Süper Anneler - 2011

Arkadaslar valla hepsi olucak buyuycekler ins onemli olan saglikli olmalari ve bizim saglikli olmamizdir ki buyute de bilelim.
Daha yashiniz az ileride ne oglanlar dogurucaksiniz Allahin yardimiyla.
Ben de net bagimlisi oldum vallahi
1 haftalik izine cikayim diyorum nette oturmaktan bi yerlerim ezildi artik
Hem fazla oturmak bebise zarar
Dualarim sizinle
hepinize dua ediyorum Hamile kalmak isteyenler baslarken bismillah demeyi unutmayin cok onemli bu
opuyorum hepinizi belim karnim oturmaktan bi hal oldu
1 hafta sonra burdayim azcik dinleneyim evde 1 hafta kadar
optum hepinizi guzel haberlerinizi beklerim ve de ins okurum :5::5::5::5::5::5::5:

sevılcım ya cok pozıtıfsın bcm massallah cnm ıns allahın ıznıyle olacak ıns hepımızın ..

tmm cnm hadı k.i.b bebısıde rahat ettır bol bol dınlen cnm azcık kaynanan yapsın ıslerı a.e.o:26::16::16:

slm kizlar bugun gittim doktora...Allaha sukur bebegimi gordum.ben 9 hafta derken bebek 10 haftalik cikti:nazar::nazar:.kucucuktu tam sekil almaya baslamis...Allahim sana sukurler olsun sag salim alirim insallah bebisimi kucagima....hepinizi opuyorum ve dua ediyorum.....

a.s cnm aaa neguzel massallah bebısımıze bence gununden baya onde gıdıyo cnm erkek senın bebıs ıns.

hangi ilaç canım bu ya ve ne işe yarıyor merak ettim

monodoks adetin 1. günü alınıyor enfeksiyonu atıyor erkek bebek için iltihap olmaması lazım o yüzden erkek isteyenler kullanıyor y lerin sevdiği ortamı hazırlıyormuş.ben de vagi-hexleri kullandım 7 şubatta adet bitince bundan almayı düşünüyorum 4 küsür falan fiyatı da......​

sevilcim bugün mağazalara gezmeyte gittim indirimde olan kız bebek cicileri vardıı içim gitti bi şeker allahım zilliler yedircekler kendılerini illa fakat emın olmayınca elim gitti gitti geri geldi almadım emın olmayınca azkaldı inş
sevılcim sen küçük adama basla almaya bence :16:
sen kaynanalık yapamazsın seviilllll çektın ya kıyamazsın bence anlarsın gelini
buarada bende temmuzunda doğum yapıcam sen basında ben ortasın tam sıcaklarda yandıkkii ne yandık

pastoruze yumurta varmı orda hangı yumurtadan yapcan cnm

yok canim bulamadim maalesef koy yumurtasi yada bio olanlardan alicam ikinsindende bakicam hangisi yulselse ondan koyacam belki isini karistirrr koyarim
tobeeee tavuk gibi bisey olurmuss :9:

slm kizlar bugun gittim doktora...Allaha sukur bebegimi gordum.ben 9 hafta derken bebek 10 haftalik cikti:nazar::nazar:.kucucuktu tam sekil almaya baslamis...Allahim sana sukurler olsun sag salim alirim insallah bebisimi kucagima....hepinizi opuyorum ve dua ediyorum.....
hadii maasallahh onden gidiyorsa erkektir oyle derler benim kizim tam haftasina goreydii
bisey goremedinmi maarttttt

hadii maasallahh onden gidiyorsa erkektir oyle derler benim kizim tam haftasina goreydii

Yok bacim cok kucuktu ya bisey goremedim...hayirlisi insallah...benim kizda tam haftasindaydi bu 1hafta farkli cikti....ama hayirlisi canlarim umitlenmek istemem dogrusu.....

merhaba arkadaşlar 14 aylık bir oğlum var. Gece en az 8 kere uyanıyor sürekli meme emmek istiyor zaten beraber yatıyoruz yarım saatte bir uyanıyor emerek geri yatıyor bu böyle gece boyunca yarım saatte bir tekrarlanıyor bu durumdan kurtulmam iç.in ne yapmam lazım lütfen yardım edin

ay kızlar geldim geçmişi okuyodum...
valla doktora gittim.ultrasonla baktı..ense kalınlığı falan..2 li test içinn...

zaten benim bebiş tam ortaya yatmış totosunu dönmüş yatıyodu..doktor dürte dürte zor uyandırdı...
herşey çok güzel.ölçümler iyi dedi..

ee cinsiyet için bişi söylemeyecekmisiniz dedim...cinsiyet için erken dedi.şimdi bişi desem yanılabiliriz 2-3 hafta sonra dedi maleseff:27::27::27:

ama bebişim kıpır kıpır dı taklalar attı annesine :):9::9:

valla artık napim 2-3 hafta sonra gidicem.....doktor bakarken baktım ama bişi anlamadım...kız belki belkide değil...doktor kızım olduğunu biliyo belkide ondan ümitlendirmek istemedi ne bilimmm

