Süper Anneler - 2011

Ben sizden yardım bekledım benı yargılayın demedım çok ayıp yaptıgınız yargılamak ıstemıorm dıyosunuz bı yandan da yargılıyosunuz

Canım benim biz sana söyleyeceğimizi söyledik. Benim şahsen söyleyebileceğim başka birşey yok. Arkadaşında dediği gibi burası hamile kalmak isteyenlerin yeri. Sen başka yerlere sor belki yardımcı olurlar. Ama ben şuan yorum yapamıyorum olabilirsinde olmayabilirsinde çünkü durumun çok karışıkAllah yyardımcın olsun

Ben sizden yardım bekledım benı yargılayın demedım çok ayıp yaptıgınız yargılamak ıstemıorm dıyosunuz bı yandan da yargılıyosunuz

Ha bu arada son olarak gerçekten niyetim yargılamak değil sadece şunu söylemek istiyorum bir müslüman olarak yaptığın çok günah. Eğer söylemeseydim öbür dünyada hesabı banada sorulacaktır. Ben sana söyledim gerisi sana kalmış.

:2: kızlar aldığım ovulasyon tesleri bozuk çıktı. Ph kağıtlarımda geldi vajina 5, orgazm sıvısı 6 yani vücudum hiç alkali değil ben nasıl alkali yapabilirim. Bu arada bugun medipol hastanesine gittim oradaki doktor içimi rahatlattı kistin fındıktan daha küçük olduğunu hamile kalmama engel olmadığını rahimim temiz olduğunu söyledi. Bir an önce korunmayı bırak hamile kalamazsan o zaman tedaviye başlarız dedi. Ben nisan ayında çalışma yapmak istiyordum doktorda hemen korunmayı bırak dedi şimdi ben napacağım? hızlı bir şekilde nasıl alkali olabilirim??

ph sabah öğlen 2 de 7 şimdi 6 ovu.testini yarım saat sonra yapacağım saat 12 de t çok belirgindi pik yapmış akıntım sabah daha fazlaydı ama geceki şeylermi çıktı bilemem ama seffaftı

12 yazmışım testim öglen 2 de pik yaptı.. ph şuan 6...

kız sen hangi marka ov testi kullanıyorsun böyle çatır çatır sonuç veriyor maş.. benimkiler hep bozuk :43:

canım aksilik yaşamışsın...işte beni en sonunda delirten bu testlerin zırt pırt açılıp koyulaşması oldu...kendini sıkıp yum bekliyosun,adamla kavga edip perhizi bekletiyorsun,tam çatladı oh deyip deneme yapıyorsun hoopp ertesi gün pik çıkıyo :47:
şimdi dün için olan olmuş yapıcak bişey yok...ama kızlar çat anını sadece teste bırakmayın,ağrı sancı ve akıntıyı da takip edin,ateş ölçün...mesela şunu bir türlü açıklığa kavuşturamadık burda,senin pik dediğin ne? t çizgisi c den çok daha koyuysa bu piktir ve test pik halinde 3 gün bile kalabilir bkz;eylülüngülü :9:

şimdi dünü unut...aynı periyotlarla testini yapmaya devam et...önce iki çizginin eşitlenmesini bekle...eşitliği gördükten sonra akıntı ve sancıya odaklan...silikleşme olduğunda geç kalıyo olabliriz..bu yüzden t tam olarak silinmese bile c den daha açık gördüğün saat denemeyi yap derim...belki bu gece pikle geçer ve 2. deneme yarın sabaha kalır..böylece perhiz de uzamış olur...

Canım çok haklıymışsın laboquik marka 50li ov testleri bozuk çıktı. Şimdi hangi marka almalıyım_? laboların 20lileride bozuk çıkıyor mu?

Merhaba ayin 13 -14 ilskm oldu 6 kez icime bosaldi ben norlevoyu ayin 16 da kullandim ocagin 25 inde de norlevo kullanmstm hamile olablrmym ocagin 14 adet olmstm 28 inde fln kanamam oldu ara kanama mi yoksa adet mi oldum bilmiyorum zaten anlayamadm artik 28 indn sonra mi takip edicem yoksa eskisi gbi devam.mi eger oyleyse hala adet olmadim kafam cok karisik beni aydinlatin lutfen

canım bu kadar çok norlevo içersen hamile kalma olanağın kalmaz. için rahat olsun hamile falan değilsindir zaten bu hap o kadar illet bir şeyki hormonları alt üst ediyor artık istesende 3 ay hamile kalamazsın canını sıkma

tamam bekleyeceğim az sonra tekrar test yapacağım pik yaptığına göre çatlamamıştır değilmi yler zaten 24 saat yaşıyormuş kısmet olcağı varda olur

Yaa ben anlamadım gecmise baktim zaten bir kere iliski olmus bence ikinciye ne gerek var risk bence
Yanlış anlama canım herkes için kendi adima heyecanlaniyorum Allah bilir yine ama biz sunuda yapsaydim yada yapmasaydim keşke demiyelim sonra

