Süper Anneler - 2011

bide ben geçen ay çakşır yedim adetin ilk gününde başladım...aktardan çakşır kökünün tozunu aldım,kestane balına karıştırıp her sabah 1 çay kaşığı yedim...yumurtlama günü inanılmaz şiddetli sancım oldu ama ben salak testlere güvendim silik diye ağrının çatlama ağrısı olduğuna inanmadım...perşembe öğle başladı ağrı 12 gibi...komple karında kasıklarda bacağa kadar inen...15 dk şiddetli oldu sonra 4-5 saat hafif hafif devam etti....benim tek denem cuma sabah 11 de oldu ve tabi yumoşu kaçırdık...
bence bu çakşır klomen etkisi yaptı bende...şimdi aynı sancıyı bekliyorum bakalım o zaman daha net belli olacak herşey...bu ayda olmazsa önümüzdeki ay yine çakşır kullanıcam...

Ovu.testi yaptım pozitif çıktıktan sonra şu değerli sıvı gelmedi hiç anlamadım yaaa hep krem gibi neden acaba onu araştırıyordum bende

hayırlı olsun denemen...o deerli sıvı bende de çok olmuyo ama son ay şunu keşfettim,yum günü biraz derindn alıcaksın o sıvıyı,mümkünse eski model tuvalette...ben böyle daha kolay yakaladım o akıntıyı...yoksa benimde öyle bol bol çamaşırıma gelen bişey yok...bide bol yeşilçay içmenin faydası çok oluyo

hayırlı olsun denemen...o deerli sıvı bende de çok olmuyo ama son ay şunu keşfettim,yum günü biraz derindn alıcaksın o sıvıyı,mümkünse eski model tuvalette...ben böyle daha kolay yakaladım o akıntıyı...yoksa benimde öyle bol bol çamaşırıma gelen bişey yok...bide bol yeşilçay içmenin faydası çok oluyo

geçmiş olsun apranax bende 2 ay önce incir çok yedim o ay aydından gelmişti giddip gelip inciri yedim ay o ay yumurtlama günü bir sancı dayanılacak gibi degildi ertesi günde geçti bitkisel şeylerinde faydası var bence

bende seni özledimmmmm :16:
klomeni dr bana 3-4 ay olmayınca teklif etti,önce eşimden sperm testi istedi,zar zor yalvararak yaptırdım :9: değerler yerlerdeydi...ürolog klomen ve proxeed verdi,biz bi de keçiboynuzu kürü ve çakşır kullandık...burda okudum ki klomen erkeklerde sayıyı önce düşürüyormuş,hemen kestik klomeni....eczaneye sordum reçete şart değilmiş...zaten 5-6 tl bişeydi....dolayısıyla bir kutu klomen vardı elimde...bi daha dra gitmedim ben...hem sıkıldım hem yoruldum hem de maddi olarak çok açıldık,geçmişi okuduysan çok aksilikler yaşadım,her ay 200 300 tl para boşa gitti...
şimdi demekki dedim bu kadın klomeni bana uygun gördü,o zaman içebilirim :27: zaten kullanım süresi sabit 5 gün...ama kimsi adetin 3.günü kimiside 5. günü başlamış...onuda şöyle düşündüm benim reglim 2-3 gün sürüyo son aylarda,5.gün benim için geç olur diye düşündüm ve 3. gün başladım,en küçük dozla başlamak gerkiyo diye sadece 1 tane içtim sabahları,aynı saatte içmeye özen gösterdim...dr a gitmek konusunda şurda sıkıntı var,kaç yumoşum var bilmiyorum,ve kiste dönüşür mü.. kiste dönüşünce regl gecikiyormuş ve sancı oluyormuş,ona da dr ların yapacağğı şey doğum kontrol hapı vermek ve 1 ay beklemek...bi de çatlatma iğnesi yok tabi,bunun içinde havuç suyu içicem,çatlamaya yardımcı olsun...zaten çat sorunum yok çok şükür...eğer kist olursa da soğan suyu içmeyi düşünüyorum ama bakalım zaman ne göstericek...klomenle ikiz olma kız olma riski var tabi ama bunada kısmet olarak bakıyorum,klomen olsa olsa vesile olur bunlara...sonunda ne olacağı varsa o olur zaten...kiminin 5-6 yumurtası olmu dr çat iğnesi vermemiş hepsi döllenir diye ama hiç biri döllenmemiş...kızın birinin tek yumu olmuş burda demişler mümkün değil tutmaz,kız çok züzlmüş milletin 5-6 tutmuyo benimki hiç tutmaz diye tutmuş oğlu olmuş hemde hergün ilişkiyle :31: yani bunlar hep vesile canım Allah kalbimizi biliyo sonumuzu hayır etsin

