Süper Anneler - 2011

son pehlivanim gelecek demekk heraldeee :9::9::9:

bende mrm psci onlarin anlamini merak ediyom ama
teravetiii daha cokkkkkkk :57:

ben 1,5-2 yıl önce yazmıştım ya . demek sen hemen unutuyon bizi:57:

sergüzeşt isimli romanda kıza eziyet eden bir kadın var. onun adı teravetti. ben de onun ismini yazdım üye olurken.:27:

mulberryyy sen gozunle bi cikintidami gormedin canim
gelincik cikinti goremedim demisti kendininkide ve kiz oldu

egeada bi hevesle bi kosu eczaneye gittim geldimm recetesiz vermiyorlarr napiiimmm yapamiycamm sanirimm:43::43::43::43::43:
git bi doktora ya da sağlık ocağına iltihabım var de bu ilaç iyi geliyor de yazarlar sana da.
monodoks adetin 1. günü alınıyor enfeksiyonu atıyor erkek bebek için iltihap olmaması lazım o yüzden erkek isteyenler kullanıyor y lerin sevdiği ortamı hazırlıyormuş.ben de vagi-hexleri kullandım 7 şubatta adet bitince bundan almayı düşünüyorum 4 küsür falan fiyatı da......​
ben yarın adet olucam doktor ilk günü falan demedi bana. bu akşam ilk dozu aldım ben.
hadii maasallahh onden gidiyorsa erkektir oyle derler benim kizim tam haftasina goreydii
bisey goremedinmi maarttttt

benim kızım 2-3 hafta önden gidiyordu:)))))

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakiiimm?

oyyy nurumuz gelmiss nasilsinn taze anne adayiii

sergüzeşt isimli romanda kıza eziyet eden bir kadın var. onun adı teravetti. ben de onun ismini yazdım üye olurken.:27:

himmm kizz ne bilimm terosum bunu kacirmisimm ilk defa duyuyorum bak iyi hic unutmamm bidaha hattaa arada sorabilirsin denemek icin :9::9:

şiddetli ağrıdan dra gittim.
coraspin progestan verdi...kesenin biri küçük haftasından dedi:14:...birinde yolk kesesini gördü diğeri için 2 haftayı beklycem.inşallah iki hafta sonra hem bebekleri hemde keseleri görürüm.alttan bakmadı.bende bak demedim.baksa görürmüki.ama cihaz çok güzeldi.bayağı net görüntü var.bana yat dinlen iki hafta sonra gel dedi...of ya nasıl geçecek bu iki hafta

iki gün önce bulantım vardı şimdi eser yok.allahım aklıma kötü şeyler gelipgelip duriiii:14:

stres yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
bol bol dinlen
düzenli beslen
bol bol meyve yeeeee
bebişler senle kalacaklar merak etme
Allahın izniyle

mart21
mulbery8092

bebişlerinizi görmüşsünüz
maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ikinizinde erkek olur hayırlısıyla sağlıkla inşallah

ama mulbery seninki erkek bacımmmmmmmmmmmmmmmmm Allahın izniyle
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

son pehlivanim gelecek demekk heraldeee :9::9::9:

bende mrm psci onlarin anlamini merak ediyom ama
teravetiii daha cokkkkkkk :57:

aslında benm nickim pc ci olacaktı pcci çok komiks oluyo diye psci yaptım
çünküsü ben bilgisayarcıyım :46:

burası benm bittiğim yerdir :52::52::52::52::52::52:
ne çatlaksın kızım sen
eziyet eden kadının ismini almış yaaa
içinde bi yerlerde piskopat mı var :52::52:

mart21
mulbery8092

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

inşallah mulbery ve mimoza veeee nur ve mart ın bebişi erkektir
çok güzel haberlerle gelirler
sen napıosun bernur
iltahaptan kurtuldun mu?

