Süper Anneler - 2011

he kız doktor olcez az kaldı şeyden kalmış aklımda in gender da ultrason fotosunda eşittir işareti = kuku oluyormuş 1. resimde sanki bir = işareti var bunu yayınlayan arkadaşa sordum bunlar kimin diye kendinin mi acep....valla arkadaş yorum istemiş ben öyle gördüm işallah gönlündekidir...

nasil nasillllll evet in genderde bende gordumdee ne isareti ne oluyomus nereye bakiyolarmis yaniiii

nasil nasillllll evet in genderde bende gordumdee ne isareti ne oluyomus nereye bakiyolarmis yaniiii
canım linki şimdi unuttum ama aynen şöle diyordu doktorlar ultrasonla cinsiyete bakarken bir kuku veya pipi aramazlar gölgelere bakarlar = işareti ki ecnebiler buna hamburger şeklide diyorlarmış (töbe töbe ) kız.....+ işareti veya kaplumbağa şekli erkek oluyormuş...Allahım tüm isteyenlere ver kaplumbağalılardan ve = işaretlilerden....:49::49::49::49:

canım linki şimdi unuttum ama aynen şöle diyordu doktorlar ultrasonla cinsiyete bakarken bir kuku veya pipi aramazlar gölgelere bakarlar = işareti ki ecnebiler buna hamburger şeklide diyorlarmış (töbe töbe ) kız.....+ işareti veya kaplumbağa şekli erkek oluyormuş...Allahım tüm isteyenlere ver kaplumbağalılardan ve = işaretlilerden....:49::49::49::49:

ingilizcen varmi iyimi ??

suzaaannn bakta moraller yerine gelsinnama bisey diycemm
surekli sways yaziyo her yerde bide bak bu kadinin yontemini tam olarak cozemedim ne yapmis TBM yaziyo o ne ki

Error

boool su ic canim kasintin varsa mantarin olabilir su icmende esine kolaylik saglar:9:
nefret ederim kur kuru iliskiden ben esimde cok kizar bana ama elinde olmuyor dimi
akintin normall ama hamileyken sivinin daha bol olmasi gerekk ilk aylarda gerci kimisinde kuruluk oluyormus endiselenme

ama bebege bisey olacak korkusu varsa iliski esnasinda kuruluk ondanda olabilir

evet canım eşimde araştırmış bebeğe karşı aşırı korumacılıktan da kaynaklanabiliomuş kuruluk. takıntılıyım galiba biraz. elimde değil ama düşünmemeye çalışsamda olmuyor.

gelinciğim benimde günüm geçmesine rağmen aşırı ıslaklık vardı birden boşalıyodu sanki taki hamile olduğumu öğrenene kadar... keşke devam etseydi ya... neyse bi dahakine rahat olmaya çalışayım. doktora ilk bu durumu söyleyecem zaten. eşim ayıptır söylemesi düşkündür biraz. adam kaç gündür yaklaşamıo:9:

herkese slm kizlarrr:21:orkiss nasilsin cnmmm:54:kizz okudumm ceviriylee kadin neler yapmisss nelerrr,bizlerde elimizden geleni yapiyozz bakalimmm:34:kiz bisey diyecem bu kadin galiba bi hafta once parmakla karbonatlida yapmiss sen yapicanmii,bide su surubu eklicektin yada hepsi ayni degilmiki acaba ne yapsamki,fitillide almadimmm neyapsamki ne diyosunn,,,:44:

canim surubu gelmeni bekledim koyacam birazdan

evett boyuna onlari okuyorumm daha bu kadin gibii birsuruuu ayy insann hvesleniyo yaaa guzel rabbimmm yardimcimiz olsun insallahh

karbonti bende dusunuyorum cnm ama akintiyla karisirmi ki sasirtici olurmu acaba ??

$1699479-2217-home.webp

surup bu eylulee

orkdm verdiğin linklere baktımda uçmuş bu bacılar ya bi tanesi spermler için dolap ayrıştırmak için yumurta çırpıcıdan santifirüj yapmış hele biri diyorki koptum okurken yumurta çırpıcı iyi fikir ben çamaşır makinesi tamburu düşünüyordum diyor napıla bu karılar evde.......

okkk sagol cnmya ama eczanedekiler bole degildi sanki,aynisinin baska cesidi olmuyo demii,,,bide karbonatt niye siviyla karissinki hangi siviylaa,ben yapimm diyomm ama nasil yapiliyorki anlatsan bi zahmett,bide su kadin rubitussinmi ne demis surup diye kullanmiss,vicksle aynimiki acaba:53:

sivi dedigi su kizz baska ne anladinki

daha oncede demistim amerikada robbitoussin icinde ki etken madde guafenesiumm bizde burada vicksi buldukk icindeki tek madde o
katkisizz sorsanki robitusin istiyomm o ne derler sana bilemezler

okkk sagol cnmya ama eczanedekiler bole degildi sanki,aynisinin baska cesidi olmuyo demii,,,bide karbonatt niye siviyla karissinki hangi siviylaa,ben yapimm diyomm ama nasil yapiliyorki anlatsan bi zahmett,bide su kadin rubitussinmi ne demis surup diye kullanmiss,vicksle aynimiki acaba:53:

bu ilaç ne işe yarıyor arkadaşlar.

bu ilaç ne işe yarıyormuş arkadaşlar

sivi dedigi su kizz baska ne anladinki

daha oncede demistim amerikada robbitoussin icinde ki etken madde guafenesiumm bizde burada vicksi buldukk icindeki tek madde o
katkisizz sorsanki robitusin istiyomm o ne derler sana bilemezler

evvvttt bilmezlerrrrr ama bizzz bilirizz:9::9::9:yaa ben eczanede neler neler istedimm bana bon bonnn bakiyolarrr,:53:

Back
X