- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #46.221
Off ya yarın deneyecektik bebek için kısmet işte yarın belki yukselir
cnm sende silik çizgi de mı yok suan da. akıntı vs bısı yokmu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Off ya yarın deneyecektik bebek için kısmet işte yarın belki yukselir
Bnde adete 4 gun kala bhcg yaptirdim dayanamayip 2,67 cikti.. henuz erkendi ama ne bileym sonradan yükselir mi ki :)
Kızlar değerim tamamen düştü. Dr bir iki güne kadar adet olursun kesede düşer dedi. Nasip değilmiş herşeyin hayırlısı olsun. Bu ay dinlen şubatta gel dedi
eylülcüm,ateş topiğindekilere hiç dikkat ettin mi? gün aşırı deneyenlerin hep oğlu oluyo,bi tek yeliz var tek ilişki deneyen çatlamadan sonra ve onun kız...çok dikkatimi çekti :26:
cnm sende silik çizgi de mı yok suan da. akıntı vs bısı yokmu
canım,hayırlısı olsun,sen zaten tevekkül içindesin,başka ne denir ki...
şimdi en sıkıcı kısmı beklemek....inşallah sorunsuz biter...
zaten değerin saçma bi günde saçma bi şekilde yükselmişti...şimdi bu kimyasal gebelik oluyo di mi
Kız apranaxx Dr bir bidahakine ilaçla yapalım demişti hem ikiz istiyorsun diye. Bende kararsız kaldım genelde öyle olanların kızımı oldu çok yum olunca. Siz daha çok kişiyi takip ettinizya ondan soruyorum
Kızlar değerim tamamen düştü. Dr bir iki güne kadar adet olursun kesede düşer dedi. Nasip değilmiş herşeyin hayırlısı olsun. Bu ay dinlen şubatta gel dedi
cnm bu ay bende aynısı oldum kupkuruyum düşündükçe gecıkıyomu aceba...moralim çok bozuldu şu an neden bilmiyorum aslında bir oğlum olsun çok istiyorum planlamıştım yumurtlama günüme kadar ama bir belirti yok yani test negatif çıktı ya geçti yumurtlama günüm yada bir kaç gün daha var
Hüzün çiçeği sağol canım benim. Bende şubatta deneyecem erkek istiyorsan sende bence adetten hemen sonra yapma yumurta takibi yap
Hüzün çiçeği sağol canım benim. Bende şubatta deneyecem erkek istiyorsan sende bence adetten hemen sonra yapma yumurta takibi yap
haklısın adet bittikten sonra hamile kalanlar kız diyor benimde şubata kalıyor galiba birde hepimiz oğlan doğuruyormuşuz ne güzel olur ovulasyon testi kullanacağım bir dahaki aya kahve duş cinsel perhiz vs..