bide ben geçen ay çakşır yedim adetin ilk gününde başladım...aktardan çakşır kökünün tozunu aldım,kestane balına karıştırıp her sabah 1 çay kaşığı yedim...yumurtlama günü inanılmaz şiddetli sancım oldu ama ben salak testlere güvendim silik diye ağrının çatlama ağrısı olduğuna inanmadım...perşembe öğle başladı ağrı 12 gibi...komple karında kasıklarda bacağa kadar inen...15 dk şiddetli oldu sonra 4-5 saat hafif hafif devam etti....benim tek denem cuma sabah 11 de oldu ve tabi yumoşu kaçırdık...
bence bu çakşır klomen etkisi yaptı bende...şimdi aynı sancıyı bekliyorum bakalım o zaman daha net belli olacak herşey...bu ayda olmazsa önümüzdeki ay yine çakşır kullanıcam...

valla apranax, benim sinirlerim bozulmaya başladı arkadaşım.
7. deneme ayımızdayız, bugün 9. günüm.
pazartesi günü, 12. günüm olacak nasipse. Gidicem doktora, yumyuma bakıcam. Muhtemelen yine sorun yok, yumurta güzel ve çatlayacaktır kendi kendine. Rahim filmi çektirdim bu ay, 6. günümde çektirdim. Bi sıkıntı yoktu.
Eşimde de bi sıkıntı yokmuş. Ama bu ay tutturamazsak, 8. ayımızda (regl olur olmaz hemen) yeniden yaptırıcam sperm testi. Aklımda kalmasın istiyorum.
Her şey yolundaysa, ikimizde de bi sıkıntı yoksa yani, önümüzdeki ay klomen kullanmak istiyorum. Ne diyorsun? İyi fikir mi? Yoksa zararı olur mu?

Çakşır da olabilir, doğallları da denemek lazım. Onu da kullanıcam muhakkak.
Ama klomene taktım kafayı ben...
Bi fikir versene arkadaşım?

Kızlar Dr geldim kese mese herşey düşmüş hiçbirşey kalmamış. Dr dış gebelikten korkmuştum ama şükür değilmiş dedi. Bir dahaki aya adetin 3. Günü gel ne yapacağımıza karar veririz dedi. Şu klomen ile ilgili sordum hani bir yumurta önce bir yumurta sonra gelişirse arkadan gelen kız onu döller diye. Oda öyle birşey olmaz dedi zaten diyelim iki yumurta oluştu biri 19 biri 18. Şu 19 olan çatladı döllendi diğer 18 orada artık yok olur asla döllenmez vücudunyapısı böyle. Birde aaklıma şu geldi. Tüp bebek yaptığımız zaman 15 tane yumurta oluşuyordu Dr çat iğnesinden 36 saat sonra topluyordu yumları o 15 taneden sadece 4 tane alınıyordu çünkü diğerleri küçük olduğu için henüz çatlamamış oluyordu eğerki onlarında çatlama ihtimali olsaydı dr sonraki gün yada iki gün sonra o sonradan gelen yumurtalarıda toplardı. Demekki sonradan gelen yumurta'nın çatlama ve döllenme ihtimali yokmuş. İnşallah anlatabilmişimdir. Bakalım bir dahaki aya kadar ne karar vericem. Ben sadece ikiz istediğim için ilacı istiyorum yoksa doğal yoldan sadece bir defa denedik tuttu ama tamamına varmadı. Bir dahaki ay gidince yine tekrar konuşucaz. Birde dr diet falan hep bahane yılların tecrübesi ile konuşuyorum dedi. Tek inandığım ve takip ettiğim yumurta tam çatladığı an yapılınca zaten vajen her türlü erkek spermin geçmesine hazır hale geliyor ve kadının orgazm olması başka diğer şeyler bana mantıklı gelmiyor dedi. Ne bilim ya artık fazla düşünmekte istemiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar Dr geldim kese mese herşey düşmüş hiçbirşey kalmamış. Dr dış gebelikten korkmuştum ama şükür değilmiş dedi. Bir dahaki aya adetin 3. Günü gel ne yapacağımıza karar veririz dedi. Şu klomen ile ilgili sordum hani bir yumurta önce bir yumurta sonra gelişirse arkadan gelen kız onu döller diye. Oda öyle birşey olmaz dedi zaten diyelim iki yumurta oluştu biri 19 biri 18. Şu 19 olan çatladı döllendi diğer 18 orada artık yok olur asla döllenmez vücudunyapısı böyle. Birde aaklıma şu geldi. Tüp bebek yaptığımız zaman 15 tane yumurta oluşuyordu Dr çat iğnesinden 36 saat sonra topluyordu yumları o 15 taneden sadece 4 tane alınıyordu çünkü diğerleri küçük olduğu için henüz çatlamamış oluyordu eğerki onlarında çatlama ihtimali olsaydı dr sonraki gün yada iki gün sonra o sonradan gelen yumurtalarıda toplardı. Demekki sonradan gelen yumurta'nın çatlama ve döllenme ihtimali yokmuş. İnşallah anlatabilmişimdir. Bakalım bir dahaki aya kadar ne karar vericem. Ben sadece ikiz istediğim için ilacı istiyorum yoksa doğal yoldan sadece bir defa denedik tuttu ama tamamına varmadı. Bir dahaki ay gidince yine tekrar konuşucaz. Birde dr diet falan hep bahane yılların tecrübesi ile konuşuyorum dedi. Tek inandığım ve takip ettiğim yumurta tam çatladığı an yapılınca zaten vajen her türlü erkek spermin geçmesine hazır hale geliyor ve kadının orgazm olması başka diğer şeyler bana mantıklı gelmiyor dedi. Ne bilim ya artık fazla düşünmekte istemiyorum