selam kızlar.bugün başka bir doktora gittim. folik asitim bitmişt onu yazdırayım diye. folic plus yazdı. muayene etti. herşey normal gözüküyor dedi. biraz iltihap varmış.endişe etme ilk 3 ay olmaması normal dedi. monodoks verdi. günde 2 tane dedi. EYLÜLE arkadaşım sana da doktor monodoks vermişti. günde 2 tane mi alıyorsun yoksa 1 tane mi? eczacı günde 1 tane al dedi 14 tane var içinde. kafam karıştı yaw:( adetinin 13. günü gel dedi takip ederiz dedi. cinsiyet olayını da 12-14-16 günler dedi erkek bebek için. ben 14-16 biliyorum ben dedim. herkes yanlış biliyor dedi. erkek spermler hemen ölmez dedi uygun ortamı görürlerse dedi. monodoks kullandığın zaman erkek spermler en az 72 saat yaşar dedi. baya bir ümit verdi kızlar. şaşırdım kaldım:)))))
evt cnmm bana adetin ilk gunu basla bi tane gunde mantiken 14 tane var zaten icinde,yumurtlmaya kadar yani,belki sen doktoru yanlis anladinya bak eczacida bi tane demis gunde,evt benimkide 12 14 16 18 demisti ama bende sadece ovulasyon gunu tek iliski yapcamm,insss:37:

Psci koptum vallaaaa. Terosa psikopat deyiiiii hahahaaaa tlfdan dayanamadım cvp verim dedim:37:

Iyi geceler kizlar uyku tutmadi Indim asagiya 1muz yedim karnim gurul gurul ediyiii.....salatayi cok yedim aksam herhal ondan.....yatin uyuyun kizlar masallah ne enerji var sizdede hadi hepinize iyi geceler.....

mart21
mulbery8092

Allahın izniyle olur inşallah bernurcum....

valla sen benim umutlarımı yeşertiyon bacım yaaa....
tam dönüyorum kızım olcek diyorum sen çıkıp
oğlan diyosun....
seviyorum seni bennn......:54:
inşallah güzel yüreğine doğuyodur bunlar....
Hayırlı cumalar kızlar...Allahım mubarek günüün hürmetine inşallah dualarımız kabul etsin...AMİN

kız psciiii
4'üz oğluşu olasıcaaaaaaa

muhauahauahauahauahauahauaha :32:
senin olsun dördüz
bana ikiz yeter :49:

Psci koptum vallaaaa. Terosa psikopat deyiiiii hahahaaaa tlfdan dayanamadım cvp verim dedim:37:

kız koyduğunicke bak Allah aşkına :1::1:
kim eziyet eden kadının adını kendinle bütünleştirir ki :1:
yoksa bu erkeği ileride geline eziyet etmek için mi istiyo :1::1::1:

Osman Beye sorulmuş bir soru ve cevap.. cinsiyetle ilgili önemli bilgiler de var.

SORU:
osman bey merhaba .inanın nerden başlıyacağımı nasıl soracağımı bilemiyorum daha önce 1 sefer görüşmüştük sizinle ben cinsiyet belirleme yöntemiyle ilgili bi kaç soru sormak istiyorum cevaplarsanız çok sevinirim benim siklusum 1 yıl öncesine kadar 28 günde bir iken yaklaşık 1 yıldır 28-29 bazende 30 yada 31 günde bir oldu sizinle konuştuktan sonra bir problem varmıdır diye doktora gittim Allahıma şükür bir problem yok şimdi sormak istediğim şu regl süresi 28 üstü oluncacinsiyet için gün belirleyemiyormusunuz birde 2 haftadır erkek bebek diyeti yapmaya başladım devam etmelimiyim sizin yönteminizi uygulamak istiyoruz ben ve eşim size çok inandık allah yolunuzu açık eder inşaalah bir kzım var öncelikli olan onun sağlıklı bir kardeşinin olması sağlıklı bir bebek olması rabbimden gelene razıyım ama yinede şansımı denemek istiyorum bizi yönlendirirseniz çok mutlu oluruz sağlıkla kalın ayrıca bir alışveriş merkezinde çalışıyorum şu an aynı alışveriş merkezinde çalışan 2 doğum yapmış 4 ü hamile 6arkadaşım var hepsinin bebeklerinin cinsiyeti erkek bir yöntem falan denemediler zaten ilk bebekleri fakat size sorum bunun avm deki elektrik akımı veya başka birşey ilgisi olabilir mi yada beslenme şekli olabilirmi çünkü tüm avm çalışanlarının yedikleri belli hep aynı şeyler...şimdilik hoşça kalın saygılar...

