösterdi
:44::44::44::44::44::44:

yumurta akı olayı çok iğrenç ya kızlarrrr

ama başa gelen çekilir hesabı eğer ki faydası varsa yapın içinizde kalmasın

su filtresi dedikleri arıtma cihazları mı?
eğer öyleyse ben aldım 1 ay önce
normal çeşme suyu ph 8
arıtmayı ölçtüm 5-6 arası değişkenlik gösterdi
:44::44::44::44::44::44:

senin niye msn açık değil bakimmmmmm:57:

yok yok jonas la yorumcu tutmadı ben bio yu baz alacam , biodan şaşmayın diyen bir arkadaş vardı bak şimdi karıştırdım kimdi acep içinde bilimsellik olarak en akla yatkını bio demişti ....o arkadaş ne yaptı acep bak şimdi merak ettim ...taa ramazan ayında konuşmuştuk......​

arkadaşım benimde bio ma bir baksan.ben yorumlayamadımda.benim doğum tarihim 21.10.1981. eşimin doğumu 11.05.1981 bu ay ocak 2012 için.yada anlayan bir arkadaş bakabilir mi.

gunaydin canlarim...bugun tam 9 haftalik hamileyim...ve ilk kontrolumuz bugun....ayy cok heyecanliyim ya...insallah saglikli bir bebis goruruz....:nazar:.ben yurtdisindayim oyle her istediginde ultrasona felan giremiyosun....9 ay boyunca 2 defa hakkin var sigortanin karsiladigi..ne cimri bir devlet ya..:37::37:neyse....dun arkadasim aradi bir oglu var simdi de hamile ve kizi olacak.Allahim ne mutluydu ya ucuyordu...insallah Allahim hepimizin gonlune gore versin...... orkm seni cok merak ediyorum ve senin icin dua ediyorum....hepinizi opuyorum......:54::54::54:

Back
X