artık, 7 aydır yaptığım araştırmalar ve edindiğim tecrübelere göre, ben de o doktora katılıyorum gijnij.
her şey bahane... olacak olana bahane.
işte o yumyumun tam çatladığı anda meydana gelen ilişki meselesine inandım ben de. yumurta da y sperm çekme kabiliyetinde oluyor ilk anda. 1-2 saat sonra o kabiliyeti kaybediyor bildiğim kadarıyla. vajen de y'leri daha sağlıklı iletme yapısında oluyor.
bunlara katılıyorum.
ama gerisinin teferruat olduğuna ve sadece bahaneler olduğuna artık hakkatten inandım.
diyetler, ilişki pozisyonları, radyasyon yayan aletleri kullanmak, falan filanlar, vaj. duşlar.... hepsi teferruat sadece ve sadece oyalanma bahanesi.
oyalanıyoruz, konuyu düşünmekten, bunları düşünmeye sevkediyoruz kafalarımızı.
ben böyle düşünüyorum artık.

kızlar, okuyorum okuyorum kafayı yicem :)
nerdesiniz?

ben kaçtım.. kimse yok, kendi kendimi yiyorum oturduğum yerde...

Canım hayırlısı buymuş demekki sıkma canını belki bir dahaki aya ikiz oğluş gelir :) Canım senin doktorunda mı orgazm olayına inanmıyor ben anlayamadımda?

Hayır defnem orgazm mutlaka olmalısın dedi. Hatta okadar üstüne düştüki nasıl olacağını bile açık açık anlattı :(

gijnij çok geçmiş olsun herşeyın gitmiş olması çok güzel kürtaja fılan gerek kalmamış bak çok şanslısın bu acıdan....gelecek ay hersey istediğin gibi olsun canım
tamda benim hesabımla uyumlu ...teşekkürler tatlım...
rica ederim..

kızlar bu arada gün aşırı ilişkiye devam biz :17:
klomenle erkek olanlarda bişey keşfettim,dr diyomuşki,klomen kullanımı bittikten sonra 4 gün perhiz yapın ki yumurtalıklar dinlensin,ee bu da bizim yönteme uyuyor,belki bu şekilde erkek çoğunlukta olabilir...
kızlar yazmıyorum diye kızmayın bana valla anlatsam hayatım roman :37:
babam hastanede 10 gündür,iltihabik bi durumu var ateşi yükseliyo,sedim değeri yüksekmiş ve nedenini bulamıyolar,küçük kızım okulda ip atlarken ayağını burkmuş alçıya aldılar bileği çatlamış.....eşimin durumu malum,artık arayanlar direk beni soruyo napıyosun nasıl dayanıyosun diye,ne diyeyim Allah beterinden korusun...şimdilik benden haberler bunlar kızlar :31:

apranaxım cok geçmiş olsun canım kızına babana .... allh yardımcın olsun canım benim....