CEVAP

.... Hanım
Yazdıklarınız tam forum konusu olmuş. Ben buradan cevap vereceğim. Ama aynı zamanda forumda herkese açık olarak sorunuzu ve cevabımı yayınlayacağım.

Öncelikle şu regl süresi konusunu tekrar yazayım.
Sağlıklı bir insan nasılki belli sürede acıkır,
belli sürede tuvalet ihtiyacı olur,
belli sürede saçı uzar,
belli sürede tırnakları uzar,
Adet süreside bunun gibi bir süredir.
14 hatta 15 sene boyunca gördüm ki; idrar yollarında sorun olmayan, veya sorun olupta eşi ile beraber tedavi gören her bayanın adet süresi 25-27 aralığına geliyor. Ortalama benim sabitim dediğim rakamda 26,3 gün yani 26 gün 7,2 saattir. Bir bayanın adet süresi ortalaması bu rakama ne kadar yakınsa o kadar sorunsuz hamile kalabiliyor. Bugüne kadar tek ilişki ile hamile kalan tüm bayanların adet ortalaması 26 gün civarında oldu.
Sizlerde öncelikle eşinizle beraber Kulak burun boğaz ve diş dahil enfeksiyonla mücadele ederseniz, doğal yolla çocuğu olmuş bir bayansanız sizinde adet süreniz 26,3 gün ortalamasına dönecektir.
Lütfen bundan emin olunuz.
Adet süreniz 28 üstü ise mutlak surette vücudunuzda enfeksiyon olduğunun bilincinde olunuz. BU enfeksiyonun ilerleyen zamanda sizlere kanser gibi çok çok olumsuz hastalık olarak döneceğini de aklınızda bulundurunuz.
Özellikle spiral veya ria kullanan bayanlarda adet süresi anormalleşiyor.
Mutlak emin olmamakla beraber bu şekilde adet süresi uzun olan bayanların hemen hemen hepsi göğüs kanseri ile baş başa kalıp sıkıntı yaşadılar. Lütfen burayı unutmayınız.

Ben hiç bir noktada 28 gün üstüne gün vermiyorum diye bir şey söylemedim. Yazmadım.

