- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #48.781
gün aşırı ilişki bi kaç takviye aldı sadece eşim kalsiyumu azalttım bırakmadım ama tamamen Allahtan hayırlısıHayırlı olsun neler yaptin herseyi bosverip gun asiri mi yaptin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gün aşırı ilişki bi kaç takviye aldı sadece eşim kalsiyumu azalttım bırakmadım ama tamamen Allahtan hayırlısıHayırlı olsun neler yaptin herseyi bosverip gun asiri mi yaptin
sevindim hadi hayırlısı olsun tatlım test yapmışmıydın tatlım sen hatırlayamadımda
çok geçmiş olsun hem sana hem annene.Çok korkmuşsundur ama cana gelmemişya olsun sen söyle evdekilere gene
neymiş o bikaç takviye?gün aşırı ilişki bi kaç takviye aldı sadece eşim kalsiyumu azalttım bırakmadım ama tamamen Allahtan hayırlısı
Slm herkese bende erkek bebis deniyorum akintim olmadi ama kasiklarimda agri old gun iliski oldu.ayni seymi? Bide ovl testi silikti koyu olani hic yakalayamadim zaten.erkek bebis icin dogru zamanmi erkenmi davrandim yoksa.bilgisi olan varmi kizlar
evet bende ertesi denemiştim geçen ay olmadı 3 gecedir ilşki oldu bizim 14.15.16.gece 15.gün pik yaptı 16.gün aynı idi c ve t az sonra bir test daha yapacağım bakalım inşallah t silik çıkar bir topik var orayı okuyordum gerçi çok kere okudum ama sende oku istersen belki görmüşsündür http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=405596&page=3
Her eczanede varmı acaba bende sorayım ozaman
kaç günde bir adet oluyorsun ki sen 12 13 negatif çıkması normal zaten testlerine devam et bende 15 de pozitif çıktı geçen ayda14.günde mutlaka sıvı tüketimine 2.3 saat ara ver ve sabah erken saatlerde yapma testini öğleden sonra ve hergün aynı saatte yani testlere devam ilişki yasakTesti 8. gunden itibaren yaptim 8 nevatif 9 negatif 10 negatif 11 deneme gunu ikinci cizgi silik 12 yine silik ama sabah akinti var deneme yok.13 gun tek cizgi.
selam kızlar..
annem bu sabah katarakt ameliyatı oldu.
çok basit bi operasyon... telaş yapacak bişey değil.
ama, bizim annemlerde, işler öyle yürümüyor.
dün akşamdan, annem hepimizi organize etti. 'elif, begümü bırakınca gelir, emin işe gitmez zaten. yalçın, gitse de yakın iş yerine.. ordan gelir ameliyat saatinde, çıkınca yemek yeriz.. bize geliriz...' şeklinde.
çıldırıcam ben artık bu işlerle.
şu anda annemlerdeyim.
babam, arabasını servise götürdü, annem evde yalnız kalmasınmış. ben kaldım yanında. halbuki yapacak bişey yok. karnı tok, sırtı pek.. uzanıp dinlenecek. ağrı sızı yok.. hiçbir olay yok. ben neden burdayım da evimde değilim acaba, bilemiyorum...
sabah, toplandık annemlerin evinin otoparkında.. buluştuk.
topluca gittik hastahaneye..
ya ben bu sabah çok pis kaza yaptım. 7 araba birbirimize girdik, zincirleme... annemin olayına yetişme stresinin üstüne, o kaza tuz biber oldu. hala daha söylemedim bakın, kimsenin haberi yok. ama hakkatten çok kötü oldu.
öndeki 3 araba birbirine bi girdi.. önleri arkaları dağıldı. ben öndekine çarpmadım. önde bi sıkıntı yok. çok ani bi duruşla sert şekilde durdum. kafam çarptı direksiyona. alnım şişti. öndekine çarpmadım ama, arkadaki bana çarptı.. hafif ileri sürükledi beni.
ama popomda bişey yok, hafif plaka çatlamış, hafif boya çatlamaları var... iyi yani arabamın durumu. ama arkamdan çarpan arabanın önü dağılmış. onun arkasında da 3 araba önden arkadan berbat durumdalardı.
ben o durumda, önümde 3 + arkamda 3 = toplam 6 ezilmiş arabanın arasından, nasıl oldu da nerdeyse sapasağlam çıktım, bilemiyorum. çok sinirlerim bozuldu...
