Süper Anneler - 2011

selam kızlar.bugün başka bir doktora gittim. folik asitim bitmişt onu yazdırayım diye. folic plus yazdı. muayene etti. herşey normal gözüküyor dedi. biraz iltihap varmış.endişe etme ilk 3 ay olmaması normal dedi. monodoks verdi. günde 2 tane dedi. EYLÜLE arkadaşım sana da doktor monodoks vermişti. günde 2 tane mi alıyorsun yoksa 1 tane mi? eczacı günde 1 tane al dedi 14 tane var içinde. kafam karıştı yaw:( adetinin 13. günü gel dedi takip ederiz dedi. cinsiyet olayını da 12-14-16 günler dedi erkek bebek için. ben 14-16 biliyorum ben dedim. herkes yanlış biliyor dedi. erkek spermler hemen ölmez dedi uygun ortamı görürlerse dedi. monodoks kullandığın zaman erkek spermler en az 72 saat yaşar dedi. baya bir ümit verdi kızlar. şaşırdım kaldım:)))))

kizlar bu monodoksta ne varr yaaa
icerigi ne varrrr

sağol canım ya allah inşallah sanada tattırı.biz sadece bebek istiyoruz.gerisi teferruat...:9:
seyhancım akşamları iki fincan adaçayı iç.polen ye.eşinde k.boynuzu pekmezi yesin sabah akşam....inşallah sende benim gibi geç olcek ama yakalıycan canım inşallah bu ay...

inşallah cnm ya inşallahhh çok bekledik biz :(
erkek bebiş olsun çok istiyorum ama malesef bu bize uymuyo mimozacığım :1:
öyle tek ilişki felan nerde , 30 ilişkide olsa olmuyo olmuyo :9:

kız melburry meraktan çatlattın ha...neyse bence erkek olduğunu gördü kızın var o sebepten yanıltmak istemedi.hani kızın varya oğlan derse netleşmeden demek istemedi bence.kız olsaydı derdi bence.emin olamadı....inşallah iki hafta sonra bende gidicem.
ama sana bi soru sordum senin bulantın falan oldumu nasıldı gebeliğin ya ben çok pimpirikleniyorum..bi gün hamiş gibiyim bi gün değil.:27::27::27:kafayı yiycemmmm:27:

selam kızlar.bugün başka bir doktora gittim. folik asitim bitmişt onu yazdırayım diye. folic plus yazdı. muayene etti. herşey normal gözüküyor dedi. biraz iltihap varmış.endişe etme ilk 3 ay olmaması normal dedi. monodoks verdi. günde 2 tane dedi. EYLÜLE arkadaşım sana da doktor monodoks vermişti. günde 2 tane mi alıyorsun yoksa 1 tane mi? eczacı günde 1 tane al dedi 14 tane var içinde. kafam karıştı yaw:( adetinin 13. günü gel dedi takip ederiz dedi. cinsiyet olayını da 12-14-16 günler dedi erkek bebek için. ben 14-16 biliyorum ben dedim. herkes yanlış biliyor dedi. erkek spermler hemen ölmez dedi uygun ortamı görürlerse dedi. monodoks kullandığın zaman erkek spermler en az 72 saat yaşar dedi. baya bir ümit verdi kızlar. şaşırdım kaldım:)))))

:52: kız geçen siklusta ben kullandım monodoks
inşallah dediği gibi y'lere uygun ortam hazırlıyordur
ben günde 2 tane aldım . doktor öyle demişti bana.

inşallah cnm ya inşallahhh çok bekledik biz :(
erkek bebiş olsun çok istiyorum ama malesef bu bize uymuyo mimozacığım :1:
öyle tek ilişki felan nerde , 30 ilişkide olsa olmuyo olmuyo :9:
aynen öle valla.bak kaç ay gün aşırı hatta bazen iki defa denedik tutmadı.bu ay daha azdı gibi ama tuttu.tuttuda allah sonunu hayır etsin.inşallah beni bırakmaz birmi ikimi kızmı erkekmi her neyse razıyım gelsinde yeterki:9::9:
kizlar bu monodoksta ne varr yaaa
icerigi ne varrrr

yahu anibiyotik işte.ciproda aynı.bunlar vajende ve rahimde yararlı yararsız bakteri mikrop e varsa öldüri.phı yükselti...ama bi sorun var mantar yapabiliyor.ve her ikisinide kullanmak lazım.ama bence buda çok önemli değil.12 14 16 mantıklı olabilir.herkes tek ilişkiyle oğlanı bulmuyıo.bakalım bende oğlan olursa antibiyotik kullandım mantar ilacıda.bekleyin 3 ay bebeler gitmezse öğrenirsiniz inşallah:nazar::18::16:

kız melburry meraktan çatlattın ha...neyse bence erkek olduğunu gördü kızın var o sebepten yanıltmak istemedi.hani kızın varya oğlan derse netleşmeden demek istemedi bence.kız olsaydı derdi bence.emin olamadı....inşallah iki hafta sonra bende gidicem.
ama sana bi soru sordum senin bulantın falan oldumu nasıldı gebeliğin ya ben çok pimpirikleniyorum..bi gün hamiş gibiyim bi gün değil.:27::27::27:kafayı yiycemmmm:27:

valla bilemiyorum artık...bu haftada genital çıkıntı oluyo kızda da erkekte de..erkeğe benzetiliyo ikiside o yüzden dedi...
ısrar ettim ama erken dedi...haftaya kan sonucumu götürcem ama...cinsiyet için en erken 3 hafta sonra gel dedi.....
kaçamak yapıp başka doktora gitmezsem 3 hafta beklicem canım...