Benim dediğim adet süresi 28 gün ve üstü olan bir bayanın benim vereceğim bilgilerle erkek çocuğa hamile kalma ihtimali 0 (sıfır) dır.
Yani 28 üstü adet süresi olan bir bayan doğal yolla erkek çocuğa benim vereceğim bilgilerle hamile kalamaz.
Çünkü matematiksel olarak y spermlerinin yumurta hücresine ulaşma ve dölleme ihtimali yok oluyor.
Bu cümlem insanlar tarafından adet süresi 28 gün olmak zorunda gibi algılanıyor.
Ben hiç kimseye takvim veya benzeri bilgi vermiyorum.
Benim verdiğim bilgi emin olduktan sonra nettir.
Şu gün şu saatte ilişkiye gireceksiniz. Şu günde oğlunuz veya kızınız olacak şeklindedir.
Tek ilişkidir. Zaman dilimi olarak 3 ila 8 saatlik bir zaman dilimini kapsar.
Bebeğin cinsiyetini sadece ilişkiye girilen zaman belirler.
İnternette yazılan veya insanlık var olduğundan beri var olan hiç bir bilginin hiç bir geçerliliği yoktur.
Benim bilgi vereceğim bir kişide tamamen doğal olmak zorundadır.
İlaç yok. Yeme içme ile ilgili hiç bir tavsiye yok.
Adet süresi 28 gün üstü olan bir çok bayan bana ulaştıktan ve benim takibimde adet süresi takip edildikten sonra 25-27 aralığını gördü.
Ondan sonrada sağlıklı bir şekilde hamile kalıp bebeklerini kucaklarına aldılar.
Çok Çok daha önemli bir konu.
Ben hiç bir kişinin bana inanmasını kabul etmeyen biriyim.
Bana değil kendinize inanacaksınız.
Çünkü ben hiç bir aileyi görmem, bilmem.
Ben sadece bilgileri veriyorum.
Bilgileri uygulamakla mükellef olan ailedir.
Eşler kendilerine inanmazlarsa ben bilgi vermem.
Bu şekilde şu ana kadar red ettiğim 100lerce bayan veya erke oldu.
Kadın ve erkek 2 si beraber hareket etmedikleri müddetçe ben bilgi vermem.
AVM konusunda ise aslında yukarıda verdiğim cevap geçerli.
Bir bayanın bebeğinin cinsiyetinin ve sağlık durumunun ne olacağını erkek belirler.
Erkekten gelen spermler milyonlarla ifade edilir.
Kadının yumurtası ise 1 tanedir. İstisnai olarak 2 adet olabilir. Çok çok istisnai olarak 3 olabilir. O kadar.
Asıl olan Her 10000 kadından 9998 unun her ay sadece tek bir adet yumurtasını döllenmek üzere olgunlaştırmasıdır.
Bebeğin cinsiyetini de , sağlığını da ilişkiye girilen zaman belirler.
Başka hiç bir şeyin hiç bir etkisi yoktur.
Bu yazdıklarımın doğru olduğunun ispatlanması ise en az 200 sene sürecek bir süredir.
SCS veya Yıldız Aile Planlaması programı aracılığı ile dünyaya gelen çocukların çocukları ancak bu bilgiyi ispatlayabilirler.
Çünkü doğan bebekleri yaşlandırıp ortaya çıkacak sorunları şu an hiç kimsenin bilme şansı yok.
Saygılarımla

Son düzenleme:

Allahın izniyle olur inşallah bernurcum....

valla sen benim umutlarımı yeşertiyon bacım yaaa....
tam dönüyorum kızım olcek diyorum sen çıkıp
oğlan diyosun....
seviyorum seni bennn......:54:
inşallah güzel yüreğine doğuyodur bunlar....
Hayırlı cumalar kızlar...Allahım mubarek günüün hürmetine inşallah dualarımız kabul etsin...AMİN

canım inşallah hayırlısıyla yakışıklı bir oğlun olacak.
allahın izniyle. içini ferah tut.
ilk çocuğun mu. birde takvimlere göre neydi.örneğin çin takvimi, bio ve yorumcuya göre merak ettim bak şimdi.

valla koyduğun nicke bakarsak eli maşalı bir kaynana olur senden :1::1:
teroş şu osman beyin yazısı hakkında yorumun nedir :18:
28 güne de erkek olmaz diyor
benm çoğunlukla28 dir
bu ay enfeksiyon için ilaç ve fitil kullandığım için 26. gün oldum :44:

valla koyduğun nicke bakarsak eli maşalı bir kaynana olur senden :1::1:
teroş şu osman beyin yazısı hakkında yorumun nedir :18:
28 güne de erkek olmaz diyor
benm çoğunlukla28 dir
bu ay enfeksiyon için ilaç ve fitil kullandığım için 26. gün oldum :44:

birincisi beslenme vs gerçekten cinsiyetle alakası yok.
ikincisi işte ne güzel 26 ya düşmüş....
28 den yukarı olursa erkek olabilir ama adam benim yöntemle olmaz diyor.
bizim kafa yormamız gereken soru şu: ovulasyon saatine nasıl yaklaşabiliriz?

Osman Beye sorulmuş bir soru ve cevap.. cinsiyetle ilgili önemli bilgiler de var.

