Süper Anneler - 2011

kızlar bugün işyerime ağrılı bir kadın geldi,bebeğin cinsiyetini sordu,3.kızım olduğunu öğrenince klasik tesellilerden sonra sana yöntem öğreteyim kesin olur dedi.bende düşünmüyorum dedim.acaba neymiş diye de merak ettim.5 kızı oplana 6.da erkeği buldurdum,bende 6 kız kardeşim,7.miz erkek,anneme bu yöntemi söylemişler dedi.adetin hemen peşine biterbitmez pazartesi,çrşmba ve cuma günleri yap taki 15.güne kadar dedi.15.günden sonra eşin korunsun.önce eşin boşalsın,sonra sen.o zaman kesin olur dedi.çok emin konuştu.hatta bu yöntemi bilmiyor olmamı ayrı,bilmeyip uygulamamamı ayrı şaşkınlıkla karşıladılar.birde rabbibablim minessalihin diyeceksin her zaman içinden dedi.hamile kalınca da yusuf suresi okunacakmış.doğruluk payı nedir acaba ki.

kızlar boşuna merak etmişsiniz beni size söylemiştim kızdır bu diye .eşim ısrarla sordu kesinmi diye oda evet cinsiyeti degişmemiş kız dedi .öyle işte :ssz: bebegin saglık durumu iyi .annem çokk üzüldü vede eşim benden yana sıkıntı yok kızlar.

kimse yazmıyor yaa.. kızlarr neden yazmıyorsunuz.. herkes face den mı yazışıyor :44:

baby nın muayenesi mi vardı bugun.. haydi bakalım inşalllahh gelirde yazar..
hava cok kötü kızlar basık guneşsızz nefes alınmıyor sanki...

sen ne yaptın denız bugun gıdecekmıydın sende doktora.cınsıyet ıcın.

kızlar bugün işyerime ağrılı bir kadın geldi,bebeğin cinsiyetini sordu,3.kızım olduğunu öğrenince klasik tesellilerden sonra sana yöntem öğreteyim kesin olur dedi.bende düşünmüyorum dedim.acaba neymiş diye de merak ettim.5 kızı oplana 6.da erkeği buldurdum,bende 6 kız kardeşim,7.miz erkek,anneme bu yöntemi söylemişler dedi.adetin hemen peşine biterbitmez pazartesi,çrşmba ve cuma günleri yap taki 15.güne kadar dedi.15.günden sonra eşin korunsun.önce eşin boşalsın,sonra sen.o zaman kesin olur dedi.çok emin konuştu.hatta bu yöntemi bilmiyor olmamı ayrı,bilmeyip uygulamamamı ayrı şaşkınlıkla karşıladılar.birde rabbibablim minessalihin diyeceksin her zaman içinden dedi.hamile kalınca da yusuf suresi okunacakmış.doğruluk payı nedir acaba ki.

maralcım yaaa...
ah ahh her kafadan bir ses çıkıyor..
canım bnm oğlum ısrarla soyluyorum ki adetin bittiği gun ki ilişlimde oldu...
5 gun surmuştu adetim 6. gun olduydu ilişki.. hatta minik kahverengi akıntım bile gelmişti o gun hani biterken oyle olur ya..
ben bunu cok soyledım ama herkes ovulasyon gününe daha cok ınanıyor..
tabıkı once Rabbım bılır o layık ne görürse o oluyor..
ama ovulasyon gününde hamıle kalıp kızı olna cok kişi var ve ben bunları görünce
aa hakketten adet bıtımı daha mantıklı dıye düşünmeden edemiyorum doğrusu..
şahsen bende oyle oldu.. tabı bılınclı degıldı.. ilk çocuktu ve ztn eşim korunuyordu..
canım4. yu duşunuyorsan sana tavsiyem budur. Rabbiminde izniyle inşallah canım...

inşallah hersey cok güzel olur senın ıcın... bende ınan sabahlara kadar uyumuyorum kız sevdam yüzünden..
çokk günah valla sureklı acep erkek mı Allahım ne olur kız olsun tabı sağlıklı olsun vs.. vs.. dua edıyorummmm
ve cok utanıyorum..
bursada bunu paylasabılecegım kımsemde yok.. kımse benı anlamıyor..:(
Rabbım bılıyor günlümden gecenı dıyorum ya en buyuk hayalım..
ne dıyeyım başkaa .. bende yakında ogrenıcem cınsıyetını.. paylasıcam sızlerle
bakalım neler paylaşacağız daha..
Allahım tum evlatlara sağlık uzun omur versin..

