Süper Anneler - 2011

merhaba kk nın en güzel hanımlarııııı. :16:
bişey sorucaktım size.(amma çok soru soruyorum demi yaa:9:
özellikle hamişler sizde de vajinal kuruluk başladı mı? gün içinde normal seyrederken kociş bana yaklaştımı içime kaçıyo ıslaklık yaa:26:
sonrada kuru olduğu için tam gıcık bi durum oluyo hiç hoşlanmıyorum :25: mantar falan mı var dedim ama öyle süt kesiği gibi falan akıntı yok.yapışkan hafif beyaz açık sarı bi akıntı var.işin içinden çıkamadım. zaten dünde pembemsi bi akıntı geldi aklım çıktı çok şükür şimdi yok.
ne dersiniz bi fikriniz öneriniz var mı canlllaaaarrrııımmm.?

Kızlar benimde bi tane oğlum var 9 yaşında(Rabbim uzun ömür versin kuzucuğuma ve herkesin evlatlarına) bende sizler gibi olmayanı istiyorum:26: Allah nasip ederse inşallah bi tane kızım olsun istiyorum tabi en önce sağlıklı salih bir evlat olsun kız çocuk için tecrübeleri olan arkadaşlar bilgilerini benimle paylaşırlarsa sevinirim :16:

hosgeldin canim ben seni dun cagiracaktim ama mesajlarina baktimm hic oyle kiz istiyorum falan yazmayinca vazgectim yanlis anlar diye

neyse insallahh kizin olur
ikiz kizlarinin yerini dolduracak bir hayirli kizin olur

sormak istedigin ne varsa sorabilirsin kiz icin ozel takviyeler aliniyor vajinal duslar var diyet yapacaksin bak gelincik arkadasimiz yapti kizi yolda insallahh

hayırlı günler herkese inşallah...

kızlar geçmiş sayfalarda gülnevam bi ultrason resim koymuş yaaaa.
bebeğin cinsiyeti hakkında yorum yok muu??
benim bebişimde aynen öyle yatıyor ordaaa merak ettim.

ayy ben onu unuttum yaa hemen baklim ama o haftalarda deil cnm yaaa 8 9 haftalarda olacxakk resim

selam arkadaşlar napıyosunuz 2 3 gündür giremedim misafirim vardı...

orkidem bir ultrason resmi yüklesem 14 haftalık bebeğin hangi kesede olduğunu ve ne olduğunu tahmin edebilirmisin yani yorumlarmısın .. diğer arkadaslarım sizde yorumlarınızı paylaşırmısınız

bu resimlerin 1 i 12 haftalık diğeri 14 hafatalık
Eki Görüntüle 334773 Eki Görüntüle 334774

bilimsel bi veriye dayanarak demiyorummm kesinlikleee ama bence bebek kizz
kafa yapisindan tahmin ettimm erkeklerde kafa geriye dogruu alni dumduz oluyo

Canım kız bebek hep diyorum erkek bebeğe göre daha kolay
Ovulasyon gününden 5-4-3-2 gün öncelerini dene
sık ilişki , c.perhiz yok
stres yok :)))))))))) ve bolllllllllllllllllllll duaaaaaaaa

Kesinlikle denicem kızlarımı kaybettiğimden beri hep dua ediyorum zaten :( tavsiye için çok teşekkürler :16:

canım oğlun maşallah kocaman olmuşş arayı baya açmışsın hemen yap bence inş. sağlıklı hayırlı bı kızın olur ben hamıleyım büyük ihtimal kızım olacak inş:nazar: yumurtlamadan 3 gün evvelıne kadar sık ve yüzeysel ilişki olmalı kuru günlerınde olsun mümkünse
dıyet yaparmısın bılmıyorum ben yaptım asıdık ve tuzsuz beslen kalsıyum bol al.meryem suresını hiç ara vermeden 41 gün oku
vajınal duş yaptım ben yaparsan önerırım sirkelı suyla vede vucüdunu iyi tanı takıp et
rabbım gönlündekını versın inş.

evet canım oğluşum kocaman olduğu için bu acelem :) oğlumdan sonra 6 yıl düşünmedim sonra ikizlere hamile kaldım onları kaybedince ancak yeni bir bebek benim üzüntümü azaltacak onu farkettim 2 aydır çalışmalara başladık ama tavsiyelerinizi mutlaka değerlendircem tedbir bizden takdir Allahtan çok teşekkürler bilgilerini paylaştığın için :16:
hosgeldin canim ben seni dun cagiracaktim ama mesajlarina baktimm hic oyle kiz istiyorum falan yazmayinca vazgectim yanlis anlar diye

neyse insallahh kizin olur
ikiz kizlarinin yerini dolduracak bir hayirli kizin olur

sormak istedigin ne varsa sorabilirsin kiz icin ozel takviyeler aliniyor vajinal duslar var diyet yapacaksin bak gelincik arkadasimiz yapti kizi yolda insallahh
Olurmu öle şey niye yanlış anlayayım aksine memnun oldum mesajımı dikkate alıp mesaj yazdığın için güzel dileklerin için ayrıca teşekkür ederim :16: özelden bir kaç soru yazmak istiyorum sana müsait olduğunda cevap yazarsan sevinirim :)

özellikle hamişler sizde de vajinal kuruluk başladı mı? gün içinde normal seyrederken kociş bana yaklaştımı içime kaçıyo ıslaklık yaa:26:
sonrada kuru olduğu için tam gıcık bi durum oluyo hiç hoşlanmıyorum :25: mantar falan mı var dedim ama öyle süt kesiği gibi falan akıntı yok.yapışkan hafif beyaz açık sarı bi akıntı var.işin içinden çıkamadım. zaten dünde pembemsi bi akıntı geldi aklım çıktı çok şükür şimdi yok.

boool su ic canim kasintin varsa mantarin olabilir su icmende esine kolaylik saglar:9:
nefret ederim kur kuru iliskiden ben esimde cok kizar bana ama elinde olmuyor dimi
akintin normall ama hamileyken sivinin daha bol olmasi gerekk ilk aylarda gerci kimisinde kuruluk oluyormus endiselenme

ama bebege bisey olacak korkusu varsa iliski esnasinda kuruluk ondanda olabilir

Son düzenleme:

canım hamıleliğimden berı normal olan akıntım aksıne dahada arttı dra sordum normal dedi kuruluk hiç yok bende dr una sor derım

selam arkadaşlar napıyosunuz 2 3 gündür giremedim misafirim vardı...

orkidem bir ultrason resmi yüklesem 14 haftalık bebeğin hangi kesede olduğunu ve ne olduğunu tahmin edebilirmisin yani yorumlarmısın .. diğer arkadaslarım sizde yorumlarınızı paylaşırmısınız

bu resimlerin 1 i 12 haftalık diğeri 14 hafatalık
Eki Görüntüle 334773 Eki Görüntüle 334774
canım bu ultrason fotoları kimin....

Son düzenleme:
amanın onuda nerden gördün bacım...
valla doktor olacak kadınlarsınız haaaaa....
yan yatıyı cocuk kukusunu nirden gördün bacımm...

he kız doktor olcez az kaldı şeyden kalmış aklımda in gender da ultrason fotosunda eşittir işareti = kuku oluyormuş 1. resimde sanki bir = işareti var bunu yayınlayan arkadaşa sordum bunlar kimin diye kendinin mi acep....valla arkadaş yorum istemiş ben öyle gördüm işallah gönlündekidir...

Son düzenleme:
Back
X