SORU:
osman bey merhaba .inanın nerden başlıyacağımı nasıl soracağımı bilemiyorum daha önce 1 sefer görüşmüştük sizinle ben cinsiyet belirleme yöntemiyle ilgili bi kaç soru sormak istiyorum cevaplarsanız çok sevinirim benim siklusum 1 yıl öncesine kadar 28 günde bir iken yaklaşık 1 yıldır 28-29 bazende 30 yada 31 günde bir oldu sizinle konuştuktan sonra bir problem varmıdır diye doktora gittim Allahıma şükür bir problem yok şimdi sormak istediğim şu regl süresi 28 üstü oluncacinsiyet için gün belirleyemiyormusunuz birde 2 haftadır erkek bebek diyeti yapmaya başladım devam etmelimiyim sizin yönteminizi uygulamak istiyoruz ben ve eşim size çok inandık allah yolunuzu açık eder inşaalah bir kzım var öncelikli olan onun sağlıklı bir kardeşinin olması sağlıklı bir bebek olması rabbimden gelene razıyım ama yinede şansımı denemek istiyorum bizi yönlendirirseniz çok mutlu oluruz sağlıkla kalın ayrıca bir alışveriş merkezinde çalışıyorum şu an aynı alışveriş merkezinde çalışan 2 doğum yapmış 4 ü hamile 6arkadaşım var hepsinin bebeklerinin cinsiyeti erkek bir yöntem falan denemediler zaten ilk bebekleri fakat size sorum bunun avm deki elektrik akımı veya başka birşey ilgisi olabilir mi yada beslenme şekli olabilirmi çünkü tüm avm çalışanlarının yedikleri belli hep aynı şeyler...şimdilik hoşça kalın saygılar...

CEVAP

.... Hanım
Yazdıklarınız tam forum konusu olmuş. Ben buradan cevap vereceğim. Ama aynı zamanda forumda herkese açık olarak sorunuzu ve cevabımı yayınlayacağım.

Öncelikle şu regl süresi konusunu tekrar yazayım.
Sağlıklı bir insan nasılki belli sürede acıkır,
belli sürede tuvalet ihtiyacı olur,
belli sürede saçı uzar,
belli sürede tırnakları uzar,
Adet süreside bunun gibi bir süredir.
14 hatta 15 sene boyunca gördüm ki; idrar yollarında sorun olmayan, veya sorun olupta eşi ile beraber tedavi gören her bayanın adet süresi 25-27 aralığına geliyor. Ortalama benim sabitim dediğim rakamda 26,3 gün yani 26 gün 7,2 saattir. Bir bayanın adet süresi ortalaması bu rakama ne kadar yakınsa o kadar sorunsuz hamile kalabiliyor. Bugüne kadar tek ilişki ile hamile kalan tüm bayanların adet ortalaması 26 gün civarında oldu.
Sizlerde öncelikle eşinizle beraber Kulak burun boğaz ve diş dahil enfeksiyonla mücadele ederseniz, doğal yolla çocuğu olmuş bir bayansanız sizinde adet süreniz 26,3 gün ortalamasına dönecektir.
Lütfen bundan emin olunuz.
Adet süreniz 28 üstü ise mutlak surette vücudunuzda enfeksiyon olduğunun bilincinde olunuz. BU enfeksiyonun ilerleyen zamanda sizlere kanser gibi çok çok olumsuz hastalık olarak döneceğini de aklınızda bulundurunuz.
Özellikle spiral veya ria kullanan bayanlarda adet süresi anormalleşiyor.
Mutlak emin olmamakla beraber bu şekilde adet süresi uzun olan bayanların hemen hemen hepsi göğüs kanseri ile baş başa kalıp sıkıntı yaşadılar. Lütfen burayı unutmayınız.

Ben hiç bir noktada 28 gün üstüne gün vermiyorum diye bir şey söylemedim. Yazmadım.