Son düzenleme:
kızlar boşuna merak etmişsiniz beni size söylemiştim kızdır bu diye .eşim ısrarla sordu kesinmi diye oda evet cinsiyeti degişmemiş kız dedi .öyle işte :ssz: bebegin saglık durumu iyi .annem çokk üzüldü vede eşim benden yana sıkıntı yok kızlar.

canım prensesine Rabbim uzun omur versin..

sen ne yaptın denız bugun gıdecekmıydın sende doktora.cınsıyet ıcın.

cnm dorticim ben dun capraz komşum hemde arkadaşım var onun dr undan randevu aldımm.. daha doğrusu arkadaşım aldı..
cunku bnm dr um ınanılmaz yoğunmuş tatıle çıkıyormuş ve tum randevularını bu haftaya sıkıştırmış :37:
bugun gıdıp testlerımıde o hastanede yaptırıcm..
ne olur dua edın bana..........
cok rüya goruyorum kabus goruyorum...
afedesınız rüyamda erkek cinsel organı goruyorum.. off offf:43:

kızlar boşuna merak etmişsiniz beni size söylemiştim kızdır bu diye .eşim ısrarla sordu kesinmi diye oda evet cinsiyeti degişmemiş kız dedi .öyle işte :ssz: bebegin saglık durumu iyi .annem çokk üzüldü vede eşim benden yana sıkıntı yok kızlar.[/QUOTE

canım sağlıkla kucağına al güzel kızını...

cnm dorticim ben dun capraz komşum hemde arkadaşım var onun dr undan randevu aldımm.. daha doğrusu arkadaşım aldı..
cunku bnm dr um ınanılmaz yoğunmuş tatıle çıkıyormuş ve tum randevularını bu haftaya sıkıştırmış :37:

deniz canım güzel haberlerini bekliyorum inş duymak istediğini duyup gelirsin

canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin prensesini,sen devletemi gidiodun kontrole?

insallah hayirli haberlerle donersin cnm.

süper anneler biz geldik...

dr dan memnun kaldım ilgilendi baya ssagolsun...
bebeğim hesaba gore 11+4 usg ye gore12+1 cıktı
herseyı hamdolsun ki iyi..
kan verdım teslerım yapılıyor suan..
dr kıza benzetti ama kesin olarak 2 hafta sonra dediiii...

yınede ben cok rahatladım Rabbime sonsuz şükürler olsunnnnn

ayy canım içinin rahatlamasına sevindim kızdır o merak etme yoksa şimdiye kadar belli olurdu erkek olsaydı
:)

kızlar boşuna merak etmişsiniz beni size söylemiştim kızdır bu diye .eşim ısrarla sordu kesinmi diye oda evet cinsiyeti degişmemiş kız dedi .öyle işte :ssz: bebegin saglık durumu iyi .annem çokk üzüldü vede eşim benden yana sıkıntı yok kızlar.[/QUOT

RABBİM sağlıkla dünyaya gelmesini hayırlı evlat ve kul olmasını nasib etsin cnm üzülme benim 4 kızım var hiç üzülmüyorum bende isterdin farklı cinsiyette çocuğum olsun ama RABBİM bana bunu uygun görmüş...bize şükür etmek düşer...

walla maralcım..bu işin günü saati yok gibi düşünüyorum artık..bu teze göre benim oğlum olması gerekirdi...çünkü adetimin 15. günü ilşki olmuştu,tam da pazartesi günüydü...bazıları yumurtlama gününde oğlum oldu diyor,bazıları adet bitiminde diyor..demek ki böyle bişe yok...nasipte ne varsa o oluyor:31::31:
Allah hayırlı etsin kızını..neyse ki netleşti artık...belirsizlik daha kötü çünkü...

:nazar::nazar:ne güzel gönlündeki olur inş...

karasevda nerelrdesin???hoşgeldin..herkes gitti,bi ben kaldım buralarda..verfasızlar sizi:27::27:

walla maralcım..bu işin günü saati yok gibi düşünüyorum artık..bu teze göre benim oğlum olması gerekirdi...çünkü adetimin 15. günü ilşki olmuştu,tam da pazartesi günüydü...bazıları yumurtlama gününde oğlum oldu diyor,bazıları adet bitiminde diyor..demek ki böyle bişe yok...nasipte ne varsa o oluyor:31::31:

Allah hayırlı etsin kızını..neyse ki netleşti artık...belirsizlik daha kötü çünkü...

:nazar::nazar:ne güzel gönlündeki olur inş...

karasevda nerelrdesin???hoşgeldin..herkes gitti,bi ben kaldım buralarda..verfasızlar sizi:27::27:

bilgecim hoşbuldum cnm , malum bebeğim var 6 ayı bitecek bu hafta büyüklerde var pek fırsat bulamıyorum işten güçten bacım birde faceye takılıyoruz kızlarla beraber sende gel özledik seni cnm benim

oh çok şükür isteğine kavuştun denizcim senin yazdıklarını okudum prensesin olmasını çok istiyordun RABBİM gönlüne göre vermiş hayırlı uğurlu bir evlat olur inşaallah...

Back
X