sana gelince canım benim senin haftalarında zaten bulantım yoktu...7. haftadan sonra başaldı bende..ama oda gün günü tutmuyo bazen yok bazen var...
sen bu şekilde değerlendirme.bence herşey yolunda dır....inşallah bulantı olmaz bacım daha ne istiyosunnnn...sen kafa yorma bunlara bencee

aynen öle valla.bak kaç ay gün aşırı hatta bazen iki defa denedik tutmadı.bu ay daha azdı gibi ama tuttu.tuttuda allah sonunu hayır etsin.inşallah beni bırakmaz birmi ikimi kızmı erkekmi her neyse razıyım gelsinde yeterki:9::9:

yahu anibiyotik işte.ciproda aynı.bunlar vajende ve rahimde yararlı yararsız bakteri mikrop e varsa öldüri.phı yükselti...ama bi sorun var mantar yapabiliyor.ve her ikisinide kullanmak lazım.ama bence buda çok önemli değil.12 14 16 mantıklı olabilir.herkes tek ilişkiyle oğlanı bulmuyıo.bakalım bende oğlan olursa antibiyotik kullandım mantar ilacıda.bekleyin 3 ay bebeler gitmezse öğrenirsiniz inşallah:nazar::18::16:

mimoza monodoks kullanmadim yaa ciproda bi cagi hex kullandim burada yok dediler
ama bi kac eczaneye daha sorsam simdi kullansam olurmu acabaa

kılzar ben şimdi monodoksa başlıcam bu akşam. eylüle adetin ilk günü başla demişti doktor. benim doktor öle bişi demedi. şimdi ben kesin MANTAR olurum. MANTAR için ne kullancam peki erkek bebek için?

Son düzenleme:
orkiş bana sadece büyük kesede alt tarfata bişey var o ne dedim.yolk kesesi dedi.diğerinde yokmu dedim.o kese henüz çok küçük.sen bunlara takılma iki hafta sonra gel bakalım dedi.coraspinide kan sulandırıcı işte günde bi tane başla dedi.progestan gündeiki defa..ay iki hafta diyo ya.ben başka dra kaçamak yaparım rahat duramam heralde:27::49:bebeğin 6.haftası bitsin 7.haftaya girsin giderim.iki hafta çok :50:
ya guzelim bnm hic birseyi kafya takma sakin olsun sakinlestir bebklerin gelcek cnm yaaa ahh mimossssss yine telaslisin haaaaa:20:
siizn denemeler hangi gündü cnm ??
bende doktora gittim bugün solda 12 mmm yum var kızlar salı bi daha gidecem
nurtopu gini masAllahhh
ay kızlar geldim geçmişi okuyodum...
valla doktora gittim.ultrasonla baktı..ense kalınlığı falan..2 li test içinn...

zaten benim bebiş tam ortaya yatmış totosunu dönmüş yatıyodu..doktor dürte dürte zor uyandırdı...
herşey çok güzel.ölçümler iyi dedi..

ee cinsiyet için bişi söylemeyecekmisiniz dedim...cinsiyet için erken dedi.şimdi bişi desem yanılabiliriz 2-3 hafta sonra dedi maleseff:27::27::27:

ama bebişim kıpır kıpır dı taklalar attı annesine :):9::9:

valla artık napim 2-3 hafta sonra gidicem.....doktor bakarken baktım ama bişi anlamadım...kız belki belkide değil...doktor kızım olduğunu biliyo belkide ondan ümitlendirmek istemedi ne bilimmm

aaaaaaaama normal cnm bekle nasilsa kizda olsa oglanda olsa saglicakla gelir insAllahh

valla bilemiyorum artık...bu haftada genital çıkıntı oluyo kızda da erkekte de..erkeğe benzetiliyo ikiside o yüzden dedi...
ısrar ettim ama erken dedi...haftaya kan sonucumu götürcem ama...cinsiyet için en erken 3 hafta sonra gel dedi.....
kaçamak yapıp başka doktora gitmezsem 3 hafta beklicem canım...

sana gelince canım benim senin haftalarında zaten bulantım yoktu...7. haftadan sonra başaldı bende..ama oda gün günü tutmuyo bazen yok bazen var...
sen bu şekilde değerlendirme.bence herşey yolunda dır....inşallah bulantı olmaz bacım daha ne istiyosunnnn...sen kafa yorma bunlara bencee

mımozanın söledıgıne katılıyorum cnm bencede erkek ama umutlandırmak ıstemedı kesın olması ıcın ıns 3 hafta sonr amujdelı haberı verırsın .

mımoza cnm ınan senı cok sevıyom ıns canı gonulden dılıyorum ıkısıde erkekdır dualarım sısızle kızlar sırada bu ay bızler varız sızde bıze dua edınnolur.

mimoza bacısı, gönlünü ferah tut, hiç stres yapma. bebişlerin seninle kalacak merak etme.
adaçayından maydonozdon uzak dur bir de bacısı

14-16 mı yapıcaz o zaman?

yumurtlama günü hangisiyse o gün tek ilişki. her kadında 14-16 gibi bişey olmaz bacım. ya gülenyüz ya çatlatma iğnesi .. bir şekilde yumurtlama gününü tespit etmek gerekir.
tabi bunlar sadece benim düşüncem yanlış da olabilir yani. sadece paylaşmak açısından..

Son düzenleme:
teravet bacım takviye için şu senin söylediğin bir destek vardı onu eşim kullanacak sence bende kullanayımmı?

Back
X