artık, 7 aydır yaptığım araştırmalar ve edindiğim tecrübelere göre, ben de o doktora katılıyorum gijnij.
her şey bahane... olacak olana bahane.
işte o yumyumun tam çatladığı anda meydana gelen ilişki meselesine inandım ben de. yumurta da y sperm çekme kabiliyetinde oluyor ilk anda. 1-2 saat sonra o kabiliyeti kaybediyor bildiğim kadarıyla. vajen de y'leri daha sağlıklı iletme yapısında oluyor.
bunlara katılıyorum.
ama gerisinin teferruat olduğuna ve sadece bahaneler olduğuna artık hakkatten inandım.
diyetler, ilişki pozisyonları, radyasyon yayan aletleri kullanmak, falan filanlar, vaj. duşlar.... hepsi teferruat sadece ve sadece oyalanma bahanesi.
oyalanıyoruz, konuyu düşünmekten, bunları düşünmeye sevkediyoruz kafalarımızı.
ben böyle düşünüyorum artık.

Evet yalel benimde aklıma yattı gerçekten. Birde dr yaşı baya büyük tecrübeli. Mesela dedimki benim 3 Kızım var ve bundan yola çıkarsak ozaman benim eşim kkoza yatkın diyebilirmiyim. Hayır dedi hiç alakası yok. Her nekadar cinsiyeti erkek belirlese bile aslında vajenin durumuna göre yumurta hangisini istiyorsa onu çekiyor. Ama burda kadının rolü yok kadında bilemezki yumurtası neyi çekecek. O yüzden vajeni ve doğru zamanlamaya göre yumurta'nın çekeceği yum seçmesine yardımcı oluyoruz dedi. Bizim bir Dayı var ilk karısından 5 kızı var hiç oğlu yok. İkinci karısından ise 7 erkek var hiç kız yok. Üçüncü karısındada iki kız iki erkek var. Şimdi biz bu erkeğe daha ilk karısında kıza yatkın diyebilirmiyiz? Öyle olsaydı ikinci kadından 7 erkek olmazdı. Hatta benim kendi öz amcam ilk karısının 3 Kızı var ikinci karısıda 2 oğlu oldu hatta istemedi yapmak isteseydi belki yine olurdu. Yine bizim gelinin annesi 6 kız doğurmuş sonra 4 erkekte üst üste doğurdu. O yüzden bu kıza yatkın erkeğe yatkın bence bahane. Rabbim dilediğine dilediğini veriyor. O yüzden diyorum çok sebeplere takılmayın. Sadece doğru zamanı bulmak en önemlisi

Bu arada Orkideme sordum gülen yüzü gördükten 36 saat sonra yapmış. Ve hiç bu yöntemlere inancım kalmadı bu sefer hiçbirşey yapmıycam dedi. Rabbim bizede onada nasip etsin inşallah

valla apranax, benim sinirlerim bozulmaya başladı arkadaşım.
7. deneme ayımızdayız, bugün 9. günüm.
pazartesi günü, 12. günüm olacak nasipse. Gidicem doktora, yumyuma bakıcam. Muhtemelen yine sorun yok, yumurta güzel ve çatlayacaktır kendi kendine. Rahim filmi çektirdim bu ay, 6. günümde çektirdim. Bi sıkıntı yoktu.
Eşimde de bi sıkıntı yokmuş. Ama bu ay tutturamazsak, 8. ayımızda (regl olur olmaz hemen) yeniden yaptırıcam sperm testi. Aklımda kalmasın istiyorum.
Her şey yolundaysa, ikimizde de bi sıkıntı yoksa yani, önümüzdeki ay klomen kullanmak istiyorum. Ne diyorsun? İyi fikir mi? Yoksa zararı olur mu?

