Süper Anneler - 2011

şimdi de, hiç suçu günahı olmayan kızımı payladım.
'acıktım annecim' dedi.... ben de bunu bekliyordum.
ya yemek getirdim önüne... olmadı. balıklı tarhana istedi.
hadi kımıyım ddedim, gittim hazırladım. getirdim masaya, 2 kaşık aldı, doymuş. yemek istemedi.
'ben almalı turta istiyorum' dedi.
hadi, sinirlenmiyim, bugün de böyle oluversin dedim... getirdim, koydum önüne.. olmadı. canı yemek istemiyormuş.
'ne yemek istiyorsun begümcüm, ne yapıyım peki ben artık.. yemek yemedin, çorba yemedin, kek yemedin'' dedim.
'acıktım ama yemek istemiyorum ben' diyip ağlamaya başladı.
bunun üzerine elimdeki boş tepsiyi attım yere sinirimden.
ona kızdığım için, böyle bi tepki verdiğimi anladı tabi. korktu yavrum.

ya ben napsam... psikoloğa mı gitsem? çocuğumu korkuttum... ne biçim bi anneyim yaa :(

olur böyle şeyler canım hepimiz zamanı geliyor paylıyoruz çocuklarımızı sen bugün iyi seyler yaşamadın sinirlerin bozulmuş git dinlen yat düşünme bir şey. annen için çok üzüldüm çok geçmiş olsun kaza içinde cana geleceğine mala gelsin sana bir şey olmasın tekrar geçmiş olsun.

Bacım geçmiş olsun üzme tatlı canını. Annenede sabır göster unutma cennet annelerin ayağı altındadır. Sabır çok güzel br meyvedir

canım aynı benim gibi düşünüyorsun peki çin takvimi hakkında neler düşünüyorsun?

Ayrıca bende vucudumu alkali yapmaya çalışıyorum gel bu konuyu beraber araştıralım ve bulduklarımızı birbirimizle paylaşalım olur mu?

Çin takvimine de uydurabilsem ne şahane...benim kızımda tutuyor o yüzden ciddiye alabilirim...arkadaşımda var bi takvim ayrı şehirlerdeyiz etrafındaki herkesin tutuyor demişti çok önce ona bi sorucam nasıl bi takvim diye?onun da oğlu oldu allahım esirgesin kızından sonra;))darısı başımıza..
Alkali diyet için kesinlikle varım aldığım notları paylaşırım burda...kırmızı et durumu karışık geliyor sen ne düşünüyorsun?dana mı kuzu mu?aslında kuzu asidik bildipim kadarıyla...yeşil çay karbonatlı su ya da alkalıfe badem muz portakal hurma bunlar şahane...sigara olmamalı sakin hayat vajinal duşa karşıyım ama mecbur kalırsam bilmiyorum..bu arada bildiğim bişey paylaşayım doktorum prof. Ve y ve x spermlerinin hızı aynı kızım demişti bana...ph ı söylemişti ve çatlama anında zaten ph biraz yüksek...amacımız yüksek ph lı yumurta oluşturmak çatlama anını yakalayıp o an için alkali ortamın kaçmaması şart 0+12 ve eşimizin de meni(özürler) ph ı yüksekse onunda meni içinde bir sürü sağlıklı güçlü y ler olur ve yumoşa koşar kavuşur ve gelir paşalaaaaarrrr inşaallah.....hayırla sağlıkla inşaallah amiiiinnn;))))

canım aynı benim gibi düşünüyorsun peki çin takvimi hakkında neler düşünüyorsun?

Ayrıca bende vucudumu alkali yapmaya çalışıyorum gel bu konuyu beraber araştıralım ve bulduklarımızı birbirimizle paylaşalım olur mu?

Kizlar bende alkali beslenmeye calisiyom Gulbenin programinda gülkaynak cikiyo ya alkali beslenmeyi anlatiyo işte o limonlu su vucudu alkali yapar diyo sadece bunun icin kitap yazmış

Çin takvimine de uydurabilsem ne şahane...benim kızımda tutuyor o yüzden ciddiye alabilirim...arkadaşımda var bi takvim ayrı şehirlerdeyiz etrafındaki herkesin tutuyor demişti çok önce ona bi sorucam nasıl bi takvim diye?onun da oğlu oldu allahım esirgesin kızından sonra;))darısı başımıza..
Alkali diyet için kesinlikle varım aldığım notları paylaşırım burda...kırmızı et durumu karışık geliyor sen ne düşünüyorsun?dana mı kuzu mu?aslında kuzu asidik bildipim kadarıyla...yeşil çay karbonatlı su ya da alkalıfe badem muz portakal hurma bunlar şahane...sigara olmamalı sakin hayat vajinal duşa karşıyım ama mecbur kalırsam bilmiyorum..bu arada bildiğim bişey paylaşayım doktorum prof. Ve y ve x spermlerinin hızı aynı kızım demişti bana...ph ı söylemişti ve çatlama anında zaten ph biraz yüksek...amacımız yüksek ph lı yumurta oluşturmak çatlama anını yakalayıp o an için alkali ortamın kaçmaması şart 0+12 ve eşimizin de meni(özürler) ph ı yüksekse onunda meni içinde bir sürü sağlıklı güçlü y ler olur ve yumoşa koşar kavuşur ve gelir paşalaaaaarrrr inşaallah.....hayırla sağlıkla inşaallah amiiiinnn;))))

Kırmızı et kesin asidik ama testeron üretim ini arttıriyomus onun icin tuketilmeliymis ayrica okudugum kadariyla dana daha iyiymis bizim icin