hayırlısı olsun ınsallah hamıs haberlerınızıde alalım buradao nasıl olurki iki günde hemen ondan önce korunduk tatlım testimin sonucu t hafif silik c kadar koyu değil ama belirgin elimdeki son testide yarın yapacam akıntı kuruyum çok anlamadım geçen aydan desen yum vardı pzts çatlamak üzere dedi doktor ama
öyle söylemişsin ki forever :)
ilk iki mesajından, ben de aynı sonucu çıkarttım :)
tam ben diyecektim, 'anaa hamile misin' diye... dorti erken davranmış :)
tamam anladım şimdi konuyu.
yalel valla canım meraktan yaptım bu ay ümidim yok zaten kısmet artık bendeki test laboquick 6 gün var bakalım hayırlısı mart ayında hep beraber deneriz artık.[/QUOTE]canım, sabırlı olalım biraz.
ben hamileliklerimde, erken gebelik testi kullandım hep. evde de var. lazım olursa kullanıcam inşallah :)
prediktör marka, erken sonuç vermiyor.
certain.. benim favorim. 1 hafta öncesinden sonuç veriyor bende.
eğer hamileysem, adet günümden tam 5-6 gün evvel, öğreniyorum.
cok gecmiş olsun allah baska kötü bişey göstermesin canım işte senden kaynaklanmasada oluyor . önemli olan canın sag senin cana gelmemiş ya mala gelsin cokta bişey yokmus zaten . annene de gecmiş olsun canım
hayırlısı olsun ınsallah hamıs haberlerınızıde alalım burada
canım cok gecmıs olsun kaza yapmıssın annenede cok gecmıs olsun.
Yalelcim gecmis olsun kuzum ya valla cok uzuldum.korkusu yeter.Allah beterinden korusun.annene de cok gecmis olsun.ee napalim o kadat nazlari olacak artik ana kralice onlar :)
berrak merhaba.. bugün düşündüm... seni hatırlıyorum, bu nick tanıdık diye... demek o zamanlardanmış...
teravet ve eylüle tutturdu hakkatten... yöntemleri sonuna kadar uyguladılar. ne deniyorsa yaptılar. sonucunu aldılar maşallah.
ben de o dönem hamile kalmıştım, cinsiyetini bilemiyorum ama, düştü benimki.
sonra 1 kere daha kaldım, yine düştü.
sonra korundum bi süre.
sonra 8-9 aydır istiyorum yine. 9 aydır tam teşekküllü çalışıyorum, olmadı bi türlü.
bu ay sperm testi yaptırdık, spermlerde sıkıntı çıktı.
dünden beri onunla ilgileniyorum, ne yedirsem içirsem diyorum... burda kızlarla çoktandır akraba gibi olduk.. ne akrabası :) kardeş olduk.
deniyorum yani.... devam çalışmalara :)
sen de başla bakalım yeniden... hakkında hayırlısı olsun canım.
kusura bakma baby, ben kendi telaşımdan farketmedim bugün, doğum günün olduğunu... şimdi farkettim.
doğum günün kutlu olsun.. nice yaşların olsun sağllıkla-sevdiklerinle...
babychoise o dönem modaydı. ben de almıştım.
evet ben de karşılaştırmıştım, bioritimle aynı gibiydi hemen hemen....
1 senelik takvim almıştım ben.. hiçbir gnü, benim yumyum günlerime denk gelmemişti :)
ben bir kere, ıspanak ve marulu birlikte sıktım .. sularını ölçtüm. alkali değildi ama asidik de değildi.. arada çıktı. ama kaçtı değeri hatırlamıyorum.
kuru kayısı ve kuru incir, asidiktir evet. ama yumurtlama ve spermler için iyidir, tüketilmelidir.
teker teker bunlara takılırsan, çıkamazsın o işin içinden bacım.
sen, karbonatlı suyu ihmal etme. en önemlisi bu. süt ve süt ürünlerinden uzak dur, ama hiç tüketmemek şeklinde değil tabi.
ben mesela, sabah kahvaltıda yiyorum peynir azıcık. regl olduğum zaman süt içiyorum (3 gece birer bardak)..
kırmızı et ve protein çok iyi alkali kaynaklar. fasulye, mercimek falan...
ben 1 senedir alkali diyetteyim, eşim de 3-4 aydır uyguluyor.
sperm ph:7,2 çıktı. henüz alkali olamamış spoşlar.
ben kendi ph'ımı ölçemiyorum.
:)))
tam yumyum zamanında kupkuru olmak normalmiş.
ben bugün doktorla görüştüm. pek çok kadında bu durum varmış. birkaç saat kupkuru olunuyormuş, sonra başlıyormuş akıntı yeniden.
bi de yaş da etkiliymiş. gençlikteki gibi ıslaklık olmazmış zaten yaş aldıkça...
