- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #10.601
clearblue gülenyüz testini araştırıyorum kendi sitesinde 170 lira 20 adet yedek çubuğuyla gittigidiyorda aynı ürün 149 lira alayım mı kızlar gittigidiyordan siz nerden almıştınız....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hee takviye olarak bence alsın dedin ya. onumu vereyim? birde bende kullanayım mı?
mulberryyy sen gozunle bi cikintidami gormedin canim
gelincik cikinti goremedim demisti kendininkide ve kiz oldu
egeada bi hevesle bi kosu eczaneye gittim geldimm recetesiz vermiyorlarr napiiimmm yapamiycamm sanirimm![]()
canım ne diyim ben gözümle bişi göremedim net...çıkıntı gibi bişi gördüm ama doktor 11 haftada kız ve erkek ikisinde de çıkıntı oluyo oyüzden karışıyor dedi...
2-3 hafta sonra net olur dedi...
ben bu durumda ne diyim kiiiii???
mulberryyy sen gozunle bi cikintidami gormedin canim
gelincik cikinti goremedim demisti kendininkide ve kiz oldu
egeada bi hevesle bi kosu eczaneye gittim geldimm recetesiz vermiyorlarr napiiimmm yapamiycamm sanirimm![]()
hadıya bcm burda verıyolar ya recetesız orda neden vermıyolarkı cok önemlı bır ılac degıl yanı neyse orkısım takma kafana cnm ıns olacak rabbım nelere kadır ıns bızede nasıp edecek bcm ıns
artik oda alkaliligi duzenliyodur sanirimm y lerin sevdigi ortam demek o demek
napiiimm karbonatli su vs buda ayni etkiyi yapar sanirim :26:
olur olur cnm ıns . kararlımısın yum akında aldınmı yumurtaları pastoruze yok buralarda kızlar ya ınan yaparsam normal alıcam heralde![]()
orkdm kızın kaç yaşında canım merak ettim.
geçen gün bizim okulga konuştular.3 yaş arayla doğan çocuklarda genelde farklı cinsiyette olurmuş.
benim şansım yok artık.benimkisi 4 yaşında.hamilelik fakan derken 5 olur bu gidişle.
allahın izniyle.
naber fistiklar nasilsiniz
ne var ne yok
mulberry guzelim cikinti gorduyse doktorun azcik bilgi verirdi demekki yanilmaktan korkuyor azcik sabr et
ayyy ben nasil sabrettim ogrenene kadar
simdi de oglusumu kucagima almayi bekliyorum
Allahim nasib etsin hayirlisinda bir dene
baska bisey istemeyiz saglikli akilli zekali imanli terbiyeli bir oglusumuz olsun da kayqana olalim azcik bakalim gelinle davranmak nasil bisey demi
gelincik kizinin cicilerini hazirla artik zaten senin ugurun koydugun gelincik isminde pembis pembis hazirla herseyini
suzan sen sanki hic evlenmemis gibi guzelsin ve gencsin canim senin iki tane oglun olucak ins nedense sana bakar bakmaz bu yuregime geldi
hamis adaylari mutlaka bismillahla baslayin her bir isinize unutmayin
kis bitse de yaz gelse kovussak bebelere gelincik temmuz annesisin sen de benim gibi.![]()
ay sevılcım ınan okurken gozlerım doldu ve kıskandım senı yanaber fistiklar nasilsiniz
ne var ne yok
mulberry guzelim cikinti gorduyse doktorun azcik bilgi verirdi demekki yanilmaktan korkuyor azcik sabr et
ayyy ben nasil sabrettim ogrenene kadar
simdi de oglusumu kucagima almayi bekliyorum
Allahim nasib etsin hayirlisinda bir dene
baska bisey istemeyiz saglikli akilli zekali imanli terbiyeli bir oglusumuz olsun da kayqana olalim azcik bakalim gelinle davranmak nasil bisey demi
gelincik kizinin cicilerini hazirla artik zaten senin ugurun koydugun gelincik isminde pembis pembis hazirla herseyini
suzan sen sanki hic evlenmemis gibi guzelsin ve gencsin canim senin iki tane oglun olucak ins nedense sana bakar bakmaz bu yuregime geldi
hamis adaylari mutlaka bismillahla baslayin her bir isinize unutmayin
kis bitse de yaz gelse kovussak bebelere gelincik temmuz annesisin sen de benim gibi.![]()
yalaaaaaaaaaaaan kim demiş onuu bende nie tutmadı ( ve çoğu kişide )
amin canım amin bu ne güzel dilekler ağzına sağlık hepsine amin diyorum...işallah ben de kaynana olurum demi kız tatlı sert olanlardan amma....
ay sevılcım ınan okurken gozlerım doldu ve kıskandım senı yarbbım bızede nasıp edermı acep ya ınan korkular sardı sımdı :18:
ınsssssssss bı gun bızde bırdan bu sozlerı yazarız oglum derız cnm nolur dua et bıze her aklına gelmekde hamısler unutmayın nolur bızı
![]()