Hayirlisi canim sen benden 1hafta oncesin bende 10haftaligim ....ikimizinde kizi var bakalim ikinciler ne olcek? Valla bende gormedim bugun kontrolde bisey bakalim beklicez artik.....

merhaba arkadaşlar 14 aylık bir oğlum var. Gece en az 8 kere uyanıyor sürekli meme emmek istiyor zaten beraber yatıyoruz yarım saatte bir uyanıyor emerek geri yatıyor bu böyle gece boyunca yarım saatte bir tekrarlanıyor bu durumdan kurtulmam iç.in ne yapmam lazım lütfen yardım edin

canım benim büyük kız 2.5 yaşına kadar canla başla emdi maşallah bir süt vardı bende kahvaltı yapmasına gerek kalmıyordu 2. kızımı 1 yaşına kadar anca emzirebildim sütüm o kadar azdı yetmezdi mama falan verdim aynı senin oğlan gibi gece sık sık uyanır mmek için ağlardı sütün azsa sütün tadını arıyor olabilir benim süt az olduğundan kuru meme emzirmek nasıl acı verir bilirsin yara oldum ve gece emzirmelerini mecburen kesmek zorunda kaldım ilk geceler meme diye uyanınca ağlayınca babası odadan alıp çıkardı salonlarda gezdirdi ayrı yatırmaya alıştırmak için uyuyunca yatakyan alıp karyolasına koyduk uyanınca basıyordu yaygarayı yine babayı devreye soktum baba elinde biberon besledi memeyi unutsun diye baba azıcık isyan etmeye başlayına annemlerle çok yakınız annem altı 2 gece yanında yatırdı her 15 dakikada bir uyanıp ağlamış benim memelerim sızladı ama artık yaralarım kanıyordu emzirmek işkenceydi dayandık bir haftanın sonunda o da artık anladı herhal yavrum gece babayı görmeye de azıcık alıştı 15 gün sürmedi normale döndük gece uyanınca beni görse bile başını mememe gömmeyi bıraktı....sabır yapabiliyorsan bunları dene zor alacak ama artık yaşını geçmiş bir yerde azaltması lazım...kolay gelsin...​

önden gitmeye inanmayın kızlar.
benim kızım başta 1 hafta sonraları 2 hafta önden gitti.
hatta 30. haftada farklı bir doktoro gitmek zorunda kalmıştım o bana son adet tarihinden eminmisin diye ssordu.
çünkü 3o hafta olması gerekirken ultrasonda 33 haftayı gösteriyordu. ama güzeller güzeli bir kızım oldu.

Son düzenleme:

canim benim kuzenimde ayniydii bana derdii goguslerim caput gibi oldu diye aglardi
kizini biberona alistirdii gun icindede vermedi hem memeden de kesmis oldu

önden gitmeye inanmayın kızlar.
benim kızım başta 1 hafta sonraları 2 hafta önden gitti.
hatta 30. haftada farklı bir doktoro gitmek zorunda kalmıştım o bana son adet tarihinden eminmisin diye ssordu.
çünkü 3o hafta olması gerekirken ultrasonda 33 haftayı gösteriyordu. ama güzeller güzeli bir kızım oldu.

kız pehlivanson ne demek?

Yok bacim cok kucuktu ya bisey goremedim...hayirlisi insallah...benim kizda tam haftasindaydi bu 1hafta farkli cikti....ama hayirlisi canlarim umitlenmek istemem dogrusu.....

bu önden gitme olayına bende inanmıyorum..arkadaşın kızı olacak ve hep 1 hafta önde gidiyooo...,
benim belli değil ama haftasıyla uyumlu sadece 1-2 gün önde bazen..bakalım sonuç ne olacek..

ha bide kızma hamileyken bazı aylar önde bazı aylar haftasıyla uyumlu çıkıyoduç..hatta haftasına göre geride olduğu bile olmuştu...doğuma kadar değişiyoo

Hayirlisi canim sen benden 1hafta oncesin bende 10haftaligim ....ikimizinde kizi var bakalim ikinciler ne olcek? Valla bende gormedim bugun kontrolde bisey bakalim beklicez artik.....

Hayırlısı canım.Allahım hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah..az sabır öğrenmeye az kaldı

doktora götürdüğmdede normal diyorlar emzirmeyi bıraktığınızda düzelir ancak diyorlar ama 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum
bu arada geçen hafta ilk defa oğlum 6saat hiç kalkmadan yattı bende sevindim uykusu düzene girdi diye ama boşuna sevinmişim çünkü oğlum grip olduğu için aferin şurup veriyordum meğerse ilaç uyutuyormuş oğlumu ilacı bırakınca tekrar eski halimize döndük

Back
X