Benim dediğim adet süresi 28 gün ve üstü olan bir bayanın benim vereceğim bilgilerle erkek çocuğa hamile kalma ihtimali 0 (sıfır) dır.
Yani 28 üstü adet süresi olan bir bayan doğal yolla erkek çocuğa benim vereceğim bilgilerle hamile kalamaz.
Çünkü matematiksel olarak y spermlerinin yumurta hücresine ulaşma ve dölleme ihtimali yok oluyor.
Bu cümlem insanlar tarafından adet süresi 28 gün olmak zorunda gibi algılanıyor.
Ben hiç kimseye takvim veya benzeri bilgi vermiyorum.
Benim verdiğim bilgi emin olduktan sonra nettir.
Şu gün şu saatte ilişkiye gireceksiniz. Şu günde oğlunuz veya kızınız olacak şeklindedir.
Tek ilişkidir. Zaman dilimi olarak 3 ila 8 saatlik bir zaman dilimini kapsar.
Bebeğin cinsiyetini sadece ilişkiye girilen zaman belirler.
İnternette yazılan veya insanlık var olduğundan beri var olan hiç bir bilginin hiç bir geçerliliği yoktur.
Benim bilgi vereceğim bir kişide tamamen doğal olmak zorundadır.
İlaç yok. Yeme içme ile ilgili hiç bir tavsiye yok.
Adet süresi 28 gün üstü olan bir çok bayan bana ulaştıktan ve benim takibimde adet süresi takip edildikten sonra 25-27 aralığını gördü.
Ondan sonrada sağlıklı bir şekilde hamile kalıp bebeklerini kucaklarına aldılar.
Çok Çok daha önemli bir konu.
Ben hiç bir kişinin bana inanmasını kabul etmeyen biriyim.
Bana değil kendinize inanacaksınız.
Çünkü ben hiç bir aileyi görmem, bilmem.
Ben sadece bilgileri veriyorum.
Bilgileri uygulamakla mükellef olan ailedir.
Eşler kendilerine inanmazlarsa ben bilgi vermem.
Bu şekilde şu ana kadar red ettiğim 100lerce bayan veya erke oldu.
Kadın ve erkek 2 si beraber hareket etmedikleri müddetçe ben bilgi vermem.
AVM konusunda ise aslında yukarıda verdiğim cevap geçerli.
Bir bayanın bebeğinin cinsiyetinin ve sağlık durumunun ne olacağını erkek belirler.
Erkekten gelen spermler milyonlarla ifade edilir.
Kadının yumurtası ise 1 tanedir. İstisnai olarak 2 adet olabilir. Çok çok istisnai olarak 3 olabilir. O kadar.
Asıl olan Her 10000 kadından 9998 unun her ay sadece tek bir adet yumurtasını döllenmek üzere olgunlaştırmasıdır.
Bebeğin cinsiyetini de , sağlığını da ilişkiye girilen zaman belirler.
Başka hiç bir şeyin hiç bir etkisi yoktur.
Bu yazdıklarımın doğru olduğunun ispatlanması ise en az 200 sene sürecek bir süredir.
SCS veya Yıldız Aile Planlaması programı aracılığı ile dünyaya gelen çocukların çocukları ancak bu bilgiyi ispatlayabilirler.
Çünkü doğan bebekleri yaşlandırıp ortaya çıkacak sorunları şu an hiç kimsenin bilme şansı yok.
Saygılarımla

çocuğun sağlığını ancak allah belirler.arkadaşlar 28 günde bir adet gören kadında başarılı olması yumurtlamanın ne zaman olacağı daha net olduğu için.tabi 30 günde ve daha fazla günde adet gören kadın ne zaman yumurtlayacağını bilemez mantık bu.

birincisi beslenme vs gerçekten cinsiyetle alakası yok.
ikincisi işte ne güzel 26 ya düşmüş....
28 den yukarı olursa erkek olabilir ama adam benim yöntemle olmaz diyor.
bizim kafa yormamız gereken soru şu: ovulasyon saatine nasıl yaklaşabiliriz?

çatlatma iğnesi yaptırıcak mısın? yaptırırsan işin kolay
ben yaptırmıycam
dr gerek yok dedi
yumurta takibi yapıcak
ilk kez yapıcağım için bilemiyorum
şu saatte çatlar diyebilio mu dr lar sence?
tahmn edebiliyolar mı?

Back
X