:2: kızlar aldığım ovulasyon tesleri bozuk çıktı. Ph kağıtlarımda geldi vajina 5, orgazm sıvısı 6 yani vücudum hiç alkali değil ben nasıl alkali yapabilirim. Bu arada bugun medipol hastanesine gittim oradaki doktor içimi rahatlattı kistin fındıktan daha küçük olduğunu hamile kalmama engel olmadığını rahimim temiz olduğunu söyledi. Bir an önce korunmayı bırak hamile kalamazsan o zaman tedaviye başlarız dedi. Ben nisan ayında çalışma yapmak istiyordum doktorda hemen korunmayı bırak dedi şimdi ben napacağım? hızlı bir şekilde nasıl alkali olabilirim??

Bence en az bir ay bekle bütün diet ve hazirliklarini yap hergün nar portakal suyu ve karbonatli su limonatani ic
Ayrica orgazm sivisini nasil olctun bilmiyorum ama yanlış olcmussun canim çünkü mutlaka 7 nin ustundedir

inşallah adet olurum ve hamile değilimdir umarım işe yarar ilaç evet bekarım sizi görmesem bile utanıyorum yazareken ne yapacagımı da bılmıorm cahılım bu konuda saglık ocagına nasıl gıderım ya haber verılırse aıleme yada baska bıse bılmıorm ne yapcagımı ne olursa olsun adıramam zaten o gunaha gıremem
Guzelim oyle bi yere soruyprsunki yani alacagin cevaplar belli.bu kadar korkuyosan neden gizli sakli seyler yapiyosun.herkesin kendi secimi ama seninki bile bile lades.cahillikle hic ilgisi yok.bugun uyelik almissin pat diye girip yazdin.ne bekledin ki.6 kez olana kadar aklin nerdeydi.bu kadar bilincsiz davranmaya devam edersen bigun pat diye acillik olursun ailen ogrenir zaten.sen bu isleri bi daha dusun derim.

Canım çok haklıymışsın laboquik marka 50li ov testleri bozuk çıktı. Şimdi hangi marka almalıyım_? laboların 20lileride bozuk çıkıyor mu?

Kiyamaaam ilgi mi bekliyosun seennn :) malesef canim o testler hatali.galenik olabilir.bana kalsa en iyisi gulemyuz ama pahali.bi de karbonatli su ic ph icin ve limonata..gecmiste adacayi da okumustum ama simdi teldeyim.sabah ayrontili bakarim

Guzelim oyle bi yere soruyprsunki yani alacagin cevaplar belli.bu kadar korkuyosan neden gizli sakli seyler yapiyosun.herkesin kendi secimi ama seninki bile bile lades.cahillikle hic ilgisi yok.bugun uyelik almissin pat diye girip yazdin.ne bekledin ki.6 kez olana kadar aklin nerdeydi.bu kadar bilincsiz davranmaya devam edersen bigun pat diye acillik olursun ailen ogrenir zaten.sen bu isleri bi daha dusun derim.

Kız bende lobo 30 lu aldım onların hepsimi yanlış çıkıyor anam anam ne edeyim

Kiyamaaam ilgi mi bekliyosun seennn :) malesef canim o testler hatali.galenik olabilir.bana kalsa en iyisi gulemyuz ama pahali.bi de karbonatli su ic ph icin ve limonata..gecmiste adacayi da okumustum ama simdi teldeyim.sabah ayrontili bakarim

Adaçayı kız için demişlerdi ama

Küstüm ben sana hıhhh konuşmıcam bir daha. Buraya kadar gel haber verme aşk olsun.

Ya kızlar ben orgazm olunca su filan gelmiyor ya nasıl ölçüyorsunuz? Banada söyleyin

Ben sadece bir kez olctum ph kagidini iceri soktum koyu mavi çıktı zaten olcmene gerek yok o zaman garanti alkali oluyomus zaten orgazm oluyosan hicbiseye gerek yok ben olamiyom ne yapcam bilmem herşeyi döktüm rezil olcam

Son düzenleme:

Daha once kime yazmistim bilmiyom gijnije yazdim herhalde ama geçmişten okudugum kadariyla pervaner diye biri smart ov testi cok memnunum demiş cift cizgiden sonra 30 ve 38. Saatler iliski ile ve Allah in izniyle oglani bulmuş

Son düzenleme:

İlgi bekliyorum kuşum ya zaten kist mist moralim bozuk :( paraya kıyıp alacağım gülen yüzü çünkü lobodan hiçç memnun kalmadım ayrıca bir kere bile tek çizgisini bile doğru göstermedi :( adaçayı mı :52: kızzzz doğurtucan bize bi daha kızzzzz adaçayı kız diyetinde yeşilçaydır oooo

Back
X