34 yaşımdayım, hafif kuruluk normaldir dedi.
gitmeeeee.. gel hep.
özlerim ben seni....
inofolic, yumurtalıkları uyaran bir folik asit takviyesiymiş canım.
ben, Solgar'ın folic asitini kullanıyordum. şu durumda yetersiz, inofolic kullanalım dedi doktorum.
inofolic, yumurtalıklara 'yumurtla mutlaka, çabuk yumurtla.. yumurtanın kabuğu yumuşak olsun, spermler kolay delsin' diye baskı yapıyormuş. yumurtalıklar da çabuk olgunlaştırıp, kabuğu sertleştiremeden çatlatıyormuşlar.
anlatabildim mi?
ah bi delip geçseler... 9 ay oldu, tık yok :)
dur bakalım, tamam dediğin gibi yapayım.
dün gece verdim eline keçiboynuzu suyunu, itirazsız içti. verdim proxeed, karıştırdım pekmezli suya... itirazsız içti.
'bunlar hep yapılacak mı yani şimdi? bu mudur mecburiyetim?' dedi..
'mecburiyet değil hayatım, istemezsen yapmayız... sorun yok, kötü hissetme yani' dedim.
'iyi tamam ver, bi uyalım aklınıza bakalım... içelim güzelleşelim, bakalım nolcak sonunda?' dedi :))
tabi ben, tüm burdan okuduklarımı... bu kürleri mürleri..... hepsini, doktor bana tavsiye etmiş olarak anlattım kocişe. doktor önerdi, bunları yiyip içicez... dedim.
yoksa o keçiboynuzu suyunu falan imkansız içmezdi.
benim şimdi elimde polen var, o zaman bu ayı polenle geçireyim. öbür ay çakşıra geçiyim, di mi apranax?
canım, sabırlı olalım biraz.
ben hamileliklerimde, erken gebelik testi kullandım hep. evde de var. lazım olursa kullanıcam inşallah :)
prediktör marka, erken sonuç vermiyor.
certain.. benim favorim. 1 hafta öncesinden sonuç veriyor bende.
eğer hamileysem, adet günümden tam 5-6 gün evvel, öğreniyorum.
selam kızlar..
annem bu sabah katarakt ameliyatı oldu.
çok basit bi operasyon... telaş yapacak bişey değil.
ama, bizim annemlerde, işler öyle yürümüyor.
dün akşamdan, annem hepimizi organize etti. 'elif, begümü bırakınca gelir, emin işe gitmez zaten. yalçın, gitse de yakın iş yerine.. ordan gelir ameliyat saatinde, çıkınca yemek yeriz.. bize geliriz...' şeklinde.
çıldırıcam ben artık bu işlerle.
şu anda annemlerdeyim.
babam, arabasını servise götürdü, annem evde yalnız kalmasınmış. ben kaldım yanında. halbuki yapacak bişey yok. karnı tok, sırtı pek.. uzanıp dinlenecek. ağrı sızı yok.. hiçbir olay yok. ben neden burdayım da evimde değilim acaba, bilemiyorum...
sabah, toplandık annemlerin evinin otoparkında.. buluştuk.
topluca gittik hastahaneye..
ya ben bu sabah çok pis kaza yaptım. 7 araba birbirimize girdik, zincirleme... annemin olayına yetişme stresinin üstüne, o kaza tuz biber oldu. hala daha söylemedim bakın, kimsenin haberi yok. ama hakkatten çok kötü oldu.
öndeki 3 araba birbirine bi girdi.. önleri arkaları dağıldı. ben öndekine çarpmadım. önde bi sıkıntı yok. çok ani bi duruşla sert şekilde durdum. kafam çarptı direksiyona. alnım şişti. öndekine çarpmadım ama, arkadaki bana çarptı.. hafif ileri sürükledi beni.
ama popomda bişey yok, hafif plaka çatlamış, hafif boya çatlamaları var... iyi yani arabamın durumu. ama arkamdan çarpan arabanın önü dağılmış. onun arkasında da 3 araba önden arkadan berbat durumdalardı.
ben o durumda, önümde 3 + arkamda 3 = toplam 6 ezilmiş arabanın arasından, nasıl oldu da nerdeyse sapasağlam çıktım, bilemiyorum. çok sinirlerim bozuldu...
Canım inşallah gönlündekini rabbim nasip eder.... Erkek gün hesaplamalarım demişsin bunları daha ayrıntılı yazarmısınnn...
Kızlar nasip olursa bende nisan ayı gebelik düşünüyorum benimde bio ritmime bakermısınız daha önce hiç bakmadınız
Benim dogum tarihim 28/12/1983
Eşimin dogum tarihi 16/5/1985