Çakşır da olabilir, doğallları da denemek lazım. Onu da kullanıcam muhakkak.
Ama klomene taktım kafayı ben...
Bi fikir versene arkadaşım?
kız Allah iyiliğini versin,bi de oğluş versin sana emi. kelin ialcı olsa kendine sürer ayol...ilk klomen deneyimim bu ve daha ne halt edeceğimi ben bile bilmiyorum :9: şöyle kalsam ve oğlum olsa çarşaf çarşaf yazıcam ama nerdeeeee,bu topikte örnek alacağın son kişi ben olmalıyım daha tık yok 9. deneme bu :31: dr a gideceksin madem mutlaka sor klomeni

gijnij kürtajsız atlatmana çok sevindim...inşallah en kısa zamanda gelir oğlun...
ama yumurta olayına kesinlikle katılmıyorum,nasıl arkadan gelen kesinlikle döllenemez....çift yumurta ikizleri nasıl oluyo o zaman...iki yumurtası ayrı döllenenlerin yumoş büyüklükleri aynı olmaz ki,biri 18 mm de çatlar diğeri atıyorum 1 gün donra 22 mmde çatlar...bence kesinlikle yanlış bilgi dr.un verdiği...
gijnij çok geçmiş olsun herşeyın gitmiş olması çok güzel kürtaja fılan gerek kalmamış bak çok şanslısın bu acıdan....gelecek ay hersey istediğin gibi olsun canım

rica ederim..

apranaxım cok geçmiş olsun canım kızına babana .... allh yardımcın olsun canım benim....

eylülüm Allah razı olsun canım,herşey üstüme üstüme geliyo artık yaaaaa ..
sende varmı yumurtlama belirtisi falan,düzenin bozulmaz inş canım

Eylülüm çok sağol canım. Birde eylül şu facede nuba bakıyormusun kız şu melike diye biri var yaptığı tahminler hep doğru çıkıyor. Sultan ile gülizarında gösterdim ona ikisinede erkek dedi :)

benim yaptığım ovu. testte salı günü yoğun t çıktı 24 saat sonra yumurtlama 22 ocak oluyor benim hesabıma göre evet tuttu hemide erkek gösteriyor ama ben 28 günü işaretledim.onu tam bilmiorum canım yaa

canım ben 25 i işaretlemişdim çünkü ben 25 günde bir adet oluyorum ,sen canım 28 günde 1 mi oluyorsun adet ...o onun hesabı....

bu arada kızlar klomen detayı vermeye devam edeyim size :32:
bugün 10. günüm ve birkaç saattir göbekte sancım var çok değil ama hissedlir,oturup kalkarken özellikle sandalyeye batma var...ama daha şiddetli bi ağrı bekliyorum çatlama anında,bunu olgunlaşma olarak kabul ediyorum siz ne dersiniz ?bu kadar erken ççatlamaz dimi?
hep 14-15. günleri buldu son aylarda,bugün baktım sancı var yumoşuma yardım edeyim dedim havuç suyu içtim 1 bardak...şimdilik böyle bakalım dünde halvet olmadı zaten bugün yapsam mı bilemedim

kız Allah iyiliğini versin,bi de oğluş versin sana emi. kelin ialcı olsa kendine sürer ayol...ilk klomen deneyimim bu ve daha ne halt edeceğimi ben bile bilmiyorum :9: şöyle kalsam ve oğlum olsa çarşaf çarşaf yazıcam ama nerdeeeee,bu topikte örnek alacağın son kişi ben olmalıyım daha tık yok 9. deneme bu :31: dr a gideceksin madem mutlaka sor klomeni

gijnij kürtajsız atlatmana çok sevindim...inşallah en kısa zamanda gelir oğlun...
ama yumurta olayına kesinlikle katılmıyorum,nasıl arkadan gelen kesinlikle döllenemez....çift yumurta ikizleri nasıl oluyo o zaman...iki yumurtası ayrı döllenenlerin yumoş büyüklükleri aynı olmaz ki,biri 18 mm de çatlar diğeri atıyorum 1 gün donra 22 mmde çatlar...bence kesinlikle yanlış bilgi dr.un verdiği...

Hayır apranaxx. Bak benim tüp bebekte 22 ml olan yumurtalar çatladı ve sadece onlar toplandı diğerleri çat iğnesinden sonra artık çatlamaz çift yumurta ikizi olanlarda aynı anda olup çatlıyor kimisi kız kimisi erkek kimisinde biri kız biri erkek dölleniyor. Eğer senin dediğin gibi olmuş olsaydı tüp bebekte yumurta'nın çok olması okadar önemliki ozaman iki üç gün üst üste yumurta toplarlar. Birde dr bir hastası var bu yöntemle 3 hamile üçüde erkek. Gonal kullanmış ona klomen vermemiş. Ve çat iğnesi eğer aynı anda çatlamamış olaydı üçününde erkek olma ihtimali varmıydı acaba?

Back
X