Kizlar bende alkali beslenmeye calisiyom Gulbenin programinda gülkaynak cikiyo ya alkali beslenmeyi anlatiyo işte o limonlu su vucudu alkali yapar diyo sadece bunun icin kitap yazmış

Evet canım ya çin takvimi benim kızda da tutuyor bu bir tesadüf mü bilemedim :( sor bakalım o arkadaşa hangi takvimden bahsediyormuş bizede söylemeyi unutma :31:
Ben danadan yanayım çünkü kızımda kuzu etinden iğrendim ve artık yiyemiyorum :( yani belkide kuzu eti vucudu daha çok alkali yapıyordur ama ben kesinlikle ağzıma süremiyorum :43: x ve y ler aynı olabilir ama okuduğum makalelerden çıkardığım sonuç yler daha naif daha kırılgan onları bollaştırmamız ve vucudumuzu alkali yaparak onların işlerini kolaylaştırarak erkeği bulmamız lazım. ben eşim içinde takviyelere başlıyorum şimdilik sadece çinko hapı içiyor ama takviyelere başlayacağım.

evet canım limonlu su vucudu alkali yapıyor onu bende izlemiştim ben daha ne yapayımda yükselsin phım ya çok düşük maksimum 5 çıkıyor bu gidişle doğurucam bi kız daha :18:

ay inanamadım okuyunca,maşallah subhanallah :nazar::nazar::nazar: kız sen ne kolay hamiş kaldın :nazar: inşallah prensin göbeğindedir...yaptıklarını bekliyoruz tabi...Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin...

amiiiiiiin canım inşanlah rabbim tatmamına erdirsin...darısı başına tatlım ...inşanlah sende en yakın zamanda prensin göbüşüne gelir...ben zaten şimdiye kadar korunmayı bıraktığım gibi her zaman kalmışımdır ..geçen ay yumum çatlamışdı epey bi saat geçmişti sonra ben görüşme yapmıştım ...demekki geç kalmışım ...bu gün bir drun yazısında sepoşlar yumoşa tam ortalama ulaşması 10 saat sürer diye yazıyor .bende bu ay su gibi uzamayan akıntımdan(yum çat anı)önce 10,11 saat önce görüşmem oldu ,o anda çok bol 5,6 cm. uzayan akıntım vardı...ve ,ve ,ve rabbim nasip etti...bakalım prensmi??pirensesmi??rabbim sanada en yakın zamanda nasip etsin...sanki ilk defa hamile kalmışım harika bir duygu...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49::49::49::49::49::49::49::49:

prenses,dr lar ne diyor durum için? çok riskli değilmi bacım böyle beklemek,bebişin iyidir inşallah...
yazdığın duayı nerden buldun,çok etkileyici bi dua...

prensesim senide çok merak ediyorum ...bu zamanda gebelikler bi tuaf oldu .şimdi sağlığın iyidr inşanlahhhh

Evet canım ya çin takvimi benim kızda da tutuyor bu bir tesadüf mü bilemedim :( sor bakalım o arkadaşa hangi takvimden bahsediyormuş bizede söylemeyi unutma :31:
Ben danadan yanayım çünkü kızımda kuzu etinden iğrendim ve artık yiyemiyorum :( yani belkide kuzu eti vucudu daha çok alkali yapıyordur ama ben kesinlikle ağzıma süremiyorum :43: x ve y ler aynı olabilir ama okuduğum makalelerden çıkardığım sonuç yler daha naif daha kırılgan onları bollaştırmamız ve vucudumuzu alkali yaparak onların işlerini kolaylaştırarak erkeği bulmamız lazım. ben eşim içinde takviyelere başlıyorum şimdilik sadece çinko hapı içiyor ama takviyelere başlayacağım.

evet canım limonlu su vucudu alkali yapıyor onu bende izlemiştim ben daha ne yapayımda yükselsin phım ya çok düşük maksimum 5 çıkıyor bu gidişle doğurucam bi kız daha :18:

dr da bana kesinlikle x ler ve y ler hızları boyları postları aynıdır kesinlikle bu böyle dr tüp bebek merkezinin saybiydi onları bir birinden ayrılması için bizler spermlern kenarlarından hassas bir incelemeyle dnalarına giriyoruz dedi...yok kızlar ağırmış hantalmış,yler ince hafif kıvrakmış ,yok öyle bir bilim dedi...öyle olsa idi bizim işimizde çok kolay olurdu dedi...ben bir ara cinsiyet ayarlama yaptırmayı düşünmüşdümde...eşimi ikna edememişdim...iyikide ikna olmamış...çok şükür rabbime hemde o merkez benim bayağı bir yakınımdaydı...

Bence hiç umurlarinda degildir nasil olsa onlarin yerine herşey i yapacak birileri var ya anneleri ya eşleri

yalelim ne yoğun kadınsın sepoşları baktırırkene misafirlerine neler yapacağını düşünürken...(keçi boynuzu kürü birebirmiş)üzülme ...anneciğinede çok geçmiş olsun damlalarınıda saatlerini atlatmadan damlat yalalim...aman yalelim 6 arabanın arasından kendini kurtar ylli...(verilmiş sadakan varmış)yaleeeel yeteeeer en güzel günlerin su gibi akıp geçiyo kıymetini bil çocuğun bidaha o yaşta hiç olmayacak sende bu kadar taze hiç olmayacaksın...hanzade ablandan ......:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37:kafayı bana yedirtin yaleeeel....

Back
X